339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

hafta sonu çarşı iznine çıkıyor ve telefonu var sanırım hafta sonu arayabilirim en yakın...tşk ederim hepinize desteğiniz ve tavsiyeleriniz için :) inşAllah sizlerde sağsalim kavuşursunuz sevdiğinize:)

aradınmı konuşabildinizmi aysimacım.3gün geçince dayanamadı aradı benim sevgilim ama yinede herşey yoluna girmiş değil bilmiyorum nasıl olucak:(sen ne yaptın umarım düzelmiştir aranız

kızlar iyi akşamlar ben geldim eşimi gördümde geldim rüya gibiydi nasıl geçti gitti anlamadım günlerdir bu günü bekliyodum.Aşkımı öyle çoooooookkk özlemişim ki doyamadım bile ayrılırken yine ağladım bitsin artık bu askerlik işkence gibi yaaa :(( İnşallah hepiniz gidip görebilirsiniz çok iyi oluyo onlara da moral oluyor ayrılmak zor geliyor tabi.Şafağımızda 89 oldu bu arada :nazar:

çok sevindim senin için darısı başımıza

elifim evet görüşemedik ne kdr iyi olunabilirse o kdr iyiyim cnm bnm askerimde iyi çok şükür umarım sizdede bi problem yoktur. bu arada yazmışsın bende aynı şeyi yapıyorum eski dönem asker yolu bekleyenleri okuyorum gerçekten dediğin gibi çok moral oluyo insana. inşallah 341. lernde izim topiğimizi okuduğu günşler gelir. ayrıca eşini gören arkadaşım çok sevindim senin adına. darısı bizim başımıza. ayrılırken çok kötü oluyo insan ama o anlar herşeye değer gerçekten. burnumda tütüyo kokusu:26: şafak 88:kkk:

bizde iyiyiz canım çok şükr alıştı artık yerine arkadaşlarına benm de içim daha rahat.. bi de her hafta çarşıya çıkabilse görebilsem yüüzün bari.. ama buna da şükür yaa olduuğu gibi kabullenip ona neşe vermek daha iyi oluyo o yüzden şikayet etmeme kararı aldım :1::1::1: geçecekk bitecekkk ... şafak 93 :nazar::nazar:

Kızlar nasılsınız?
Haftasonu girmedim nete o yüzden yazamadım sizlere kusura bakmayın.
Benim askerimde cep telefonu almıs aksamları mesaj atıyor,inşallah yakalanmaz.Öyle böyle geçiyor zaman.Farkediyorum da çok çabuk geçiyor hatta.Hepiniz için de çabuk geçiyordur umarım
Bizim şafak 93 :72:

canım ne kadar sevindim anlatamam... iyi mi askerin nasıl ?
inşallahh bizlerde görebiliriz en kısa zamanda :16:

çok sağol canım benim askerim iyi sayılır çok kilo vermiş acayip sıkılmış durumda yaptıklarından hep aynı şeyler diyo :) onun haricinde iyi moral topladı beraberken işte gezdik İstanbulu fethettik :1: inşallah en kısa zamanda herkes görebilir ben yine gitmeyi düşünüyorum dayanamıyorum. 1 gün bile iyi geliyo ahhhhh bide evci izni verseler ne güsel olurdu sinir oluyorum yaa :((

fıstıklarım benim nasılsınız? benim askerimde dün cep tlfnu soktu. ama o kdr rahat konuşamıyoruz daha. mesai bitiminde daha rahat oluyo. umarım bizde askerimizi en kısa zamanda görebilirz kızlar. şafak 87:72:

Kızlar ben hiç iyi değilim.Çünkü askerim de iyi değil.
Dün bir astsubay mı astteğmen mi onunla tartıstıgını ve hakkında emire itaatsizlikten tutanak tutturdugunu komutan onaylarsa 1 hafta disiplin evine gönderileceğini söyledi.Sürekli şunu yap lan bunu yap lan gibi konuşuyormuş.Kaba ve küfürlü şekilde.Yaşı da 3 yaş küçük.O da söylemiş sadece ben kaldıramıyorum lütfen benimle bu şekilde konusma demiş ve olan bu.Bizim ki tek kısa dönem belli ki ona kaba konusarak kendini ispat etmek istedi.Gururunu okşadı.Ben bütün gün boyunca sinir stres içindeyim tabi ki.Bana dua et dedi.Lütfen sizde dua edin kızlar

çok sağol canım benim askerim iyi sayılır çok kilo vermiş acayip sıkılmış durumda yaptıklarından hep aynı şeyler diyo :) onun haricinde iyi moral topladı beraberken işte gezdik İstanbulu fethettik :1: inşallah en kısa zamanda herkes görebilir ben yine gitmeyi düşünüyorum dayanamıyorum. 1 gün bile iyi geliyo ahhhhh bide evci izni verseler ne güsel olurdu sinir oluyorum yaa :((

sinir olma canımm durumu kabullenmekten başka yapabileceğimiz bişi yok... günü birlik bile olsa görmüşsün ya dokunup sarılabilmişsin ya ne mutlu sana :34: benim sevdicek gelmemi istemiyor :((
dayanamazmış bırakamazmış görünce, gördüğünde mutlu olmayı değil ayrılmayı düşünüyor :63:
ben ankarayı göremicem sanırım :))

