350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

Merhaba hangi doktara ameliyat oldunuz ve memnun kaldınız mı ? Tesekkür ederim şimdiden

yeni üyesiniz ama biraz daha forumda zaman geçirmeniz lazım. Bizimki sitede dolaşan erkeklere karşı almış olduğumuz ufak bir önlem sadece
Merhaba siz ne zaman yaptırdınız hamilesiniz galiba şimdi .
Benim de 20 gün oldu.325cc kas altı meme altı kesisi yapildi
Uzun süre geçmiş olanlardan bilgi almak güzel oluyor.

Merhaba siz ne zaman yaptırdınız hamilesiniz galiba şimdi .
Benim de 20 gün oldu.325cc kas altı meme altı kesisi yapildi
Uzun süre geçmiş olanlardan bilgi almak güzel oluyor.
evet canım, 4 seneyi geçti ben ameliyat olalı. 350 cc kas altı göğüs ucu kesisi ile yapıldı. ben hala çok memnunum yaptırdığıma

Kızlar dr bana 325 350 cc arası protez takalım dedi ebat kucuk mu sizce ben biraz büyük olsun istiyorum boyum 172 kilom 55

Kızlar dr bana 325 350 cc arası protez takalım dedi ebat kucuk mu sizce ben biraz büyük olsun istiyorum boyum 172 kilom 55
Benim boyum 160 kilom 57 ve hiç dokum yoktu 325 takıldı bana
Ben doğal olsun büyük olmasın istedim.
Senin için sanki küçük olurmuş gibi geldi bana tabii kendi dokun varsa o zaman ideal olabilir.

Omuz ve göğüs kafesi genişliğinle de çok alakalı canım, bence doktora olabileceğinin en büyüğü dersen o deneyip ameliyat sırasında ona göre takar

Omuz ve göğüs kafesi genişliğinle de çok alakalı canım, bence doktora olabileceğinin en büyüğü dersen o deneyip ameliyat sırasında ona göre takar
Zayıfsın diyo dr kuzum bilemedim ki hemem yarın yapali m dedi panik oldum nisanda dedim kaçtım ordan

Benim boyum 160 kilom 57 ve hiç dokum yoktu 325 takıldı bana
Ben doğal olsun büyük olmasın istedim.
Senin için sanki küçük olurmuş gibi geldi bana tabii kendi dokun varsa o zaman ideal olabilir.
Üstler boş dedi kuzum sarkma yok dedi onun dışında dediklerinden bi halt anlamadım desem

Fikir almak için başka doktorlarla da görüşürdüm sizin yerinizde olsam. Onlar da aynı şeyi söylerlerse gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz o zaman:)
Öyle yapcam kuzu 25 inde bi başka dr la randevum var cunku ne protezi meme me koyıp denedi ne bise mememe bile bakmiycakti dedim hocam bi malzemeyi görseydiniz e Aç madem bakalim dedi

Öyle yapcam kuzu 25 inde bi başka dr la randevum var cunku ne protezi meme me koyıp denedi ne bise mememe bile bakmiycakti dedim hocam bi malzemeyi görseydiniz e Aç madem bakalim dedi
Hahaha garipmiş gerçekten. Kesinlikle başkalarıyla da görüş, en içine sinene yaptır canım

Hahaha garipmiş gerçekten. Kesinlikle başkalarıyla da görüş, en içine sinene yaptır canım
Ferruh acti ölçtü bakti ne bilem böyle resmen ayak üstü konuştuk cc yi bile Instagram dan sordum kaç cc düşünüyorsunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…