- Konu Sahibi fakeangell
-
bu gün hiç aramadı seegilim hayatım eksik sanki.dün akşam aradğında sesi çok iyi geliodu hatta bayaa bi güldük falan.arkadşları çok iyiymiş çok gülüoruz onlarla falan dedi.anlıycaanız alışmış askerliğe.alışıncaya kadar paso arıodu bu gün aramadı beyimiz ben de sinir oldumm çok mu abartıorum acabahani alışamayınca sık sık arıodu şimdi oturttu düzenini aklına gelmiomuyum die kuruorum kendimi! ay biri bana yardım etsssiiinnn:78:
Canım benim olur mu hiç öyle şey
Eğitimlerin sıklaştığından bahsetmişti sevgilim
Zaten telefonda nerdeyse uyuyakalcaktı canım nasıl da yorulmuş
Mutlaka böyle birşey olmuştur,fırsat bulamamıştır belki
Umarım yarın bunu telafi edecek kadar çok konuşabilirsiniz
evet eğitimleri artmş ama işte ne biliim ben kurdum kendimi ööle.zaten acemilikte bu kadar aramaları bile müthiş bişi aslında.senin sevgilin nerde asker?
merhabalar, ben amasyadayim 23 nisanda ogleden sonra ziyaretci aliyorlarmis. Bilginize
kızlar bu arada bi msn grubu kurdum 339. dönem bekleyenler diye.. sakıncas görmeyenler bana msn ini özelden msj atsın ekleyeyim ordan da sohbet edeirz. buraya da devam ederiz
merhabalar, ben amasyadayim 23 nisanda ogleden sonra ziyaretci aliyorlarmis. Bilginize
Canım su ana kadar 13 tane msj yazmısım 100 den asagı oldugu ıcın msj atamadım sana ozelden
kızlarrr 2. hafta da bitio yavaş yavaşgeriye kalıo 2 hafta. bu gün 12. gün azcık daha sıkças dişimizi.insanın sevdiğini özlemesi bile güzel beee.bunlar güzel ayrılıklar Allah çaresiz dert vermesin
Ogleden once gıdecektık bız o zaman gorusemeyecek mıyız yanı?
canım yazdım adresi geld mi ??
bugün 4-5 kez duydum sesini bitanemin.. yaklaşık 45 dkka konuştuk bu enerji bana bi ay yeter çok mutluyuuuuuuuuuuuuum :))) konuşma süresi uzadıkça duygusal moddan daha uzaklaşıp makara yapmaya başladık o yüzden de çok daha iyiyim :)))) kızlarrrr hepinizi öpesim geldiiiiiiiiiiii :89::89::89::89::89::89::89:
haftasnu olmasına rağmen gelen giden olmuyo pek alıştık mı artık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?