339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

canım iyiym ben askerimde daha iyi.. süpriz yapma fikri süper gerçekten düşünmeye başladım bilee :8:
bu hafta sonu çıkıyor çarşıya ama hangi gün olduğu belli değil önümüzdeki haftalar için günleri netleşsin ben ankaradayım :66:

süpeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr senin adına sevindim canım :)

kızlarrrrr bir günü daha bitiriyoruz şafakkk 84 hadi bugünü saymayalım şafakkkk 83...
çokkk özledim ben onu hani bazı anlar olur ya yanında olmayı çok istersiniz ona sarılmaya çok ihtiyacınız olur bugün benim için öyle bir gündü zor birgündü ama geçti...

Son düzenleme:
arkadaşlar bayramlarda izinli olabiliyolar mı bilginiz var mı? ramazan bayramı ağustosta sanırım değil mi? eşim doğum için gelip 9 gün kullandı.çok bi hakkı kalmadı sanırım.izinli sayılıyolar mı bayram diye onu merak ettim.

canım oda yol iznine göre değişiklik gösteriyor..uzağa veya yakına düşme durumuna göre..birde düştüğü yerdeki komutanın müsamahasınada bağlıymış..eşim 2 hafta kadar izin olacağını söyledi..

İpek yakaladım :1:
Tercih yapmış mıydın canım açıklandı sanırım var mı bi gelişme?
Sen nasılsın?

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsıjız??? ben bugün dumanlıyım yi,ne yaaa:37::37::37: bi çarşısı bile yok sevgilimin yüzünü göreyim.. 2-3 haftada bi çarşı mı olur.. resmen sabrını zorluyolar insanın toplama kampı sanki:41::41::41: öz- leeeeeeee- diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!!!!!!

İpek yakaladım :1:
Tercih yapmış mıydın canım açıklandı sanırım var mı bi gelişme?
Sen nasılsın?

ayyy canım yaa ben kaçmış mı oldum şimdik :17:
kusuruma bakma,ben yakalandığımın bile farkına varmamışım :1:
iyiyim diyeyim ama bugün canım çok sıkıldı,yapıcak,oyalanıcak bişide bulamadım,idare ediyorum..
tercih yapmıştım ama hiç bi yere atanamadım..
önümüzdeki atamalara bakıcaz inş :61:
peki sen nasılsın arkadaşım ?

selam kızlar nasılsıjız??? ben bugün dumanlıyım yi,ne yaaa:37::37::37: bi çarşısı bile yok sevgilimin yüzünü göreyim.. 2-3 haftada bi çarşı mı olur.. resmen sabrını zorluyolar insanın toplama kampı sanki:41::41::41: öz- leeeeeeee- diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!!!!!!

elifiiimm senin canını mı sıktılar bugün..kıyamam ben arkadaşıma..çok haklısın valla ne desem nasıl teselli etsem bilemiyorum..yakınlarda gidip görebilme şansın var mı canım ?

elifiiimm senin canını mı sıktılar bugün..kıyamam ben arkadaşıma..çok haklısın valla ne desem nasıl teselli etsem bilemiyorum..yakınlarda gidip görebilme şansın var mı canım ?

yok kuzum yaa... ah olsa hiç durur muyum 5-6 saatliğine de olsa giderim. çarşı izinlerinin net bi günü yok öyle aniden çarşı diyolar. önceden plan şansımız yok. bi de bölükleri merkeze uzak :5::5::5: zaten teeee urfada ben samsunda... ben bi film izleyeyim de kafamdaki dumanlar dağılsın bari.. sizin dağıtım ne zaman ipekcim??? az kaldı dimi??? mutlaka yaz buraya merak ediyorum :34:

yok kuzum yaa... ah olsa hiç durur muyum 5-6 saatliğine de olsa giderim. çarşı izinlerinin net bi günü yok öyle aniden çarşı diyolar. önceden plan şansımız yok. bi de bölükleri merkeze uzak :5::5::5: zaten teeee urfada ben samsunda... ben bi film izleyeyim de kafamdaki dumanlar dağılsın bari.. sizin dağıtım ne zaman ipekcim??? az kaldı dimi??? mutlaka yaz buraya merak ediyorum :34:

canım sen iste yeter ki yazarım tabii..dağıtım perşembe elifçim ama kurayı henüz çekmediler..salı günü inş..heyecanla bekliyorum inanki..
bu arada seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen haftalarda benim eşimede aynı uygulamayı yapmışlar..pat haber geliyo..çıkışlar iptal...doğal olarak gidemedim bende ne zaman ne olacağı belli değil..onca yolu boşuna gidemezdim ki..sıkıntıdan patlamışlardı artık..Mevlam sabır,güç,kuvvet versin askerciklere..işleri hiç kolay değil..:50:

