339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

ben saçını falan göremedim amasyada traşını olmştu.. Ben nasıl olcak hiç kestiremiyorum. Belki tanıyamazsın beni diyo bi de demekki baya değişti tipi:)) çuval gibi kıyafet zaten yat yuvarlan toz kir içindeyim. Hiç bıraktıın ben değilim kendini hazırla da gel diyor :))) oyyyyy ben onu göreyim bi sarılayım da kirliymiş tozluymuş gözüzm görür mü yaaa... Inşallah herkes en yakın zamanda görür sevdiceğini.. Ben yemin törenine gidemicem ama. Annesi geliyo gitmemeyi daha uygun buldum. Evci alabilirse o benm yanıma gelecek bakalım nasıl olcak.

cnm bnm benden bi tavsiye istersen eğer ne olursa olsun git yemin törenine,yani imkanı olan gitsin mutlaka çünkü bizim yemin töreninde sevdikleri gelmeyenler o kadar kötü olduki anlatamam bide sevdigini orda görmek başka mutlu ediyo askerlerimizi,çok güzel oluyo apayrı bi heyecan.bide ve en önemlisi evci çıkarsa bile garnizon dışına çıkması yasak oluyo askerlerin onun gelmesi sakıncalı olur,allah korusun başına bişi gelse ağır ceza alır

cnm bnm benden bi tavsiye istersen eğer ne olursa olsun git yemin törenine,yani imkanı olan gitsin mutlaka çünkü bizim yemin töreninde sevdikleri gelmeyenler o kadar kötü olduki anlatamam bide sevdigini orda görmek başka mutlu ediyo askerlerimizi,çok güzel oluyo apayrı bi heyecan.bide ve en önemlisi evci çıkarsa bile garnizon dışına çıkması yasak oluyo askerlerin onun gelmesi sakıncalı olur,allah korusun başına bişi gelse ağır ceza alır

yaa ben gitmeyi istiyorum aslında ama annesi gelecvek o yüzden vazgeçtim.. ayaküstü kargaşada tanışmak istemiyorum. daha rahat bi zamanda o ilk izlenimi almak ve vermek istiyorum:(( yanlış mı düşünüyorum acaba?? ama yemin töreninden sonra usta birliklerine geçmicekler mi? benm bulunduum yerden aktarma yapmayı düşünüyo sevgilim mesela. nasıl garnizon dışına çıkamıcak o zaman???

ankesörlüler rahatlayacak mı ne zaman :(( ustalıkta çavuş olacakmışlar ya telefon da rahat olur mu acaba:43::43::43:

Olur canım olur..Kısa dönemleri genelde çavuş yapıyolar ama bazı yerlerde bu süre biraz uzayabiliyor.
Ankesörlüleri şimdide rahat kullanabilirler ama yeni olmanın getirdiği bi acemilik oluyor.Sırayı önemseyip hemen kapatma telaşına düşüyolar=)=)

çooook güzel bi moral oldu bu sabah sabah dicem ama öğlen oldu nerdeyse :)
insanın istediği zaman sevdiğine ulaşamaması çok acı yaa,bi kere eşim aramış ben dershanedeydim gözümüde telden hiç ayırmıyorum güyaa,nasıl kaçırdıysam 2 dak.önce aradığını gördüm,hemencik geri aradım uzun uzun çaldı bakan yok,direttim bi daha aradım nihayet birisi çıktı,ben o birisini daha ankesörlünün başından ayrılmayacağını zannettiğim eşim sandım,ses gerçi garibime gitti ama diyorum ki içimden ahh oralarda bile beni güldürmek için sesini değiştirip bana komiklik yapıyo...neden sonra anladım kii o bir asteğmen adayıymış,bende eşimin adını verince o bizim grupta yok ki deyiverdi bi utandım ki kusura bakmayın deyip kapatıverdim :1:

