- 15 Mart 2015
- 1.908
- 1.483
Merhaba 3-5 kg fazlalığı olan, hem spor hem hafif bir diyetle sıkılaşıp S veya XS bedene sığmak isteyen hatunlar
Benim Yaşım: 26
Boyum: 1.67
Kilom: 55.8
Hedef kilom: 52
Üst bedenim Small(36)ken, alt bedenim her zaman S bedene girmiyor bazen M(38) beden almak zorunda kalıyorum.
Düzensiz olarak pilates ve yoga yapıyordum birkaç yıldır.
Şimdi ise tam bir haftadır tekrar başladım 2sine ve tabi ki sağlıklı beslenme alışkanlığıma.
Diyetim çok fazla kısıtlı değil. Vücutta kalan son birikmiş bölgesel yağları da atmak için gerekli önlemler yasaklardan ibaret sadece.
1. Abur cubur yok
2. Hamur işi vs beyaz undan yapılan hiçbirşey yok
3. Şeker yok (çikolata, pasta, tatlı vs vs)
4.sü çok aşırı TUZ yok. Benim gibi düşük tansiyonlu değilseniz tuzu tamamen hayatınızdan çıkartabilirsiniz ama ben düşük tansiyonluyum o yüzden mecburen yiyorum
Her gün ne yediğimi, hangi sporu yaptığımı paylaşıcam. Katılmak isteyenleri beklerim.
Benim Yaşım: 26
Boyum: 1.67
Kilom: 55.8
Hedef kilom: 52
Üst bedenim Small(36)ken, alt bedenim her zaman S bedene girmiyor bazen M(38) beden almak zorunda kalıyorum.
Düzensiz olarak pilates ve yoga yapıyordum birkaç yıldır.
Şimdi ise tam bir haftadır tekrar başladım 2sine ve tabi ki sağlıklı beslenme alışkanlığıma.
Diyetim çok fazla kısıtlı değil. Vücutta kalan son birikmiş bölgesel yağları da atmak için gerekli önlemler yasaklardan ibaret sadece.
1. Abur cubur yok
2. Hamur işi vs beyaz undan yapılan hiçbirşey yok
3. Şeker yok (çikolata, pasta, tatlı vs vs)
4.sü çok aşırı TUZ yok. Benim gibi düşük tansiyonlu değilseniz tuzu tamamen hayatınızdan çıkartabilirsiniz ama ben düşük tansiyonluyum o yüzden mecburen yiyorum
Her gün ne yediğimi, hangi sporu yaptığımı paylaşıcam. Katılmak isteyenleri beklerim.
Son düzenleme: