339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Canım benim olur mu hiç öyle şey
Eğitimlerin sıklaştığından bahsetmişti sevgilim
Zaten telefonda nerdeyse uyuyakalcaktı canım nasıl da yorulmuş
Mutlaka böyle birşey olmuştur,fırsat bulamamıştır belki
Umarım yarın bunu telafi edecek kadar çok konuşabilirsiniz

evet eğitimleri artmş ama işte ne biliim ben kurdum kendimi ööle.zaten acemilikte bu kadar aramaları bile müthiş bişi aslında.senin sevgilin nerde asker?

merhabalar, ben amasyadayim 23 nisanda ogleden sonra ziyaretci aliyorlarmis. Bilginize

kızlar bu arada bi msn grubu kurdum 339. dönem bekleyenler diye.. sakıncas görmeyenler bana msn ini özelden msj atsın ekleyeyim ordan da sohbet edeirz. buraya da devam ederiz

Canım su ana kadar 13 tane msj yazmısım 100 den asagı oldugu ıcın msj atamadım sana ozelden

kızlarrr 2. hafta da bitio yavaş yavaş geriye kalıo 2 hafta. bu gün 12. gün azcık daha sıkças dişimizi.insanın sevdiğini özlemesi bile güzel beee.bunlar güzel ayrılıklar Allah çaresiz dert vermesin

canım yazdım adresi geld mi ??

bugün 4-5 kez duydum sesini bitanemin.. yaklaşık 45 dkka konuştuk bu enerji bana bi ay yeter çok mutluyuuuuuuuuuuuuum :))) konuşma süresi uzadıkça duygusal moddan daha uzaklaşıp makara yapmaya başladık o yüzden de çok daha iyiyim :)))) kızlarrrr hepinizi öpesim geldiiiiiiiiiiii :89::89::89::89::89::89::89:

Heyy ben demiştim
Daha çook makara yapıp gülmekten kırılacaksınız şekerler

hasrete alışılmıyo da kabullunme oluyo zamanla belki... yarın gidiyoruuum aşkımaaa... çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…