Güzel bi anı olmuşş:9::9::9:

bi anı da bende var.. 0358 amasya kodu olduundan o numarayı direk aşkım diye açıyorum... amasyada bi ark.ım var ve amasyaya gideceğimi söylemiştm ne zaman geliyosun falan die aramış beni evden. ben de cuppp telefonu aşkımmmm diye açınca karşımdan şuh bi bayan kahkahası işittim :)) sonra ben de güşlmeye başladım tabi.. her 0358 i sevdiceğim sanmamam gerekiyomuş yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var :1::1::1::1::1::1:

kızlar bu arada bi msn grubu kurdum 339. dönem bekleyenler diye.. sakıncas görmeyenler bana msn ini özelden msj atsın ekleyeyim ordan da sohbet edeirz. buraya da devam ederiz

benimki komik değil ama hoş oldu. eşim aradı konuştuk, sonra kapattık. aradan birkaç dakika geçti eşime mutlaka söylemem gereken bişey vardı şansımı deneyeyim yakınlardadır belki dedim aradım. önce meşguldü tekrar aradım biri açtı ana! eşim :46: tabii ben de mi sesini benzettim diye düşündüm ama oydu :69: benden sonra annesini de aramış.tam gidecekken tel. çaldı diyor :16: canım benim bahaneyle bir daha duydum sesini :9:

ilk zamanlar telefonda ağlamamak için zor tutardım kendimi..
ağlasam da ona belli etmemeye çalışırdım ama telefonu kapattıktan sonra canım çıkardı orası ayrı :)
şimdi sizin için daha çok yeni yavaş yavaş alışıcaksınız..bana şimdi sanki hep böyle günde 1 kere azcık konuşuyomuşuz gibi geliyo :) hep geçmicek gibi geliyodu ama geçiyo sadece biraz sabretmemiz lazım..
hep siz gelmicekmişsiniz gibi geliyodu ama geldiniz,biz gidelim de sizden sonrakiler de gelsin sonra sizde gidiceksiniz inşallah :)

ah canımm inşallah
o kadar zorluyorum ki kendimi ağlamamak için bi de nası bi salaklıksa inkar ediyorum yok ağlamıyorum ne alakası var diye sürekli :1:

cnm telefonda ağlama o senin ağladığını duymasın onun için daha kötü oluyor çünkü..
kapattıktan sonra ağlamaya çalış..
Ben bikere tutamadım ağlamıştım sora eşim gittiğinde bana yalvarırım bidaha bana telefonda ağlama lütfen dedi okadar kötü oldum ki kendimi sorumlu suçlu hissettim demişti yavrum nası koymuş içine işlemiş anlatamam..
Sende tut kendini cnm sürekli bi konu açmaya çalış soru sor zaman geçer öle dayanırsın..
Biz şimdi geyik bile yapıoruz telde:1:

Bugün aradığında ağlamıcam diye sesimi falan düzeltmeye çalışırken açamadan çat kapattı :1:
Nasıl panikledim,sonra hemen geri aradı,bu sefer de konuşamıcaz diye çok korktum diye ağlamaya başladım :43:
O kadar pişman oluyorum ki ben ona destek olacağım yerde o bana oluyor :(
Ama bidaa da ağlamıcam :63: yani inşallah :43:

Son düzenleme:
valla ben gidemicem bizim de 13 mayısta yemin töreni ama gelmeyin dio bize.nasıl olsa gelcek yemin töreninden sonra.senin gelebilcek mi direk elazığa mı geççek?

Canım ya benimkide gelme diyor ama ben istiyorum onunda istediğini biliyorum. Ama onu evci çıkaracak biri yok erkek kardeşi ile gitmeyi planlıyoruz ama bekar diye o evci çıkaramıyormuş.:5:
yemin töreninden hemen sonra usta birliği başlamıyor canım 3 hafta daha kastamonuda olacak sonra elazığa geçecek:(
belki 1 hafta dağıtım iznine gelirim diyor bilmiyorum ne yapacağımı? sen karar verdinmi gidecekmisin?

