4 ay cok uzunmus :/ ameliyattan once kilom 48 di az once tartiya ciktim 51 gosteriyoGeçmiş olsun. Ödemler birkaç ay geçmez, sabretmeniz gerekecek. Protezler gerçek görüntüsüne 4 aydan önce kavuşmuyor bence.. Tabi sonrasında da değişimler oluyor. Baloncuk dediğiniz şeyler ödem, geçecek. Bol bol su için.
Benim 1 kilo oynamıştı hemen hemen..4 ay cok uzunmus :/ ameliyattan once kilom 48 di az once tartiya ciktim 51 gosteriyo(( odemdendir di mi
merhaba konunun uzerinden bayagi bi gecmis ama ben yeni protez taktirdim 350cc mentor boyumuz ve kilomuz hemen hemen ayni 158 48 kiloyum ameliyatimi dun oldum su an 51 kilo gosteriyo baskul yani 3 kilo kadar odemim var bi de goguslerim cok fena sis durumdalar bu odem ne zaman cozulur acebaBende üstü bos 75 A cup takiyorum su an..boyum 158 kilom 49..benim omuzlarim genis degil..ama illa c C cup olmak istiyorum. Bakalim doktor 350 cc uygun görürmü..bi ay sonra benimde ameliyatim insallah
ameliyattan ciktiktan sonra benim tansiyonum cok dusuk seyretti cok kustum o yuzden doktorum 24 saat serum taktirdi o yuzden olabilir mi aceba bendeki odemBenim 1 kilo oynamıştı hemen hemen..
Canım hiç bilmiyorum, bünye meselesi olabilir çünkü benim de serum hep takılıydi.ameliyattan ciktiktan sonra benim tansiyonum cok dusuk seyretti cok kustum o yuzden doktorum 24 saat serum taktirdi o yuzden olabilir mi aceba bendeki odem
hiiimmm olabilir tesekkur ederim paylasimlarin icinCanım hiç bilmiyorum, bünye meselesi olabilir çünkü benim de serum hep takılıydi.
merhaba meltos ben 350cc mentor silokon taktirdim bigun 2. gunum cok sisler odemlerim kac gunde gecer acebacanım 300 altı yaptırma derim ben. bir kere doktorun 85-90 demesi saçma sana cup ölçüsü olarak vermeliydi. Ben 350 taktırdım ama boyum 1,75 göğüs altım 82 o yuzden bana 80B yani sana 350 takarsa D cup olursun buyuk ihtimal. 300 cc sana ideal olur cok birsey ıstemıyorsan dolu dolu b sütyenine göre c cup olursun. CC olarak küçülmüyor ödemlerin inmesi kişiden kişiye değişiyor canım ama 25 gün içinde cogu inmiş oluyor ödemlerin.
Pek bir bilgin yok sanırım biraz forumda zaman harca canım olurmu :)
Bi de göğüs altı ölçünü yazarsan yardımcı olabiliriz
Benim de dual plane 375 cc ve 4 günüm sol mememde yanma var birde su an goguslerimin sekli hic guzel degil aeninkiler nasilBugün 3. Günüm sol memede yanma ve acı var onun haricinde idare ediyorum 350cc mentor puruzlu kas altı koyuldu banada direnler hala duruyor ve canımı acıtıyor ne zaman iyi olucam bilmiyorum bide resimleri nasıl gorebilirim
Merhabalar öncelikle yeni hayatınızda yeni fiziginizle mutluluklar dilerim:) ben de melahat olmayı düşünüyorum ama özellikle bir kaybinkonusunda endişeli ve dolayısıyla da kararsızım da cokasklar ben de yeni uye oldum oncelikle hepinize yeni mincoslarinizla musmutlu hayatlar diliyorum benim de 4. gunum. boy:172 kilo:50 (ameliyat sonrasi kilo:53.5) mentor high profil sol 350 sag 325 cc dual yontem meme alti kesisi. su an karnima kadar inmis bir odemim var mincoslar cok gergin ve baya yukarda gorunuyorlar sorusu olan arkadaslara seve seve yardimci olurum
simaysu34 oldun mu ameliyatini canimMerhaba arkadaşlar bende yaklaşık 20 gün sonra ameliyat olucağım 160 bıyum 56-57 kg dayım gögüslerim emzirmeden dolayı boşalmış gibi duruyordu süt verirken çok güzeldi fakat emzirme bitince sönük balon gibi oldular siz tecrubeli arkadaşlardan yardım istiyorum sizce kaç cc takılmalı bana doktor 300 cc yuvarlak kas üstü demişdi ama ben pek bilmiyorum yardimlarınızı bekliyorum
Merhabalar öncelikle yeni hayatınızda yeni fiziginizle mutluluklar dilerim:) ben de melahat olmayı düşünüyorum ama özellikle bir kaybinkonusunda endişeli ve dolayısıyla da kararsızım da cokHerhangi bir his kaybi yaşadınız mi acaba?
