339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

bizim 2-3 haftada bi çarşı izni var salı günü kamerada görüşebildik sadece... onun iyi olmasıyla avunuyorum ama bazen de olmuyo işte dayanamadığımı hissediyorum....

bizim 2-3 haftada bi çarşı izni var salı günü kamerada görüşebildik sadece... onun iyi olmasıyla avunuyorum ama bazen de olmuyo işte dayanamadığımı hissediyorum....

çok haklısın bazen tüm dünya omuzlarımda gibi hissediyorum ben de. öyle özledim kii.... seçim dışında her haftasonu çıkıyor eşim. inşaallah bu haftasonu da çıkar. nerede senin eşin? benimki amasyada kaldı.
ben de nasipse 3 hafta sonra gidicem.

AHHH keşke amasyada kalsaydı benim eşim değil sevgilim canım.. acemiliği amasyadaydı her hafta gidiyodum görmeye o zaman rahat geçiyodu bi görme umudu olunca... ama şimdi o da yok.urfada ben samsundayım maalesef... :2::2::2: sen nerdesin şu anda ?? valla imkanın varsa hiç durma git inanılmaz moral oluyo. dönüş ne kadar kötü de olsa o anlar herşeye değiyo

bursadayım malesef 11 saat çalışıyorum o yüzden gidemem şimdi. samsun kadar yakın olsam her haftasonu giderdim tabii. 3hafta sonra gidebilicem inşaallah ben bi de bayramda.

bitsin artık n'olur. hele evliyken öyle zor ki. evin her köşesi ayrı özlem sebebi.

Kızlar sıkıntılar bitmiyor.. Ne oldu böyle anlamıyorum gerçekten, her gün bir olay, burada da okuyorum, genelde geçen hafta hep kötü haberler gelmiş sizlerden de... Ben de gidecektim bu haftasonu, komutan izin vermemiş evci çıkmasına, kaldı ki daha önce başkasına izin vermelerine rağmen benim sevgilime izin vermemişler nedense...... Şimdi anlatacağım ise bundan çok daha önemli;
Bilmiyorum yardımcı olabilecek birileri var mı aranızdan umarım olur çünkü çok endişeliyim. Dün gece nöbet tutarlarken, nöbet tutan arkadaşı uyumuş benim sevgilimin. Devriye geldiğinde, bağırsa da uyandıramamış çocuğu, sonra devriye yanlarına gelince, onlar uyandırmış diğer nöbetçiyi ... Sorun yok şeklinde doldurmuşlar ama ne olur ne olmaz devriye komutanı şikayet ederse daha kötü olur falan diye, uyuyakalan asker daha üst komutana itiraf etmiş, ben uyuyakaldım ve de devriyeler beni o şekilde yakaladı diye. Sevgilimi de çağırmışlar ve onun da suçlu olduğunu söylemişler, tutanak imzalatmak istemişler. Ne yapacağını bilmiyor, tutanak imzalasa, mahkemeye verirlerse ceza alır, askerliği uzar diye çok korkuyorum. Nedir bu şanssızlık neden böyle kötü olaylar yaşanıyor, bir sonu yok mu, her gün her hafta böyle eziyet mi yaşayacağız? Zaten taa nerede, 45 derece sıcakta, onu da anca parça parça gördükleri 4 5 saatlik uykuyla naapsın bu çocuklar... Daha ne olacak kalan 90 günde merak ediyorum... Allah onların canını korusun, başka da herşey çekilir, yaşanır biter, sorun değil, beterinden saklasın dedikçe, öyle kötü olmaz böyle olur diye kafamıza vururcasına yaşanıyor herşey çok üzülüyorum...
Ne söyleyeyim, ne yapabilir, bir fikri olan varsa bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

yaaa o çocuk da amma doğrucu davutmuş sorun yok demişler ne işgüzarlık yapıyosa canım senin askerin sonuçta görev başında göreviv layıkıyla yapıyomuş.. göz kıorkutmak amaçlıdır o. yoksa zaten devriyeler bişey yaparlardı durum karşısında. öyle ikilik olur mu ki ya?? onlar bi daha böyle bi olay olmasın die gözdağı vermek amaçlı yapmışlardır sıkma sen canını... Allah yardımcıları olsun yaaa.. gece nöbeti zor oluyomuş zzaten. askerin nerdeydi buarada canım ???

kesinlikle evliler için çok daha zordur hele ki çocuk varsa... ama yine de insan kendi özlemini en büyük özlem sanıyo işte hepsinin farklı zorlğu var.. evli olunca da gidip evci çıkarmak daha kolay. biz gitsek soyadı tutmuyor ancak çarşı izninde görebilcez... hepsinin kendine göre zorluğu var işte. askerlik başlı başına zor :2::2::2:

canımm korkma sen üzülme, uyumayan ceza almaz sadece yanındayken neden uyumasına müsade ettin gibi çıkış yapılabilir tabi burada komutanın tavrı önemli en kötüsü mahkeme de olsa kendini savunur onun yaptığı yanlış bişi yok sonuçta uzamaz askerliği o kadar vicdansız olamazlar sen ferah tut içini... hakikaten bu hafta herkese bişiler oldu diğer günlerimiz sorunsuz çok güzel geçer inşalhhh...

