- Konu Sahibi fakeangell
-
evet eğitimleri artmş ama işte ne biliim ben kurdum kendimi ööle.zaten acemilikte bu kadar aramaları bile müthiş bişi aslında.senin sevgilin nerde asker?
Hatayda canım bugün gördüm çok şükür darısı en kısa zamanda başınıza kızlar
Nasıl özlemişim
İnşallah tamamen biter de hemen kavuşuruz
ne güzellll yarın o anları ben de yaşamak istyrm :)) bi sürü hazırlık yaptm her yerim koptu vall. hayatımda ilk defa ellirmle dolma sardım aşkma :)) inş bi aksilik çıkmaz da görebilirim... :93::93::97:
Hatayda canım bugün gördüm çok şükür darısı en kısa zamanda başınıza kızlar
Nasıl özlemişim
İnşallah tamamen biter de hemen kavuşuruz
ah ben de bi görsem bi sarılsam....
İnşallah canım en kısa zamanda
Gerçi ordan ayrılmak da ayrı bi sorun
Bitsin şu artık tamamen bitsin de kavuşalım ne kadar zormuş
ben yemin törenine kadar bile sayıorum ya.ama zaman öyle geçmio işte.her gün günlük yazıorum bide ona ,o da yazıomuş defter almıştık biz.oohhff bi uyusak uyansak soora hemen gelseler keşkeben de inatla saymıyorum çünkü kabullenemiyorum
o kadar gün sonra kavuşcaz gibi değil de o kadar gün daha ayrı kalcaz gibi geliyor
hala hiç ama hiç alışamadım
canım benim amasyada yemin töreninden sonra 2 gün izin veriolarmış usta birliğine teslim için.ama onu ordan alıp 2 gün eve getirmek için babası gerekiomuş yada aynı soyadında biri.ben gitmicem gelme dio.o gelicek babasıyla beraber..aslında çok istiorum gitmek onu görmek bir an önce...ama hem yorgunluk hem masraf die gelmeyin dio...ben de evdegelmesini beklicem evde annesi ablası hepberaber :) napalım buna da şükür diorum
Kızlar bende gittim cumartesi günü.Benim gidecegimi değil ailesinin geleceğini biliyordu.Bana gel demişti calısıyorum gelemem dedım.Beni görünce çook sevindi.İlk bana sarılıp öptü.Onu görünce çok kötü oldum.Bu kadar duygulanacagımı bilmiyordum.Babasının yanında bıle elımı hıc bırakmadı otururken.Kulakları soguktan yanmıs ellerımle kremler surdum yedik,içtik,oturduk.Çok güzel bir gündü.Ama gitmek hiç istemedim yanından.Çokta halsiz ve hastaydım.Ona ragmen tüm enerjimle sarılıp öptüm onu,uzun süre konustuk.Ceplerini karıstırdım içinden defter cıktı elımden almaya kalktı ben de gerı ısteyınce verdı.Bir de baktım her gun bana notlar yazmıs.Onları görünce çok daha kötü oldum.Gözlerim doldu aglamamak ıcın zor tuttum kendımı.Ben sana her gun ıyıyım dıyorum ama aslında cok kotuyum dayanamıyorum yazmıs.Onu gorunce mafoldum zaten.Tek tesellım aksam olması ve sesını duymam yazmıs.Off yaa nasıl gececek bu gunler.Çok özlüyorum onu.Gittikten sonra daha da özlemeye basladım.Biraz alısıyorken başa sardık yine.Böyle işte kızlar.....:'( Allah hepimize sabır onlara da güç versin.AMİN
offff günler geçmiyo sanki hiç. sanki gideli yıllar olmuş gibi ama daha 14 gün bitti
napıcam ben 144 gün daha Allahım sabır ver.
bu ne beter bişeymiş ya... bir an kafam boş kalmasın direk düşüncelere dalıyorum. yediğim yemekte içtiğimsuda onu düşünüyorum(( Allah ım sabır ver.. yardımcı olabilecek tek cümle bu. 2 hafta sonra daha da uzağıma gidecek onu düşünmek hepten içimi yakıyo zaten..:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?