- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi esraylmz03
-
ben şafak saymıyorum dıye artık bnımle ılgılnmıyorsunuz bende sıze küstümm hıhh
Kıyamam kuzuma hiç öyle birşey yaparmıyız bakıyım ben kendimle 2haftadır ilgilenemiyorum yogunlugumu biliyorsun canım bugün daha iyim mesela yoksa nezaman bir msjına cvp yazmadım aşk olsun
bilmem ki gelıyorum canım topıgede bırşey yazmıyorum pek yoksa okuyorum devamlı.
askerım geldı benle ılgılenmıyor dıye kıme sarıcagımı sasırdım :26:
Bende yogunluktan hep gelip şafak attırıp çıkıyorum canımCanım askerinin işleri var biliyorsun ve normal hayatada adapte olmada zorluk çekebiliyorlar 15 ay askerin telefon kullanmadı bunun bile zorlugunu çekebilir insan o yüzden içini sıkma kendi kendini üzersin bak böyle kuzum herşey güzel olucak inşallah
inşallah canım inşallah :26:bugun dedım zaten özur dılrım bu kdr sıkıntı ıcınde ustune gldım dıye kızdı ne dıyorsun olurmu ole sey dıye vala bundan sonra sesımı cıkarmıcam dedım hyr ıcıne atma bırsey dıceksend sole ddi
ayyy bol şanslar kuzum hayırlısı neyse o olur inşallah :44: sınavı nasıl geçmiş? ee sen evlisinde kız nasıl beklicen ailenin yanına mı gidcen? çocuk falan var mı?[/QUOTE. Tatlım salladım çıktım falan dedi evli değilim zaten nişanlıyım ben-:)
Zor bir gece sizi bekliyor kızlar sinirlerinize hakim olmaya çalışın sabırlı olun ve bol bol dua edin. Sonuçları hemen öğrenemeyecek yüzlerce deneme yapmak zorunda kalacaksınız bir çoğunuz sabaha kadar uğraşacaksınız hazırlıklı olun Allah yar ve yardımcınız olsun...
Buarada geçen sene 23.30 da açılmıştı sistem ilk 5 dakika girenler bakabildi ondan sonra da 3ten sonra anca bakabildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?