Dün bir astsubay mı astteğmen mi onunla tartıstıgını ve hakkında emire itaatsizlikten tutanak tutturdugunu komutan onaylarsa 1 hafta disiplin evine gönderileceğini söyledi.Sürekli şunu yap lan bunu yap lan gibi konuşuyormuş.Kaba ve küfürlü şekilde.Yaşı da 3 yaş küçük.O da söylemiş sadece ben kaldıramıyorum lütfen benimle bu şekilde konusma demiş ve olan bu.Bizim ki tek kısa dönem belli ki ona kaba konusarak kendini ispat etmek istedi.Gururunu okşadı.Ben bütün gün boyunca sinir stres içindeyim tabi ki.Bana dua et dedi.Lütfen sizde dua edin kızlar

canım keşke tartışmasaydı kısa dönem olmaları göze batıyor... Elbette zoruna gider ama kendinden üst devre ise ne söyleniyorsa yapacak çok üzücü ama malesef yapmak zorundalar... :(
dualarımız tüm askerlerimizle canım inşalhhh ceza filan almaz...

duygucum benimde bi arkadaşıma tutanak tutmuşlardı onunki alkoldendi ama hiç bişey olmadı. zamanında çıktı. sen sakın moralini ozma. göz kokrkutmak için yapmışlardır cnm . dualarımız seninle

canım sorma aynı sorun hepsinde var.. benm askerin de gururunu zedeleyecek bi kaç bişey oldu çok öfkeleniyo ama şöyleydi böyleydi yatıştırmaya çalışıyorum . resmen sabırlarını zorluyolar bana sataşsın diye uğraşıyolar. ellerine koz vermemek lazım. bişey olmaz Allah ın izniyle canım.. gözdağı vermek için yapmıştır.sen ona moral ver destek ol ki o da pozitif düşünsün...
askeri telefon sokabilenler ne mutlu size.. aman dikkatli olsunlar da bi sıkıntı yaşamasınlar. şafak bugünü saymazsak 91:72::72: Allah hepsine bol sabır versin..

canım sorma aynı sorun hepsinde var.. benm askerin de gururunu zedeleyecek bi kaç bişey oldu çok öfkeleniyo ama şöyleydi böyleydi yatıştırmaya çalışıyorum . resmen sabırlarını zorluyolar bana sataşsın diye uğraşıyolar. ellerine koz vermemek lazım. bişey olmaz Allah ın izniyle canım.. gözdağı vermek için yapmıştır.sen ona moral ver destek ol ki o da pozitif düşünsün...
askeri telefon sokabilenler ne mutlu size.. aman dikkatli olsunlar da bi sıkıntı yaşamasınlar. şafak bugünü saymazsak 91:72::72: Allah hepsine bol sabır versin..

Desteğiniz için sağolun canlarım.
Kızlar inanın benim sevgilim ne yaparlarsa yapsınlar hiç ses çıkarmayan içine atan biri.Kime söylesem şaşırıyor nasıl olmuş diye.Demek ki çok zorladı o da dayanamadı.İnşallah dediğiniz gibi olur da ceza almaz.Zaten ceza alırsa askerimin dediğine göre disiplin evine gidecekmiş.Off off ne zaman bitecek bu askerlik:43::43::43:

kızlar nerelerdesiniz yahu 86 gün sonra askerlerimiz özgür olacak inşallah plakalara 5 gün kaldı bizde yarıya yaklaşıyoruz ama hala topik sakin :)) toplam 3 kişiyi bir arada görmek çok zor oldu burada :59:

İlk zamanlar baya yoğun toplanıyorduk burda şimdi herkes biraz da olsa alıştı galiba
Zaten iş koşuşturması yetiyor insana oyalıyor bi şekilde
Ne güzel yarıladık kızlar,darısı geldikleri güne

kızlar nasılsınız?

öncelikle bana yazan arkadaşlara teşekkür ederim evet kızlar topiğimizin ilk asker çocuğu dünyaya geldi başka varmı ki acaba hamile aramızda?

kızım 17 günlük oldu bile maşallah:nazar:babamızın gelmesinede 89günümüz kaldı...veeeeeeeee bugün bizim evlilik yıldönümümüz 3yılımızı bitirdik bile bugün uzun zaman sonra ağladım eşimle konuşurken oda dayanamadı ve opda ağladı... :((((
başlarım böle işe kızımın doğumunda orda olamadım evlilik yıldönümümüzde orda değilim ne bu böle dedi yaa üzüldüm çoookkk özledim kocamı çokkkkkkkkk

kızım uyuyodu yazayım dedim ama uyandı kaçayım hepiniz kendinize ii bakın kızlar öptük sizleri kızımla :16::16::16:

evet yaaaa kismeler pek bişi yazmıyo topiğimize.. günde 2 mesaj zar zor görüyorum... nasılsınız kızlar??askerlenizi nasıl? biz aynen saymaya devam... şafak 90... buarada balkonumu güvercinler zapt etiiiii.. bugün bi baktım ki yumurta var yavru var çıkmıyolar da:34::34: :34::52::52::52::52:

Günaydın kızlar...
Ben hep burdayım aslında ama kimse yazmıyor diye tek başıma yazmak istemiyorum :(
90 gün kaldı yani 3 ay.Ay olarak cok gelıyor ama gün olarak daha az gibi :52:
Hadi yazın bir şeyler de topik canlansınn

bende burdayımmm kızlarr :) meğer herkes burdaymış da kimse ses vermiyormuş :))
benim bu ara düşündüğüm şey ; sevgilim geldiğinde ne giycem yada o gelmeden ben yanına gidersem ne giyerim ?
hatta bir tane kıyafet aldım bile :))

Back