350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

fotoğraflarınıza baktım ama bana pekte büyük gelmedi. kaç beden sutyen kullanıyorsunuz şu anda?

Album yaptinmi , görebilirmiyim ?

Arkadaşlar merhaba ben haftaya kas altı muhtemelen 300cc olacagım adım adım sizinle paylaşacagım yardımlarınız için teşekkür ederim

merhabalar benim ameliyatım 27 şubat çok heyecanlı ve bir o kadarda endişeliyim

Merhaba bugün ameliyatimin 15. Günü Mentor kas altı 325cc sağ 275cc sol takıldı ama bana acayip büyük geliyor 161 boy 56 kilo Dr gayet güzel oldu diyor ama ben üzülüyorum acaba hata mi yaptım üst kısım gögüsten ibaret gibi canim sıkılıyor.. Bu şişlikler ne zaman iner sanki taş taşıyorum gibi geliyor.. ve bu cc takılan arkadaşlar şu an kaç beden sütyen kullanıyor..cevap verirseniz sevinirim

merhabalar benim ameliyatım 27 şubat çok heyecanlı ve bir o kadarda endişeliyim
Korkacak birsey yok cnm.kasma kendini.korku ameliyat agrisindan daha fazla oluyo inan.cikinca o kadar da degilmis diyeceksin.sorunsuz surecler olsun

Kızlar bugün 4. Günüm 300cc istedim doktorum küçük olur zamanla küçük taktırmışım diye üzülürsün dedi 375 cc kas altı takıldı iyikide doktorumu dinlemişim çok mennunum doktorumdan Kaç doktorla görüştüm 250 cc takalım diyen bile oldu büyük takarak uğraşmak istemiyorlar kızlar sizin fotolara nasıl bakabilirim

arkadaşlar 350 cc kasaltı silikon taktıranlar yaşadıklarımızı ve göğüslerimizin şuanki genel durumunu.boyumuzu kilomuzu yazarak bilgi alışverişinde bulunalım.
merhaba yazinizin uzerinden bayagi bi gecmis ama ben de 350cc mentor kasalti silikon taktirdim boyum 158 kilom 48 daha dun oldum ameliyati bugun 1. gunum ve cok sisler ozellikle de yukari dogru yani omuzlarima cok yakin doktorum sovazlayarak ustten masaj yap dedi bu odem ne zaman cozuluyo tam olarak bi de memelerimin altina kaburgalarima dogru hafifce basturdigimda kucuk kucuk baloncuklar eziyomusum gibi geliyo citir citir biseyler oluyo yani size de olmusmuydu

Geçmiş olsun. Ödemler birkaç ay geçmez, sabretmeniz gerekecek. Protezler gerçek görüntüsüne 4 aydan önce kavuşmuyor bence.. Tabi sonrasında da değişimler oluyor. Baloncuk dediğiniz şeyler ödem, geçecek. Bol bol su için.

merhabalar ben de daha dun oldum ameliyatimi 350cc mentor kasalti uygulandi su an cok gerginler ve kocamanlar bu odemi ne zaman atarim tam formuna ne zaman girer benimkiler aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…