- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.735
biz kendi aramızda görebiliyoruz fotoğrafları sadece. Dışarıya kapalıfotograflara nasil baktiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz kendi aramızda görebiliyoruz fotoğrafları sadece. Dışarıya kapalıfotograflara nasil baktiniz?
bende ameliyyat olucam. 12 si. resimleri gormek isterdimbiz kendi aramızda görebiliyoruz fotoğrafları sadece. Dışarıya kapalı
hımm şuan işte olduğum için fotoğrafları açamıyorum maalesef. evde bakmam lazımbende ameliyyat olucam. 12 si. resimleri gormek isterdim
.onceden tewekurler. acarsaniz sevinirimhımm şuan işte olduğum için fotoğrafları açamıyorum maalesef. evde bakmam lazım
boyunuz kilonuz kacdi? buyukmu? normalmi?banada dr 350 cc soyluyor. fikrinizi almak isterimmerhaba meltos ben 350cc mentor silokon taktirdim bigun 2. gunum cok sisler odemlerim kac gunde gecer aceba
wimdi nasil duruyor baya zaman kecmish. odemler kac gune gitdi? slikonlar bildiyime gore once yukarida zamanla asagi dushuyor. sizde nasil oldu?asklar ben de yeni uye oldum oncelikle hepinize yeni mincoslarinizla musmutlu hayatlar diliyorum benim de 4. gunum. boy:172 kilo:50 (ameliyat sonrasi kilo:53.5) mentor high profil sol 350 sag 325 cc dual yontem meme alti kesisi. su an karnima kadar inmis bir odemim var mincoslar cok gergin ve baya yukarda gorunuyorlar sorusu olan arkadaslara seve seve yardimci olurum
merhaba aynen bendede oyle. ic bir wey anlayamiyorum. bana dr 350 cc soyledi. boyum 1.57/ kilom 52. acaba 350 cc buyuk olumu yada kucuk oliumu?Merhaba , foto eklermisniz rica etsem , benimde boyum 1,68 kilom 49 doktorum bana 375 cc max damla yapalım sana max bu büyüklük güzel durur dedi ama ben daha büyük istiyorum sanki . Birde yuvarlak mı damla mı karar veremiyorum. Doktorum çok kafamı karıştırdı. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? Elime o protezleri alıp aynaya baktığımda hiç gözümde canlandıramıyorum . Rica etsem foto görebilirmiyim ?
merhaba . kucukmu oldu?simaysu34 oldun mu ameliyatini canim
ben de aralik 2015 te olmustum yaklasik 8 ay oldu 350cc mentor highprofil takildi
boyum 1.60 kilom 50 ben buyuklugu konusunda cok tatmin olmadim
merhaba . sizde boy? kilo kac?Bende 300cc dual plan mentor taktırdm. Evet biraz sert doğal meme gibi yumuşak değil. Çok fazla sıkınca slikonun kenarlarını hissediyorum ama rahatsız edici bi durum degil görüntüsü doğal seviyorum ben memnunum
merhaba. bu ayin 12 si bende ameliyyat olucam inwallah. dr 350 cc soyluyor. acaba buyuk olumu ya kucuk olurmu? boyum 1.56. kilom 52. nasil durur bende 350 cc .. sizin resimleri gore bilirmiyim? sizde boy kilo kacdi?yok canım büyük değil. gayet normal. ben izlemeye alayım sende şzlemeye al benı resimleri görürsün
Canım izlermisinhımm şuan işte olduğum için fotoğrafları açamıyorum maalesef. evde bakmam lazım
İzlermisin canımyok canım büyük değil. gayet normal. ben izlemeye alayım sende şzlemeye al benı resimleri görürsün
selaaam
evet o benim::)
Kas alti 350 cc yuvarlak mentor high profil benim de.
Ama memnun değilim. Keeeeşke 280cc taktırsaymışım..
Doğallıktan uzaklaşmamalı insan, ben bunu öğrendim 3 senede.
Tamam daha seksi oluyorsun ama zayıf olmama rağmen resimlerde montofon gibi çıkıyorum.
Kıyafetlerimin hepsinin yakaları açık ve V yaka. Bebe yakalar direk hollanda ineği moduna sokuyor.
Sahneye çıkan bir insan olarak küçük göğüslü olmanın estetik olarak beni kötü etkilediğini düşünürdüm ama asıl
küçük göğüslerle giydiklerin daha çok yakışıyormuş ve daha model gibi görünüyormuşsun.
Şu an implantlarımı 280cc'ye indirme konusunda ciddi ciddi düşünmekteyim.
diyetkolik3535 merhaba ben de Şubat ilk hafta ameliyat olacağım. Kesi yeri ve cc konusunda kararsızım. Siz kesiyi nereden yaptırdınız ? İzininz nasıl iyileşti ? Bir de fotoğraflarınızı görebilir mum ? Teşekkürlerbenim boy 164 kilom 50-52 arası dokum çok azdı 350 cc yüksek profil koyuldu 55. günümdeyim çok mutluyum şuan gögüs altı 77 gögüs üstü 92 cm geliyor yani 75 c veya 80 b oldu ölçüm vücut ölçülerime gayet orantılı duruyor daha küçük cc asla mutlu etmezdi hatta 370-380 cc bile olabilirmiş diyorum