350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

Benim 2.5 ay olacak ameliyatim.
Boy 1.64
Kilo 55
Yuvarlak 325 kasaltina meme alti kesisi ile kondu.
Hicbir agri batma yanma yasamiyorum cok sukur. Cok agir isler yapmama ragmen. Hicbir noktada dahi hissizlik gibi bir sey yok. Dikislerimi dahi bulamiyorum aynaya bakmadan o kisimlarda bile hissizlik yok yani.
Cok sukur insallah herkes istedigine kavusur mutlu olur.
Cok mutlu ve ozguvenliyim. Dr secimini iyi yaparsaniz herkese tavsiye ederim. Ertelemeyin...
Albümün varsa arkadaş olarak ekler misin? 🙏🏻Önümüzdeki hafta ameliyat olacağım ölçülerimiz yakın sayılır :)

çok teşekkür ederim canım ama ben ameliyat oldum.7 günüm bugun. çok sert ve ödemli şuan. hani benim protezime yakın yaptıran ve üzerinden zaman geçmiş birilerinin göğsünü merak ettim:)
şuan asıl ben sizin memeleri merak ediyorum. 390 cc damla mentor ben. 2 ay oldu hiç ama hiç sevmedim bunları. dekolte b*k gibi hiç yok. ve çok fazla sinirliyim doktora. hiç mutlu değilim.

Selam, suanki haliyle albumun var mi acaba? Ben önümüzdeki hafta cuma günü için ameliyat randevusu aldım. Boyun 163, kilom 50. Dr 250 hatta 300cc olabilir dedi ama net bişey söylemedi. Çok büyük olsunlar istemiyorum. Arkadaşım 4 yıl önce yaptırmıştı c cup şuan ve çok pişman. Arkadaş olarak eklersen sevinirim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
merhaba neden pişman. bence bi ton para verip küçük memelere sahip olmak daha fazla sinir bozuvu. ben gibi

Merhabalar uzun zaman olmus ama damla protez taktirmissiniz acaba memnun musunuz su anki goruntusunden bende 2 hafta once damla taktirdim ama su an cok sis ve buyukler ne zaman kuculmye basliyor acaba?

merhaba aynen bendede oyle. ic bir wey anlayamiyorum. bana dr 350 cc soyledi. boyum 1.57/ kilom 52. acaba 350 cc buyuk olumu yada kucuk oliumu?
Siz bu mesajı yazalı çok olmuş ama benim de boyum kilom sizinki gibi ve ben de 360cc taktırılan bana fikir verebilir misiniz? Şu an durumunuzdan memnun musunuz?

X