350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

wimdi nasil duruyor baya zaman kecmish. odemler kac gune gitdi? slikonlar bildiyime gore once yukarida zamanla asagi dushuyor. sizde nasil oldu?

merhaba aynen bendede oyle. ic bir wey anlayamiyorum. bana dr 350 cc soyledi. boyum 1.57/ kilom 52. acaba 350 cc buyuk olumu yada kucuk oliumu?

Merhaba arkadaslar. bu ayin 12 si ameliyyat olucam meme estetiyinden. boyum 1.56. kilom 52. doktorum 350 cc soyluyor. acaba nasil olur. buyukmu ya kucukmu? benim fiziyime nasil olur 350 cc ?
goyuslerim sonmus 2 cocuk emizdirdim. goyuslerim buyuk deyil amma sonmus. doktor germek lazim ayn zamanda soyluyor..

merhaba . sizde boy? kilo kac?

yok canım büyük değil. gayet normal. ben izlemeye alayım sende şzlemeye al benı resimleri görürsün
merhaba. bu ayin 12 si bende ameliyyat olucam inwallah. dr 350 cc soyluyor. acaba buyuk olumu ya kucuk olurmu? boyum 1.56. kilom 52. nasil durur bende 350 cc .. sizin resimleri gore bilirmiyim? sizde boy kilo kacdi?

Merhaba,

171 boy, 65-66 kiloyum. Benim zaten hiç yoktu, 38 yıl ergenlik, hamilelik derken hep bir ümitle çıkmasını bekledim çıkmadı :) Hatta doğum ve emzirmeden sonra iyice hacmini kaybetti.

Ben de nihayet karar verdim. 9 Ocak’da orta profil, pürüzsüz ve yuvarlak (Mentor marka) kas altı protez taktıracağım. 250cc olsun yeter diyerek yola çıktım, en son 350cc’e kadar çıktım. Aklım karışık, çok büyük olmasını istemiyorum ama boyuma ve vücut tipime en uygun doğal görünecek boy da bu gibi görünüyor.

Dr’un muayenehanesinde sıkı bir body içine protezleri koyup deneyince vücut formuma en uygunun , daha küçük cc’lere oranla daha yayvan olan 350cc orta profil olacağını gördük ama yine de büyük olmasından endişeleniyorum.

Hayat boyu extra dolgulu sütyenlerle yaşadım ve bundan bıktım, ama yine de kocaman memeli (sütü sağılacak gibi) görünmek hiç ama hiç istemiyorum, sportif vücut şekillerini beğeniyorum. Mesela hareketimi engeller mi, beni olduğumdan daha olgun (yaşlı yani) gösterir mi, uyurken rahatsız eder mi, zamanla ağırlığından sırtım ağrır mı bunların hepsini merak ediyorum.

325cc ve üzeri yaptıranlardan yorum bekliyorum. Teşekkürler

Merhaba, son durumunuz nedir acaba merak ettim, implantınızı değiştirdiniz mi?

Bir de boyunuz kaç acaba? 350cc konusunda ben de endişeliyim de.

benim boy 164 kilom 50-52 arası dokum çok azdı 350 cc yüksek profil koyuldu 55. günümdeyim çok mutluyum şuan gögüs altı 77 gögüs üstü 92 cm geliyor yani 75 c veya 80 b oldu ölçüm vücut ölçülerime gayet orantılı duruyor daha küçük cc asla mutlu etmezdi hatta 370-380 cc bile olabilirmiş diyorum

diyetkolik3535 merhaba ben de Şubat ilk hafta ameliyat olacağım. Kesi yeri ve cc konusunda kararsızım. Siz kesiyi nereden yaptırdınız ? İzininz nasıl iyileşti ? Bir de fotoğraflarınızı görebilir mum ? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…