351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ben şafak saymıyorum dıye artık bnımle ılgılnmıyorsunuz bende sıze küstümm hıhh

Kıyamam kuzuma hiç öyle birşey yaparmıyız bakıyım ben kendimle 2haftadır ilgilenemiyorum yogunlugumu biliyorsun canım bugün daha iyim mesela yoksa nezaman bir msjına cvp yazmadım aşk olsun

Kıyamam kuzuma hiç öyle birşey yaparmıyız bakıyım ben kendimle 2haftadır ilgilenemiyorum yogunlugumu biliyorsun canım bugün daha iyim mesela yoksa nezaman bir msjına cvp yazmadım aşk olsun

bilmem ki gelıyorum canım topıgede bırşey yazmıyorum pek yoksa okuyorum devamlı.
askerım geldı benle ılgılenmıyor dıye kıme sarıcagımı sasırdım :26:

bilmem ki gelıyorum canım topıgede bırşey yazmıyorum pek yoksa okuyorum devamlı.
askerım geldı benle ılgılenmıyor dıye kıme sarıcagımı sasırdım :26:

Bende yogunluktan hep gelip şafak attırıp çıkıyorum canım Canım askerinin işleri var biliyorsun ve normal hayatada adapte olmada zorluk çekebiliyorlar 15 ay askerin telefon kullanmadı bunun bile zorlugunu çekebilir insan o yüzden içini sıkma kendi kendini üzersin bak böyle kuzum herşey güzel olucak inşallah

inşallah canım inşallah :26:bugun dedım zaten özur dılrım bu kdr sıkıntı ıcınde ustune gldım dıye kızdı ne dıyorsun olurmu ole sey dıye vala bundan sonra sesımı cıkarmıcam dedım hyr ıcıne atma bırsey dıceksend sole ddi

Kuzum 351.döneme yazıyormuşuz ben yeni farkettim ayıp olmasın burda :26: hiç içine atma bence içini sıkan aklına takılan soruları söyle askerine ondan çekinmene geri çekilmenede gerek yok sorunlar varsa yada kafasında insanın soruları bunları açık açık dile getirmedigi sürece çözülemez.sen sessiz kalarak rahatladıgını düşünürsün ama bir müddet sonra bakıyorsunki daha fazla gerginlik ve sinir bozuklugu olarak sana dönmüş ve bu şekilde patlamasıda çok fena oluyor o yüzden içine atma hiçbirşeyi ayrıca şafak saymıyorum diye diyorsunda biz dememişmiydik şafak saymalarımız bitmiycek kimse biryere gitmesin daha nice bundan sonra güzel şafaklarımız olucak inşallah bütün askerlerimizi rabbim korusun onları bize kavuştursun sonra herkes güzel şafaklar saysın artık inşallah

oy oy oyyy 351. dönem asker yarenlerimiz çoktan toplanmışlar buraya

eminim herkes bir şey söylüyordur size, birde ben şöyle yapın böyle yapın demiycem..ama sadece şunu bilin, bugünler daha sonra size çok büyük bir anı olarak kalacak..elbette zor..insanın sevdiğinden böyle zorunlu bir şekilde ayrılmasından daha kötü ne olabilir ki başka..ama inanın geçiyor..biz 349. dönem asker yarenleri olarak ilk başta çok zorlandık..şimdi son ayımızı sayıyoruz..dönüp baktığımda askere yolladığım ilk gün aklıma geliyor..nasıl da geçmiş zaman diyorum..

üzülmeyin, üzülseniz bile bugünlerin biteceğini unutmayın..bu size güç ve dayanma sabrı vrecektir..
Allah zamanınızı hemen doldurup sevdiklerinizle kavuşmanızı nasip etsin..

