• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar Ankara Mamak acemilik
usta birliği de Ağrı-Doğubeyazıt. Kısa dönem çıktı. Muhabere diyo. Telsizle haber verme filan öyle bişeymiş:26:
Hadi hayırlı olsun hepimize.
Doğubeyazıt uzak ama öyle kötü bi yer değilmiş dimi.biliyo musunuz? :43: Bizim tandığımızın kızı öğretmenlik yapıyo Doğubeyazıt'ta ve kötü değil dediler.Biz görünce içimiz rahatladı öncesinde çok korkmuştuk dediler çünkü.

agrı dogubeyazıt kötu bırker degıl canımmm

kızlar hayrlı ugurlu olsun hepınıze ıyı yerler cıkmısss...
en onmlısıde kısa donem olması...
hadı gozunuz aydın...
şimdiden hayrlı tezkereler......
sizinkıler gıtsınkı artık bıızmkılerde rahat etsın....
bızım askerler sızınkılerı 4 gözle beklıyorrr ınanın :D

Kızlar gözünüz aydın kısa dönem çıkmış :21: hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelirler inşallah :72:

Bir an Aralık ayına gittim o akşama aynı şeyleri hissettim okadar iyi anlıyorumki sizi inşallah içinizi ferahlatan hayırlı yerler nasip olur :nazar::72:

Bende gittim o güne :( 11.12.2012 yi 12.12.2012 ye bağlayan gece onikide doğum günümdü :((( birde uzun dönem çıksaydı onikiye küsücektim.. :) işin şakası ama cidden nasıl geçmiş diyorum şimdi, gerçi hayatımda hiç o doğum günümü unutmıcam ama yine de saat 12 yi geçince otobüs garında elimi tutuyodu doğum günüme birlikte girdik sonra yolcu etmesi çok kötüydü ama geçiyor bir şekilde kızlar, şimdi dönüş biletini ayırttım :)) darısı sizlerinde başına, bir şekilde geçiyor bir sürü anılarla dolu

cnm benım esımde ank jandarma kısa...benımkı ulastırmadaydı şöfrde olabilir muhafızda vs açıkçası o birliğine de bağlı kimini haberci yapıyorlar kimini sosyal tesislerde görevlendiriyorlar

jandarma destek kıta ankara bakanlıklar yazıyo. bakanlık deyince içim rahatladı nedense :)) senin eşinde mi orda?
tüm askerlerimiz sağ salim gidip gelsinler inşallahh

Hadi bakalım 351 ler gözünüz aydın :)) Bizimde biletimiz hazır , inşallah sağ salim kavuşursunuz askerlerinize

agrı dogubeyazıt kötu bırker degıl canımmm

Gözünaydın hayırlısı olsun canım öyle uzak diye tereddütlerin olmasın yer olarak korkutabiliyor insanı ama gidip görmeden anlaşılmaz hayırlısıyla inşallah tüm askerlerimizi görevlerini yapıp gelicekler :72:

öncelikle hayırlı olsun canımm..
içini ferah tut nişanlım ankara mamakta acemi birliğini yaptı. hiç bi sıkıntısı yoktuu.
doğubeyazıtta da yakın bi arkadaş yapmıştı, bi sıkıntısı yoktu çok şükür onundaa:31::31:
ayrıca orası terör bölgesi flnda diil için rahat etsinn:34::34:[/COLOR]

Kızlar çok teşekkür ederim öncelikle.. Doğu olunca insan korkuyo birden.Bide Türkiye'nin en sonu gibi bi yer :14: Ama ev arkadaşımın kuzeni de orda yapmış askerliğini ve rahatmış bi sıkıntısı olmamış.Uzak ama olsun hayırlısı böyleymiş tabiki.:26:

Ayrıca 349'lar siz sevdiceklerinizle kavuşurken biz hem sevincez sizin adınıza,"darısı başımıza" diycez sürekli ama bide çok kıskancaz biliyosunuz dimi :26::43:

jandarma destek kıta ankara bakanlıklar yazıyo. bakanlık deyince içim rahatladı nedense :)) senin eşinde mi orda?
tüm askerlerimiz sağ salim gidip gelsinler inşallahh

tek sıkıntısı üst rütbeli çok olduğu için sürekli selam vermek ve denetime tabi tutulmak zorunda olmaları..Belki cep telefonu kullanamaz ki benimki kullanmadı ama rahat bir yerdir merak etme benmki orda degıl frklı bı kıslada

Kızlar çok teşekkür ederim öncelikle.. Doğu olunca insan korkuyo birden.Bide Türkiye'nin en sonu gibi bi yer :14: Ama ev arkadaşımın kuzeni de orda yapmış askerliğini ve rahatmış bi sıkıntısı olmamış.Uzak ama olsun hayırlısı böyleymiş tabiki.:26:

Ayrıca 349'lar siz sevdiceklerinizle kavuşurken biz hem sevincez sizin adınıza,"darısı başımıza" diycez sürekli ama bide çok kıskancaz biliyosunuz dimi :26::43:
347 ler terhis olduğunda çok kıskanmıştık biz :1:

tek sıkıntısı üst rütbeli çok olduğu için sürekli selam vermek ve denetime tabi tutulmak zorunda olmaları..Belki cep telefonu kullanamaz ki benimki kullanmadı ama rahat bir yerdir merak etme benmki orda degıl frklı bı kıslada

hmm olsun o kadar da selam veriversin napalım:) cep telefonuna da katlanırız rahat olsun da.. seninki cep kullanmadı ama yine de rahat rahat konuşabiliyosunzdur inşallah ankesörlüden..

