- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.421
selamlar bende burdayım çalışıyorum sevgilim çarşı izninde ama ben yüzünü göremedim malesef
canım üzülme girer internete akşam 5e kadar vaktiniz var görürsün yüzünü...
bende burdayımmm kızlarr :) meğer herkes burdaymış da kimse ses vermiyormuş :))
benim bu ara düşündüğüm şey ; sevgilim geldiğinde ne giycem yada o gelmeden ben yanına gidersem ne giyerim ?
hatta bir tane kıyafet aldım bile :))
7de işten çıkıyorum malesef göremiycem zaten en son 2 hafta önce çıkmıştı çarşıya.en az 1 ay yüzünü görmemiş olucam kısmet napalım artık
Canım ya dert ettiğin şeye bak.Ne giyersen giy bakmaz bile sevgilin.Seni o kadar özlemiştir ki gözü görmez ne giydiğini :)
kısmet handecim sevgilin nete girmek istemedi demek ki bugünde canı gezmek istemiştir... belki bir daha ki çarşıda görüşürsünüz hatta yakınsanız sen yanına gidersin....
yok canım o nete girdi ama iş yerindeyim sabah 10dan beri işte msn yok yani görüntülü göremedim onu.gitmeyi düşünüyrum temmuzda çankırıya ayarlayabilirsem.sen gidecekmisin ankaraya?
canım ben bilmiyorum ki...! aslında bana kalsa 15 günde bir giderim ama benim sevdicek istemiyor şimdilik pek bi duygusal gördükten sonra ayrılamazmış çok kötü olurmuşbizde şimdilik telefon çarşıya çıktığında internet idare ediyoruz...
belki ilerleryen zamanlarda sevdicek daha da alışıp kötü olmayacaksa giderim tabii koşa koşa :))
canım ben bilmiyorum ki...! aslında bana kalsa 15 günde bir giderim ama benim sevdicek istemiyor şimdilik pek bi duygusal gördükten sonra ayrılamazmış çok kötü olurmuşbizde şimdilik telefon çarşıya çıktığında internet idare ediyoruz...
belki ilerleryen zamanlarda sevdicek daha da alışıp kötü olmayacaksa giderim tabii koşa koşa :))
evet yaaaa kismeler pek bişi yazmıyo topiğimize.. günde 2 mesaj zar zor görüyorum... nasılsınız kızlar??askerlenizi nasıl? biz aynen saymaya devam... şafak 90... buarada balkonumu güvercinler zapt etiiiii.. bugün bi baktım ki yumurta var yavru var çıkmıyolar da
kızlaaarrr bende geldimm =)) öncelikle azalan şafağımızı yazmakla işe başlamak istiyorumşafak 85 plakalara son 4 =) gecen hafta bi aksilik yuzüden gıdememıstım ama onumuzdeki hafta askerimi görmeye gidicem çok mutluyum o yüzden hemde docalancım senin dediğin gibi sürpriz yapmayı planlıyoruz annesiyle elifim senin adına çok sevindim. bi ara annemin bi arkının balkonunuda dadanmışlardı hatta raf varmış duvarda 3 tane kadın diyoduki triplex ev gibi kullanıyolar raflarımı ay çok yazdım öptüm güzeller hepinizi
nbr elifcim nasılsın benim askerim iyi çok şükür şafağımızda 85 oldu ohhhh bitiyo azalıyoahh o güvercinler yokmu bizimde bi ara balkonumuza konaklamışlardı :)) hergün balkon temizlemek zorunda kalıyodum.[/Q
iyiyim canıııııııım sen nasılsın???* askerin de iyi inş. yine gitmeyi düşünüyo musun ??* ben de askerim de iyiyz çok şükür.. haftaya okullar kapanıyo ailemin yanına gidiyorum günler bi kat daha hızlı geçecek inş ailemin yanındayken... o güvercinler yok muuu :))) balkona giremiyoırum heryer tüy pisliğe gitmiş.. oluruna bırraktım artık boşuna kira vermş olmayayım ben yokken bari otursunlarn evde
canım nbr nasıl askerinin durumu biraz daha alışabilmiştir umarım.Birde sen acaba süpriz yapsan çarşı gününde gelsen Ankaraya sevinir moral olur ama habersiz gel bak süper oluyo benden söylemesi :))
nbr elifcim nasılsın benim askerim iyi çok şükür şafağımızda 85 oldu ohhhh bitiyo azalıyoahh o güvercinler yokmu bizimde bi ara balkonumuza konaklamışlardı :)) hergün balkon temizlemek zorunda kalıyodum.[/Q
iyiyim canıııııııım sen nasılsın???* askerin de iyi inş. yine gitmeyi düşünüyo musun ??* ben de askerim de iyiyz çok şükür.. haftaya okullar kapanıyo ailemin yanına gidiyorum günler bi kat daha hızlı geçecek inş ailemin yanındayken... o güvercinler yok muuu :))) balkona giremiyoırum heryer tüy pisliğe gitmiş.. oluruna bırraktım artık boşuna kira vermş olmayayım ben yokken bari otursunlarn evde
iyiyim canım askerim sürekli gel gel diyo :)) moral buluyo böylelikle temmuz'un 2 sinde yine gitcem.Senin adına sevindim ailenle zaman geçirirsin birazda öyle geçer zaten ondan sonrada biter bu askerlik.bırak kuşları hayatına bak :)) kira boşa gitmesin dediğin gibi valla
kızlar eşi sevgilisi uzun dönem teğmen olan var mı..dağıtım ne zaman biliyor musunuz.
kızlaaarrr bende geldimm =)) öncelikle azalan şafağımızı yazmakla işe başlamak istiyorumşafak 85 plakalara son 4 =) gecen hafta bi aksilik yuzüden gıdememıstım ama onumuzdeki hafta askerimi görmeye gidicem çok mutluyum o yüzden hemde docalancım senin dediğin gibi sürpriz yapmayı planlıyoruz annesiyle elifim senin adına çok sevindim. bi ara annemin bi arkının balkonunuda dadanmışlardı hatta raf varmış duvarda 3 tane kadın diyoduki triplex ev gibi kullanıyolar raflarımı ay çok yazdım öptüm güzeller hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?