Son düzenleme:
Bugün aradığında ağlamıcam diye sesimi falan düzeltmeye çalışırken açamadan çat kapattı :1:
Nasıl panikledim,sonra hemen geri aradı,bu sefer de konuşamıcaz diye çok korktum diye ağlamaya başladım :43:
O kadar pişman oluyorum ki ben ona destek olacağım yerde o bana oluyor :(
Ama bidaa da ağlamıcam :63: yani inşallah :43:

canım bi şekilde dayanmaya çalış çünkü onlar daha çok üzülüyolar o zaman :69:
gerçi bende sesini duyar duymaz başlardım ağlamaya :)
alışırsınız artık inşallah..ilk zamanlar boşluğa düşüyosun ama zamanla onun da üzüldüğünü görünce toparlanıyosun :69:

canım bi şekilde dayanmaya çalış çünkü onlar daha çok üzülüyolar o zaman :69:
gerçi bende sesini duyar duymaz başlardım ağlamaya :)
alışırsınız artık inşallah..ilk zamanlar boşluğa düşüyosun ama zamanla onun da üzüldüğünü görünce toparlanıyosun :69:

Ama iyi ki burası var da nefes aldırıyor,kafamızı dağıtıyor resmen
ilk günler çok zor,kendi halime kalmamaya uğraşıyorum her an bişey buluyorum uğraşacak
sizin konuya baktıkça,yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum :61:

Ama iyi ki burası var da nefes aldırıyor,kafamızı dağıtıyor resmen
ilk günler çok zor,kendi halime kalmamaya uğraşıyorum her an bişey buluyorum uğraşacak
sizin konuya baktıkça,yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum :61:

evet canım bize de çok iyi geldi bu topic..bizde 335'lerden moral buluyoduk :)
sizin yazdıklarınızı okuyunca sanki tekrar yaşıyorum herşeyi..
çok zor ama geçiyo bi şekilde :69:
tek başınıza kalmayın zaten,bi şekilde oyalayın kendinizi..

kızlar yarın 11.gün günler geçtikçe daha alıştıımı hissediyorum ben.. hep bi yanım eksik aklım onda ama durumu kabulleniyorum artık galiba... sizler de iyiki varsınız. ateş düştüğü yeri yakıyo çünkü.. kalın sağlıcakla. Allah askerlerimize sabır versin, hepsini korusun, tez aamanda bize kavuştursun inş... iyi geceler:64::64::64::64::64::64::72::nazar:

Canım ya benimkide gelme diyor ama ben istiyorum onunda istediğini biliyorum. Ama onu evci çıkaracak biri yok erkek kardeşi ile gitmeyi planlıyoruz ama bekar diye o evci çıkaramıyormuş.:5:
yemin töreninden hemen sonra usta birliği başlamıyor canım 3 hafta daha kastamonuda olacak sonra elazığa geçecek:(
belki 1 hafta dağıtım iznine gelirim diyor bilmiyorum ne yapacağımı? sen karar verdinmi gidecekmisin?

canım benim amasyada yemin töreninden sonra 2 gün izin veriolarmış usta birliğine teslim için.ama onu ordan alıp 2 gün eve getirmek için babası gerekiomuş yada aynı soyadında biri.ben gitmicem gelme dio.o gelicek babasıyla beraber..aslında çok istiorum gitmek onu görmek bir an önce...ama hem yorgunluk hem masraf die gelmeyin dio...ben de evdegelmesini beklicem evde annesi ablası hepberaber :) napalım buna da şükür diorum

kızlar yarın 11.gün günler geçtikçe daha alıştıımı hissediyorum ben.. hep bi yanım eksik aklım onda ama durumu kabulleniyorum artık galiba... sizler de iyiki varsınız. ateş düştüğü yeri yakıyo çünkü.. kalın sağlıcakla. Allah askerlerimize sabır versin, hepsini korusun, tez aamanda bize kavuştursun inş... iyi geceler:64::64::64::64::64::64::72::nazar:

aynen yaa ben de alıştım gibi.öyle çok ağlamıorum artık:nazar::nazar: nazar değmesin :40: az kaldı 13 mayısta yemin töreni sıkças dişimiziiiii

bu gün hiç aramadı seegilim hayatım eksik sanki.dün akşam aradğında sesi çok iyi geliodu hatta bayaa bi güldük falan.arkadşları çok iyiymiş çok gülüoruz onlarla falan dedi.anlıycaanız alışmış askerliğe.alışıncaya kadar paso arıodu bu gün aramadı beyimiz ben de sinir oldumm çok mu abartıorum acaba:58: hani alışamayınca sık sık arıodu şimdi oturttu düzenini aklına gelmiomuyum die kuruorum kendimi! ay biri bana yardım etsssiiinnn:78:

Back