Mrblar bende 1 agustosda ameliyat oldum yaklaşık 7 ay oldu 350 cc yuvarlak kas altına takıldı şuan gayet normal ve gerçekçi dıruyor evt biraz his kaybı var ama zamanla geçiçek elbette ilk zamanlar biraz büyük görünüyordu şişlikfen dolayı şuan 85 beden sütyen kullanıyorum gayet iyi büyüklüğü ve kimse inanmıyor silikon takılı olduğuna ayrıca benim boyum 165 kılom 56[/
Merhaba aynı boydaymışız. Ben de kasaltı be dual Plan arasında karar veremedim. Fotonuzu görebilirmiyim bana çok yardımcı olur.
Mrblar bende 1 agustosda ameliyat oldum yaklaşık 7 ay oldu 350 cc yuvarlak kas altına takıldı şuan gayet normal ve gerçekçi dıruyor evt biraz his kaybı var ama zamanla geçiçek elbette ilk zamanlar biraz büyük görünüyordu şişlikfen dolayı şuan 85 beden sütyen kullanıyorum gayet iyi büyüklüğü ve kimse inanmıyor silikon takılı olduğuna ayrıca benim boyum 165 kılom 56
Hangisinin avantajlı olduğunu bilmiyorum açıkçasıDUalin avantajı nedir ki? Daha doğal bir görünüm olması mı?
Merhaba bende göğüs estetiği yaptırmayı düşünüyorum inşallah bende agustos gibi. Göğüs dokum sıfır olduğu için bana da 350 takılır gibime geliyor.eğer fotoğraf yuklediyseniz sizi ızleyebilirmiyim. Siz yaptirali bayagi yıl olmuş. Çok merak ettim üstünden yıllar geçmişya hani. Duruşu yumusakligi boyutu nasıl diye .... 350 sanki çok büyükmüs gibi geliyor bana.aynen duz 350 bulman zor.
benım bırınde 350 dıgerınde 375 var.
bırınde meme dokum cok az oldugu ıcın farklı ebatla dengelendı 375 te.
boyum : 174
kilom : 64
sol:350 sağ:375 cc hıgh profıle, yuvarlak, mentor marka pürüzlü yuzey kullanıldı.
temmuz 12 de 3. senemi kutlayacagım :)
Boy 170, kilo 50
350cc HP kasaltı mentor yuvarlak pürüzlü yüzey takıldı
80 C sütyen kullanıyorum büyüklüğünden memnunum
350ccden az taktırmayın kesinlikle ve kasaltı tercih edin doğal durması için
yok canım büyük değil. gayet normal. ben izlemeye alayım sende şzlemeye al benı resimleri görürsünMerhaba bende göğüs estetiği yaptırmayı düşünüyorum inşallah bende agustos gibi. Göğüs dokum sıfır olduğu için bana da 350 takılır gibime geliyor.eğer fotoğraf yuklediyseniz sizi ızleyebilirmiyim. Siz yaptirali bayagi yıl olmuş. Çok merak ettim üstünden yıllar geçmişya hani. Duruşu yumusakligi boyutu nasıl diye .... 350 sanki çok büyükmüs gibi geliyor bana.
Resim koydunuz mu acaba. Izleyebilirmiyim sizi.bende meme büyütme düşünüyorum tahminimce bana da 350 cc yuvarlak takılacak. Çünkü dokum neredeyse hiç yok. Sizin ameliyatin üzerinden bayagi zaman geçmiş. Ondan dolayi merak ettim yuvarlak protezin nasıl durduğunu.Mrblar bende 1 agustosda ameliyat oldum yaklaşık 7 ay oldu 350 cc yuvarlak kas altına takıldı şuan gayet normal ve gerçekçi dıruyor evt biraz his kaybı var ama zamanla geçiçek elbette ilk zamanlar biraz büyük görünüyordu şişlikfen dolayı şuan 85 beden sütyen kullanıyorum gayet iyi büyüklüğü ve kimse inanmıyor silikon takılı olduğuna ayrıca benim boyum 165 kılom 56
benimde 350 cc yuvarlak mentor pürüzlü yüzey takıldı. boyum 1.58 kilom 64 benim kilodan biraz fazlam var atmam gereken.benim ameliyatım henüz yeni 10 gün kadar oldu ,sormak istediğim bir şey var.ilk zamanlar göğüsler ödemli ve şiş oluyor biliyorsunuz..bu şişlik gidince göğüs küçülürmü acaba?bugün özellikle kendimde dikkatimi çeken sol göğsümün sağa göğsüme göre küçük durması.göğüslerim küçülür diye korkuyorum.sol göğsümün küçük duruş hali bugün hiç hoşuma gitmedi açıkçası.birde albüm yayınlamak istiyorum aslında görüşlerinizi almak için bunu nasıl yapabilirim.albümü belli kişilerin görebilmesi için.albüm bölümünden ekleyince bütün üyelermi görüyor acaba?
.[/QU
merhaba. resim gore bilirmiyim lutfen. tewekkurler.Cnm ben 156 boyundayim 52 kiloyum eskiden 75 beden sutyen kullaniyordum.cup olarak bilgim yoktu.benim gogus dokum vardi aslinda ama cok deformeydi goguslerim.hamileliklerden dolayi aşırı buyuyup sonra sonup kaliyolardi.buyuzden omuzlarimla ve kalcamla uyumlu olsun diye 325 takti doktorum simdiyse 85 b kullaniyorum. Ama henuz tam olarak b miyim c miyim emin degilim.ve suanki buyuklukten cok.memnunum.1 ay 3 gun oldu ameliyat olali.ekledim seni resimlere bakıp fikir edinebilirsin cnm..
merhaba.boyunuz ve kilonuz kacdi? shimdi nasilsiniz?Bugün 3. Günüm sol memede yanma ve acı var onun haricinde idare ediyorum 350cc mentor puruzlu kas altı koyuldu banada direnler hala duruyor ve canımı acıtıyor ne zaman iyi olucam bilmiyorum bide resimleri nasıl gorebilirim
Merhaba. resim gore bilirmiyim. bende ameliyyat olucam 12 si. doktorum 350 cc soyluyor. sizin boyunuz kilonuz kac?selaaam
evet o benim::)
Kas alti 350 cc yuvarlak mentor high profil benim de.
Ama memnun değilim. Keeeeşke 280cc taktırsaymışım..
Doğallıktan uzaklaşmamalı insan, ben bunu öğrendim 3 senede.
Tamam daha seksi oluyorsun ama zayıf olmama rağmen resimlerde montofon gibi çıkıyorum.
Kıyafetlerimin hepsinin yakaları açık ve V yaka. Bebe yakalar direk hollanda ineği moduna sokuyor.
Sahneye çıkan bir insan olarak küçük göğüslü olmanın estetik olarak beni kötü etkilediğini düşünürdüm ama asıl
küçük göğüslerle giydiklerin daha çok yakışıyormuş ve daha model gibi görünüyormuşsun.
Şu an implantlarımı 280cc'ye indirme konusunda ciddi ciddi düşünmekteyim.
fotograflara nasil baktiniz?fotoğraflarınıza baktım ama bana pekte büyük gelmedi. kaç beden sutyen kullanıyorsunuz şu anda?