Benim arkadaşım şuan osmaniyede kısa dönem jandarma olarak yapıyor. . bildiğim kadariyla devriye falan geziyorlar.
Ya esimde topçu yaziyor ya onlar napiyor ki:26:

öncelikle hayırlı olsun canım benim askerimde 349.kd izmirde toğçu olarak yapıyor görevini topçular hiçbişey yapmıyorlar :)) rahatlar acemilik zaten yürüyüşlerle geçiyor törene hazırlık usta birliğine gittikten sonra görevleri belli oluyor benimkisi bir ara kantinde bile görev yaptı :)) şimdide aşırı boş vakti olduğundan canı çok sıkılıyor hepsine farklı görevler verdiler ama kısa dönemleri genelde rahat bırakıyorlar izlenimiz bu şekilde içiniz rahat olsun.... geçen ay 20 günlüğüne ankaraya gittiler top atışları tatbikatı için ordada zorlanıcağı bir durum yoktu sadece çadırda kaldıkları için çok hijyenik bir ortam olmamasından şikayetçiydi...

kizlar ben simdi sevineyimmi yoksa üzüleyim mi bilmiyorum kisa dönem cikti acemi birligi izmir bornova usta birligi antalya :53:

canım izmir Bornova acemiliğini en rahat yapacağı yer askerim acemiliğini bornovada yaptı her açıdan çok rahattı komutanlar falan çok anlayışlılardı haftanın 2-3 günü sinema salonları vardı orda sinema izlettiriyolardı yer olarakta harika zaten yemin törenine gittiğimizde çok beğenmiştim... sevinebilirsin yanı ama Antalya hakkında hiçbirfikrim yok :34::34:

kızlar alışverişi çok abartmayın zaten gittiklerinde 2-3 çift çamaşır veriyorlar çorap veriyorlar internet sitelerinde görebilirsiniz ne almanız gerektiğini hele sivil eşyada bırakıcağınız çantaya çok az ve önemsiz şeyler koyun askerim benim aldığım spor ayakkabılarla gitmişti askere usta birliğinde 3. haftada falan çaldılar ayakkabılarını :19::19::19: çok üzüldüm çok güzeldi önem verdiği şeyleri götürmesin askerlikte buna çalma demiyorlar yer değiştirme diyorlar eşyalar bol bol yer değiştiriyor bilginiz olsun. acemilikte kesinlikle cep tel götürmeyin usta birliğine gittikten sonra gittikleri yere göre gönderirsiniz artık...

allah yardımcınız olsun anahtar kelime sabır bunu aklınızdan çıkartmayın :50::50::50::50:

kızlar sevdikleriniz ve sizin için hayırlısı olur inşallah ..

benim askerimde acemiliğini manisa da yaptı, usta birliğine ıspartaya gitti..

zaman hızla geçecek yarenler merak etmeyin :36:

hmm olsun o kadar da selam veriversin napalım:) cep telefonuna da katlanırız rahat olsun da.. seninki cep kullanmadı ama yine de rahat rahat konuşabiliyosunzdur inşallah ankesörlüden..

benim kocam sağolsun pek sever oyle ankesorlulerde ayakta bekleyıp konuşmayı ondan haftada 2 kez bilemedin 3 konusuyoruz :D ama tamamen benım eşimin rahatlığından normalde de öyle annesı babasıda dahıl telefonla gorusmekten pek hoslanmaz :D yoksa ankesorlude bı sıkıntı yok endıselenme

gözünüzaydın kızlar
çok güzel yerler ve kısa dönem çıkmış hepinize inşallah gittikleri yerde rahatları yerlerinde olur
Allah kavuştursun şimdiden hepinizi
5 ay çabucak geçecek Allah'ın izniyle

kendi dönemim kavuştu, 349'lar kavuşacak ben hala bekliyorum :43:

gözünüzaydın kızlar
çok güzel yerler ve kısa dönem çıkmış hepinize inşallah gittikleri yerde rahatları yerlerinde olur
Allah kavuştursun şimdiden hepinizi
5 ay çabucak geçecek Allah'ın izniyle

kendi dönemim kavuştu, 349'lar kavuşacak ben hala bekliyorum :43:
Sen neyi bekliyosunki :26:

Back