- Konu Sahibi fakeangell
-
- #1.441
canım iyiym ben askerimde daha iyi.. süpriz yapma fikri süper gerçekten düşünmeye başladım bilee
bu hafta sonu çıkıyor çarşıya ama hangi gün olduğu belli değil önümüzdeki haftalar için günleri netleşsin ben ankaradayım
canım benimkide 12 ay asteğmen...eğer nisan döneminde gidenleri kastediyorsan..dağıtımı 30 haziran perşembe...[/QUOTE
canım çoooooookkk teşekkür ederim..kaç gündür öğrenmeye çalışıorumevet nisanı soruyordum bende..
canım benimkide 12 ay asteğmen...eğer nisan döneminde gidenleri kastediyorsan..dağıtımı 30 haziran perşembe...[/QUOTE
canım çoooooookkk teşekkür ederim..kaç gündür öğrenmeye çalışıorumevet nisanı soruyordum bende..
ne demek canım benim faydalı olabildiysem ne mutlu :)
ne demek canım benim faydalı olabildiysem ne mutlu :)
çook yardımcı oldun canım benim tşk ederim..birde ne kadar izinleri oluyor bilir musun :))
çook yardımcı oldun canım benim tşk ederim..birde ne kadar izinleri oluyor bilir musun :))
canım oda yol iznine göre değişiklik gösteriyor..uzağa veya yakına düşme durumuna göre..birde düştüğü yerdeki komutanın müsamahasınada bağlıymış..eşim 2 hafta kadar izin olacağını söyledi..
canım oda yol iznine göre değişiklik gösteriyor..uzağa veya yakına düşme durumuna göre..birde düştüğü yerdeki komutanın müsamahasınada bağlıymış..eşim 2 hafta kadar izin olacağını söyledi..
tamam tatlım çok teşekkür ederim :)
İpek yakaladım
Tercih yapmış mıydın canım açıklandı sanırım var mı bi gelişme?
Sen nasılsın?
tamam tatlım çok teşekkür ederim :)
rica ederim canım benim
selam kızlar nasılsıjız??? ben bugün dumanlıyım yi,ne yaaabi çarşısı bile yok sevgilimin yüzünü göreyim.. 2-3 haftada bi çarşı mı olur.. resmen sabrını zorluyolar insanın toplama kampı sanki öz- leeeeeeee- diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!!!!!!
elifiiimm senin canını mı sıktılar bugün..kıyamam ben arkadaşıma..çok haklısın valla ne desem nasıl teselli etsem bilemiyorum..yakınlarda gidip görebilme şansın var mı canım ?
yok kuzum yaa... ah olsa hiç durur muyum 5-6 saatliğine de olsa giderim. çarşı izinlerinin net bi günü yok öyle aniden çarşı diyolar. önceden plan şansımız yok. bi de bölükleri merkeze uzakzaten teeee urfada ben samsunda... ben bi film izleyeyim de kafamdaki dumanlar dağılsın bari.. sizin dağıtım ne zaman ipekcim??? az kaldı dimi??? mutlaka yaz buraya merak ediyorum
bu arada filmi beğenirsen bana önerirsen çok memnun olurum elifçim,bende çok seviyorum film izlemeyi..
canım SİYAH KUĞU yu izledim... harikaydı... Natalie Portman her zamanki gibi oyunculuğunu konuşturmuş.. farklı çok hoş bi filmdi bale sahneleri falan ben beğendim ama sen beğenir misin bilmembaya da ödüllü bi film.. dumanları atacaktım ama daha bi gerildim galiba yaa
balerin olmadığıma şükrettimsenin var mı önerdiğin filmler canım? yaz tatili için stok yapıyorum eve gitmeden indircem
benimki gitmek istemişti ama bi fırsat bulupda gidememiştik..daha doğrusu ben pek gitmek istememiştim sanırım
elif bişi diyeyim sana bizim evde bi makinemiz var,ne deniyordu adına unuttum,işte içerisinde sayısını bilmediğim kadar film var...eşimin arkadaşı koleksiyon gibi bişi yapıyor,bizede veriyor saolsun..artık oradan önüme ne gelirse seyrediyorum desem yalan olmaz..beğenmediğimi siliyorum..ama en çok diziler benim favorim..özelliklede HOUSE...HARPER'S ISLAND var bir sezonluk ama sonunu asla tahmin edemeyeceğin bir dizi..izlemeni tavsiye ederim..ama korkarsan yanlız izleme,biraz geriyorSUPER NATURAL 'de baya takıldıklarımdan...
eğer aklıma gelen olursa yazarım elifçim...filmkolik olup çıkıcaz bu gidişle...
saol tavsiyelerin için kuzumyazın kendimi kitap film ve dondurma üçlüsüne adamayı planlıyorum kızlarr nasılsınız pazar gününü nasıl geçiyo?? bn bugün pek bi miskin moddayım uzunca süre yataktan çıkasım gelmedi hala gözüm düşüyo yatmaya bu bir depresyon belirtisi olabilir mi?? olamaz mutluyum umutluyum kaldı 87 plakalara son 6 gün... seviyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?