350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

iyi geceler kizlar, yardiminiza ihtiyacim var. gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum. 3 doktorla gorustum 1.si 380cc mentor 4600€, 2. 280cc Arion 3250€ , 3. Ise 400cc Mentor 4200€ dedi. kafam iyice karisti.Fiyat farkida ortada. Ben 380 istiyorum ama Arion istiyorum ama nasil olur hic bilmiyorum. acaba 300-450 cc yaptiranlarin fotolarini gorebilirmiyim ? bu arada boyum 165 kilom 55

göğüsler ameliyattan çıkmış halinden %30 daha küçülüyor zaman geçtikce, vücuduna tam oturması 6-8 ayı buluyor

Merhabalar bende silikon taktıracağım ama boyut nasıl olur çok kararsızım boyun 165 kilom 58 bi doktor 300 başkası 350 yuvarlak önerdi foto görenilirmiyğm acaba

Mrblar bende 1 agustosda ameliyat oldum yaklaşık 7 ay oldu 350 cc yuvarlak kas altına takıldı şuan gayet normal ve gerçekçi dıruyor evt biraz his kaybı var ama zamanla geçiçek elbette ilk zamanlar biraz büyük görünüyordu şişlikfen dolayı şuan 85 beden sütyen kullanıyorum gayet iyi büyüklüğü ve kimse inanmıyor silikon takılı olduğuna ayrıca benim boyum 165 kılom 56

Merhaba aynı boydaymışız. Ben de kasaltı be dual Plan arasında karar veremedim. Fotonuzu görebilirmiyim bana çok yardımcı olur.

Kasaltı mı dual mı yapmalıyım.doktorum ikisinde yaparım diyor. Uzun vadede hangisi sorunsuz olur. Sarkmaz

Boy 170, kilo 50
350cc HP kasaltı mentor yuvarlak pürüzlü yüzey takıldı
80 C sütyen kullanıyorum büyüklüğünden memnunum
350ccden az taktırmayın kesinlikle ve kasaltı tercih edin doğal durması için

Merhaba bende göğüs estetiği yaptırmayı düşünüyorum inşallah bende agustos gibi. Göğüs dokum sıfır olduğu için bana da 350 takılır gibime geliyor.eğer fotoğraf yuklediyseniz sizi ızleyebilirmiyim. Siz yaptirali bayagi yıl olmuş. Çok merak ettim üstünden yıllar geçmişya hani. Duruşu yumusakligi boyutu nasıl diye .... 350 sanki çok büyükmüs gibi geliyor bana.

Albüm yaptiysaniz sizi de izleyebilir miyim acaba ? Bende göğüs yok yalnızca uçları var o yüzden araştırmalarım kadarıyla bana da kesin 350-375 takılır ve kas altı yuvarlak takarlar... çok merak ediyorum ondan dolayi.

yok canım büyük değil. gayet normal. ben izlemeye alayım sende şzlemeye al benı resimleri görürsün

Arkadaşlar kas altı riskli olur mu? Kas kesiliyor bildiğim kadarıyla. Çocuğum olmadığı için tercih edicem

Resim koydunuz mu acaba. Izleyebilirmiyim sizi.bende meme büyütme düşünüyorum tahminimce bana da 350 cc yuvarlak takılacak. Çünkü dokum neredeyse hiç yok. Sizin ameliyatin üzerinden bayagi zaman geçmiş. Ondan dolayi merak ettim yuvarlak protezin nasıl durduğunu.

merhaba. resim gore bilirmiyim lutfen. tewekkurler.

merhaba.boyunuz ve kilonuz kacdi? shimdi nasilsiniz?

Merhaba. resim gore bilirmiyim. bende ameliyyat olucam 12 si. doktorum 350 cc soyluyor. sizin boyunuz kilonuz kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…