Bir an Aralık ayına gittim o akşama aynı şeyleri hissettim okadar iyi anlıyorumki sizi inşallah içinizi ferahlatan hayırlı yerler nasip olur

Çok heyecanlı, vakit geçmiyor sanki :26: iyi düşünelim iyi olsun kızlar burdan destek olalım bu gece birbirimize, öğrenince yazalım

Zor bir gece sizi bekliyor kızlar sinirlerinize hakim olmaya çalışın sabırlı olun ve bol bol dua edin. Sonuçları hemen öğrenemeyecek yüzlerce deneme yapmak zorunda kalacaksınız bir çoğunuz sabaha kadar uğraşacaksınız hazırlıklı olun Allah yar ve yardımcınız olsun...

ayyy o zamann ço stresli idi uzun mu kısa mı çıkacak neresi olacakkk derkeenn bitmeyee yaklaşıyouz bizleeerr..emin olun şimdi zorlu günler baaşlıyor amaa geçeçeeekk bu günleerr...hepiniz için hayırlısı olsunn

Desteginiz icin tesekkurler arkadaslar gercekten zor bir gece olacak.. hic bir duyguya benzemiyor:26:

ayyy ben bile meraklandım yahuu

taaaa ağustosa gittim nasıl zor bi geceydi saat 4 e geliyordu sonucu öğrendiğimizde bilgisayar başında kalbimin pıt pıt atışı...

sakin olun kızlar moral bozmak yok herşeyin hayırlısını isteyin uzak-yakın, kısa-uzun farketmez askerinizin rahatı sağlığı yerinde olsun en önemlisi o

nişanlım Şırnak'ta ve 6.5 aydır görmüyorum ( gitmeden nasıl dayanıcam die hergün ağladım ama Allahım gerçekten sabrını veriyor çok zor ama inanın öylede böylede zaman geçiyor

Kızlar sizlerle birlikte Aralık ayına geri döndüm bende..Sonuçların belli olacağı ana kadar etmediğim dualar kalmadı.Nişanlımla 12 de bakmaya başladık yan yana elimizde birer bilgisayar gece 3.30du öğrendiğimizde hem ağladım hem sevindim 3 saat uzağıma çıktı diye.Sonrasında Allahım iyilerle karşılaştırsın diye dua ettim.Aynı dualarım şuan sizler için geçerli emin olun o kadar içten dua ediyorum ki sizler için.Askerleriniz iyi insanlarla karşılaşır inşallah hiçbir zorluk çekmez o rahat olursa sizin içinizde rahat olur sadece özlemi çekersiniz.
Bizi bizden iyi anlayan olamaz o yüzden çevrenizdekilere kızmayın 1 gün sorarlar 2 gün sorarlar 3.gün oldu mu kendinizle kalırsınız çünkü onlarında kendilerine göre dertleri var ve size sadece burdaki arkadaşlarınız destek olurlar çünkü aynı anda aynı şeyleri sadece burdaki arkadaşlarınızla hissedebilirsiniz.O yüzden kopmayın burdan kendinizi kapatmayın ne sıkıntınız varsa yazın,yazın ki rahatlayın..
Ben gideceği yerin açıklandığı günden itibaren defter tutmuştum geçen gün yanına gittiğimde verdim defteri o kadar mutlu oldu ki anlatamam size.Size tavsiyem sizde yazın o kadar güzel anı oluyor ki;sonra dönüp bakıyorsunuz ilk günlerinize Allahım ne günler atlatmışım şükür şuan ki halimize diyorsunuz..

Şuan size ne desem boş avunmazsınız,acınız dinmez,sıkıntınız geçmez o yüzden sadece dua edin diyorum her türlü sıkıntınız da biz yanınızdayız..Hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah herşey gönlünüze göre olur..

Başıma ağrılar girdi kızlar dediğiniz gibi bizi ancak buradakiler anlar.. zaten sık sık telefonumdan bu topigi takip ediyorum.. Allahim hayirlisini nasip etsin..

Buarada geçen sene 23.30 da açılmıştı sistem ilk 5 dakika girenler bakabildi ondan sonra da 3ten sonra anca bakabildik

Buarada geçen sene 23.30 da açılmıştı sistem ilk 5 dakika girenler bakabildi ondan sonra da 3ten sonra anca bakabildik

Valla biz actik siteyi eşim maç izliyor gayet rahat:44: ben bi taraftan çekirdek yiyorum stresten bi taraftan siteyi guncelliyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…