- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.401
hafta sonu çarşı iznine çıkıyor ve telefonu var sanırım hafta sonu arayabilirim en yakın...tşk ederim hepinize desteğiniz ve tavsiyeleriniz için :) inşAllah sizlerde sağsalim kavuşursunuz sevdiğinize:)
kızlar iyi akşamlar ben geldim eşimi gördümde geldim rüya gibiydi nasıl geçti gitti anlamadım günlerdir bu günü bekliyodum.Aşkımı öyle çoooooookkk özlemişim ki doyamadım bile ayrılırken yine ağladım bitsin artık bu askerlik işkence gibi yaaa( İnşallah hepiniz gidip görebilirsiniz çok iyi oluyo onlara da moral oluyor ayrılmak zor geliyor tabi.Şafağımızda 89 oldu bu arada
elifim evet görüşemedik ne kdr iyi olunabilirse o kdr iyiyim cnm bnm askerimde iyi çok şükür umarım sizdede bi problem yoktur. bu arada yazmışsın bende aynı şeyi yapıyorum eski dönem asker yolu bekleyenleri okuyorum gerçekten dediğin gibi çok moral oluyo insana. inşallah 341. lernde izim topiğimizi okuduğu günşler gelir. ayrıca eşini gören arkadaşım çok sevindim senin adına. darısı bizim başımıza. ayrılırken çok kötü oluyo insan ama o anlar herşeye değer gerçekten. burnumda tütüyo kokusu:26: şafak 88
canım ne kadar sevindim anlatamam... iyi mi askerin nasıl ?
inşallahh bizlerde görebiliriz en kısa zamanda
çok sevindim senin için darısı başımıza
çok sağol canım benim askerim iyi sayılır çok kilo vermiş acayip sıkılmış durumda yaptıklarından hep aynı şeyler diyo :) onun haricinde iyi moral topladı beraberken işte gezdik İstanbulu fethettikinşallah en kısa zamanda herkes görebilir ben yine gitmeyi düşünüyorum dayanamıyorum. 1 gün bile iyi geliyo ahhhhh bide evci izni verseler ne güsel olurdu sinir oluyorum yaa (
Kızlar ben hiç iyi değilim.Çünkü askerim de iyi değil.
Dün bir astsubay mı astteğmen mi onunla tartıstıgını ve hakkında emire itaatsizlikten tutanak tutturdugunu komutan onaylarsa 1 hafta disiplin evine gönderileceğini söyledi.Sürekli şunu yap lan bunu yap lan gibi konuşuyormuş.Kaba ve küfürlü şekilde.Yaşı da 3 yaş küçük.O da söylemiş sadece ben kaldıramıyorum lütfen benimle bu şekilde konusma demiş ve olan bu.Bizim ki tek kısa dönem belli ki ona kaba konusarak kendini ispat etmek istedi.Gururunu okşadı.Ben bütün gün boyunca sinir stres içindeyim tabi ki.Bana dua et dedi.Lütfen sizde dua edin kızlar
Dün bir astsubay mı astteğmen mi onunla tartıstıgını ve hakkında emire itaatsizlikten tutanak tutturdugunu komutan onaylarsa 1 hafta disiplin evine gönderileceğini söyledi.Sürekli şunu yap lan bunu yap lan gibi konuşuyormuş.Kaba ve küfürlü şekilde.Yaşı da 3 yaş küçük.O da söylemiş sadece ben kaldıramıyorum lütfen benimle bu şekilde konusma demiş ve olan bu.Bizim ki tek kısa dönem belli ki ona kaba konusarak kendini ispat etmek istedi.Gururunu okşadı.Ben bütün gün boyunca sinir stres içindeyim tabi ki.Bana dua et dedi.Lütfen sizde dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?