Kızlar birşey sorucam sizlere daha dogrusu tecrübelilere

acemi birliğini e devletten ögrenmiştik peki usta birliği orada da cıkıyor mu onu sadece askeriyeden mi söylüyorlar

kızlaaaar ne bu sessizlik??? kimseler uğramaz oldu topiğimze.... nerdesiniiiiz 339 güzeller

ah kızlar ah geçen gün elifin kapıldığı karamsarlığa bende kapıldım. o kdr özledimki hiç bitmicekmiş gibi geliyo nası geçicek 89 gün??:2:

ah kızlar ah geçen gün elifin kapıldığı karamsarlığa bende kapıldım. o kdr özledimki hiç bitmicekmiş gibi geliyo nası geçicek 89 gün??:2:

görüşemedk hiç arzucum uzun zamandır... nasılsın?? arada öyle geliyo o karamsarlık ben bugün iyiyim mesela. kalıcı olmadığını düşünrerek rahatlamaya çalışabilirsin sanki askeirn nasıl iyi mi? bak 80lere indik yaaa ne güzelllll daha 156 dan başlamştık çok şükür onlar da lıştılar yerlerine... sabır canım benm sabır...

kızlar iyi akşamlar ben geldim eşimi gördümde geldim rüya gibiydi nasıl geçti gitti anlamadım günlerdir bu günü bekliyodum.Aşkımı öyle çoooooookkk özlemişim ki doyamadım bile ayrılırken yine ağladım bitsin artık bu askerlik işkence gibi yaaa ( İnşallah hepiniz gidip görebilirsiniz çok iyi oluyo onlara da moral oluyor ayrılmak zor geliyor tabi.Şafağımızda 89 oldu bu arada

ne güzel canımmm çok iyi geliyo evet bi yenileniyosun güç topluyosun... ayrıldıktan sonra kalbine saplanan sızı da yanına kar kalıyo ama herşeye değer onlara moral olabilmek neşe verebilmek

imkanı olan herkes gdip görebilir sevdiceğini inşallah.... bi de diğer dönemlerin yazdıklarını okuyorum arada taa 2008 2007 de asker yolu bekleyeneler yazmış zaman ne çabuk geçmiş işte. kimbilir kaç tanesi evlendi , evliler çocuk sahibi oldu.. hepsine mazi gibi kalmıştır askerlik zamanı. bize de öyle olacak inş. vay be ne günlerdi dicez gülüp geçicez anı olarak kalacak.. ama o zamanın içindeyken böyle zor işte

evet canım şimdi zor geçiyor ama ilerde bizde ne çabuk geçmiş falan dicez kesin.Ayrılırken ki kalbime saplanan sızıyı anlatamam yaşanır ( şimdiden özledim.

evet canım şimdi zor geçiyor ama ilerde bizde ne çabuk geçmiş falan dicez kesin.Ayrılırken ki kalbime saplanan sızıyı anlatamam yaşanır ( şimdiden özledim.

evet acemilikteyken 2-3 kez aynı sızıyı ben de yaşamıştım ama iyi yönünden bakalım yaa 80 lere indik artık.yaz diğer mevsimlere göre daha çabuk geçiyo bi de. ramazan falan da girecek araya inş. daha hızlıcanak bitcek günler. okullar açılcak biz kavuşcaz askerlerimize :)))

canım ne kadar sevindim anlatamam... iyi mi askerin nasıl ?
inşallahh bizlerde görebiliriz en kısa zamanda

elifim evet görüşemedik ne kdr iyi olunabilirse o kdr iyiyim cnm bnm askerimde iyi çok şükür umarım sizdede bi problem yoktur. bu arada yazmışsın bende aynı şeyi yapıyorum eski dönem asker yolu bekleyenleri okuyorum gerçekten dediğin gibi çok moral oluyo insana. inşallah 341. lernde izim topiğimizi okuduğu günşler gelir. ayrıca eşini gören arkadaşım çok sevindim senin adına. darısı bizim başımıza. ayrılırken çok kötü oluyo insan ama o anlar herşeye değer gerçekten. burnumda tütüyo kokusu:26: şafak 88

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…