bu arada filmi beğenirsen bana önerirsen çok memnun olurum elifçim,bende çok seviyorum film izlemeyi..
:70:

canım SİYAH KUĞU yu izledim... harikaydı... Natalie Portman her zamanki gibi oyunculuğunu konuşturmuş.. farklı çok hoş bi filmdi bale sahneleri falan ben beğendim ama sen beğenir misin bilmem :40: baya da ödüllü bi film.. dumanları atacaktım ama daha bi gerildim galiba yaa:1::1::1::1:
balerin olmadığıma şükrettim :1::1::1::1: senin var mı önerdiğin filmler canım? yaz tatili için stok yapıyorum eve gitmeden indircem

canım SİYAH KUĞU yu izledim... harikaydı... Natalie Portman her zamanki gibi oyunculuğunu konuşturmuş.. farklı çok hoş bi filmdi bale sahneleri falan ben beğendim ama sen beğenir misin bilmem :40: baya da ödüllü bi film.. dumanları atacaktım ama daha bi gerildim galiba yaa:1::1::1::1:
balerin olmadığıma şükrettim :1::1::1::1: senin var mı önerdiğin filmler canım? yaz tatili için stok yapıyorum eve gitmeden indircem

benimki gitmek istemişti ama bi fırsat bulupda gidememiştik..daha doğrusu ben pek gitmek istememiştim sanırım :9:
elif bişi diyeyim sana bizim evde bi makinemiz var,ne deniyordu adına unuttum,işte içerisinde sayısını bilmediğim kadar film var...eşimin arkadaşı koleksiyon gibi bişi yapıyor,bizede veriyor saolsun..artık oradan önüme ne gelirse seyrediyorum desem yalan olmaz..beğenmediğimi siliyorum..ama en çok diziler benim favorim..özelliklede HOUSE...HARPER'S ISLAND var bir sezonluk ama sonunu asla tahmin edemeyeceğin bir dizi..izlemeni tavsiye ederim..ama korkarsan yanlız izleme,biraz geriyor :30: SUPER NATURAL 'de baya takıldıklarımdan...
eğer aklıma gelen olursa yazarım elifçim...filmkolik olup çıkıcaz bu gidişle...:9:

benimki gitmek istemişti ama bi fırsat bulupda gidememiştik..daha doğrusu ben pek gitmek istememiştim sanırım :9:
elif bişi diyeyim sana bizim evde bi makinemiz var,ne deniyordu adına unuttum,işte içerisinde sayısını bilmediğim kadar film var...eşimin arkadaşı koleksiyon gibi bişi yapıyor,bizede veriyor saolsun..artık oradan önüme ne gelirse seyrediyorum desem yalan olmaz..beğenmediğimi siliyorum..ama en çok diziler benim favorim..özelliklede HOUSE...HARPER'S ISLAND var bir sezonluk ama sonunu asla tahmin edemeyeceğin bir dizi..izlemeni tavsiye ederim..ama korkarsan yanlız izleme,biraz geriyor :30: SUPER NATURAL 'de baya takıldıklarımdan...
eğer aklıma gelen olursa yazarım elifçim...filmkolik olup çıkıcaz bu gidişle...:9:

saol tavsiyelerin için kuzum :34::34: yazın kendimi kitap film ve dondurma üçlüsüne adamayı planlıyorum :46::46::46: kızlarr nasılsınız pazar gününü nasıl geçiyo?? bn bugün pek bi miskin moddayım uzunca süre yataktan çıkasım gelmedi hala gözüm düşüyo yatmaya :40::40: bu bir depresyon belirtisi olabilir mi?? olamaz mutluyum umutluyum kaldı 87:72::72::72: plakalara son 6 gün... seviyorum sizi...

saol tavsiyelerin için kuzum :34::34: yazın kendimi kitap film ve dondurma üçlüsüne adamayı planlıyorum :46::46::46: kızlarr nasılsınız pazar gününü nasıl geçiyo?? bn bugün pek bi miskin moddayım uzunca süre yataktan çıkasım gelmedi hala gözüm düşüyo yatmaya :40::40: bu bir depresyon belirtisi olabilir mi?? olamaz mutluyum umutluyum kaldı 87:72::72::72: plakalara son 6 gün... seviyorum sizi...

rica ederim tatlım :29: bende kitap aşığıyım,kitap kurdiyesi diyorlar bana :9: geçen bayaca aldım yine..hz hatice annemizin hayatını okuyorum bu aralar,roman şeklinde çıkarmışlar,muhteşem bir kitap..bu arada bende saat 15'e kadar filan yatağımı toplamadım bugün..az daha duraydı toplamaya gerek kalmayacaktı zati :1: 87 güncük kalmış arkadaşım gözün aydın..:72: benim şafak 200 küsürlerde..iyiki çok mehtaplar oluyor barim..kendi adıma söyliim bende seni seviyorum elifçim :77:

Back