339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Canım ya dert ettiğin şeye bak.Ne giyersen giy bakmaz bile sevgilin.Seni o kadar özlemiştir ki gözü görmez ne giydiğini :)

7de işten çıkıyorum malesef göremiycem zaten en son 2 hafta önce çıkmıştı çarşıya.en az 1 ay yüzünü görmemiş olucam kısmet napalım artık

kısmet handecim sevgilin nete girmek istemedi demek ki bugünde canı gezmek istemiştir... belki bir daha ki çarşıda görüşürsünüz hatta yakınsanız sen yanına gidersin....

Canım ya dert ettiğin şeye bak.Ne giyersen giy bakmaz bile sevgilin.Seni o kadar özlemiştir ki gözü görmez ne giydiğini :)

doğru söylüyorsun canımm ama düşünüyorum walla şimdiden geleceği gün ne giycem die düşünüyorum

kısmet handecim sevgilin nete girmek istemedi demek ki bugünde canı gezmek istemiştir... belki bir daha ki çarşıda görüşürsünüz hatta yakınsanız sen yanına gidersin....

yok canım o nete girdi ama iş yerindeyim sabah 10dan beri işte msn yok yani görüntülü göremedim onu.gitmeyi düşünüyrum temmuzda çankırıya ayarlayabilirsem.sen gidecekmisin ankaraya?

yok canım o nete girdi ama iş yerindeyim sabah 10dan beri işte msn yok yani görüntülü göremedim onu.gitmeyi düşünüyrum temmuzda çankırıya ayarlayabilirsem.sen gidecekmisin ankaraya?

canım ben bilmiyorum ki...! aslında bana kalsa 15 günde bir giderim ama benim sevdicek istemiyor şimdilik pek bi duygusal gördükten sonra ayrılamazmış çok kötü olurmuş bizde şimdilik telefon çarşıya çıktığında internet idare ediyoruz...
belki ilerleryen zamanlarda sevdicek daha da alışıp kötü olmayacaksa giderim tabii koşa koşa :))

anladım canım herşey istediğin gibi olur inşallah

canım nbr nasıl askerinin durumu biraz daha alışabilmiştir umarım.Birde sen acaba süpriz yapsan çarşı gününde gelsen Ankaraya sevinir moral olur ama habersiz gel bak süper oluyo benden söylemesi :))

nbr elifcim nasılsın benim askerim iyi çok şükür şafağımızda 85 oldu ohhhh bitiyo azalıyo ahh o güvercinler yokmu bizimde bi ara balkonumuza konaklamışlardı :)) hergün balkon temizlemek zorunda kalıyodum.

selam kızlaaar... nasılsınız bugün??? ben bomba gibiyiiimm. askerimin sesi çok iyi geliyodu bugün moral eğlencesi yapıyolarmş baya keyfi yerindeydi.. onun neşei bana öylle bi enerji veriyo ki... sizde de herşey yolundadır inş.

kızlaaarrr bende geldimm =)) öncelikle azalan şafağımızı yazmakla işe başlamak istiyorum şafak 85 plakalara son 4 =) gecen hafta bi aksilik yuzüden gıdememıstım ama onumuzdeki hafta askerimi görmeye gidicem çok mutluyum o yüzden hemde docalancım senin dediğin gibi sürpriz yapmayı planlıyoruz annesiyle elifim senin adına çok sevindim. bi ara annemin bi arkının balkonunuda dadanmışlardı hatta raf varmış duvarda 3 tane kadın diyoduki triplex ev gibi kullanıyolar raflarımı ay çok yazdım öptüm güzeller hepinizi

ayyy ne mutlu sana arzucum çok sevdnm senin ve askerinin adına gidince bolbol moral olursun askernee özlem giderirsiniz.. gidemeyenlerden biri olarak gdip askerii gören arkadaşların mutluluklarıyla moral buluyorum şahsen ahhh keşke ben de diyorum ama günler de azalıyo kaldı 89
güvercinler ısrarla çıkmıyoar yaaa valla bi de tatile gidicem memlekete şimdi dönüşte bütün balkonu sarmış olurlarsa güvercin ticaretine başlkıcam kızlar haberiniz olsun öpüyorum hepinizi... iyi geceler....

canım nbr nasıl askerinin durumu biraz daha alışabilmiştir umarım.Birde sen acaba süpriz yapsan çarşı gününde gelsen Ankaraya sevinir moral olur ama habersiz gel bak süper oluyo benden söylemesi :))

canım iyiym ben askerimde daha iyi.. süpriz yapma fikri süper gerçekten düşünmeye başladım bilee
bu hafta sonu çıkıyor çarşıya ama hangi gün olduğu belli değil önümüzdeki haftalar için günleri netleşsin ben ankaradayım

Son düzenleme:

ohhh ne güzel canım git gör askerini keyfini çıkar süper oluyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…