Merhaba , foto eklermisniz rica etsem , benimde boyum 1,68 kilom 49 doktorum bana 375 cc max damla yapalım sana max bu büyüklük güzel durur dedi ama ben daha büyük istiyorum sanki . Birde yuvarlak mı damla mı karar veremiyorum. Doktorum çok kafamı karıştırdı. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? Elime o protezleri alıp aynaya baktığımda hiç gözümde canlandıramıyorum . Rica etsem foto görebilirmiyim ?asklar ben de yeni uye oldum oncelikle hepinize yeni mincoslarinizla musmutlu hayatlar diliyorum benim de 4. gunum. boy:172 kilo:50 (ameliyat sonrasi kilo:53.5) mentor high profil sol 350 sag 325 cc dual yontem meme alti kesisi. su an karnima kadar inmis bir odemim var mincoslar cok gergin ve baya yukarda gorunuyorlar sorusu olan arkadaslara seve seve yardimci olurum
Benim de dual plane 375 cc ve 4 günüm sol mememde yanma var birde su an goguslerimin sekli hic guzel degil aeninkiler nasil
Bende 300cc dual plan mentor taktırdm. Evet biraz sert doğal meme gibi yumuşak değil. Çok fazla sıkınca slikonun kenarlarını hissediyorum ama rahatsız edici bi durum degil görüntüsü doğal seviyorum ben memnunumŞu an nasılsınız. Dual bende yaptırıcam ve mentor takılacak. Mentor olur sert eline gelir hissedersin dedi doktor. Size ne marka taktırlar.
Saol canım bende 21. günüm memeler sağ sol arasında baya bir fark vardı. Dikleştirme ve Protez yapıldı. Bende 350 cc Mentor yuvarlak takıldı. Biraz fark var hala. Doktor bekleyelim 3 ayı dolsun diyor. 3 Ay sonra bizi rahatsız eden bir durum varsa düzeltiriz. Çok basit lokal anesteziyle yaparız. Rahat ol keyfini çıkar diyor. Ben seni üzgün bırakmam dedi. Çok rahatladım bu gün.Bende 300cc dual plan mentor taktırdm. Evet biraz sert doğal meme gibi yumuşak değil. Çok fazla sıkınca slikonun kenarlarını hissediyorum ama rahatsız edici bi durum degil görüntüsü doğal seviyorum ben memnunum
Saol canım bende 21. günüm memeler sağ sol arasında baya bir fark vardı. Dikleştirme ve Protez yapıldı. Bende 350 cc Mentor yuvarlak takıldı. Biraz fark var hala. Doktor bekleyelim 3 ayı dolsun diyor. 3 Ay sonra bizi rahatsız eden bir durum varsa düzeltiriz. Çok basit lokal anesteziyle yaparız. Rahat ol keyfini çıkar diyor. Ben seni üzgün bırakmam dedi. Çok rahatladım bu gün.
evet canım saol rahatladım inanki.Başta bende de vardı fark ama düzeldi şimdi ilk zamanlar oluyo öyle çok takma kafana. Zaten doktorun da geçmezse düzeltiriz demiş bak ne güzel