339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

evet eğitimleri artmş ama işte ne biliim ben kurdum kendimi ööle.zaten acemilikte bu kadar aramaları bile müthiş bişi aslında.senin sevgilin nerde asker?:69::69:

Hatayda canım bugün gördüm çok şükür darısı en kısa zamanda başınıza kızlar
Nasıl özlemişim :43:
İnşallah tamamen biter de hemen kavuşuruz

Hatayda canım bugün gördüm çok şükür darısı en kısa zamanda başınıza kızlar
Nasıl özlemişim :43:
İnşallah tamamen biter de hemen kavuşuruz

ne güzellll yarın o anları ben de yaşamak istyrm :)) bi sürü hazırlık yaptm her yerim koptu vall. hayatımda ilk defa ellirmle dolma sardım aşkma :)) inş bi aksilik çıkmaz da görebilirim... :93::93::97::72:

ne güzellll yarın o anları ben de yaşamak istyrm :)) bi sürü hazırlık yaptm her yerim koptu vall. hayatımda ilk defa ellirmle dolma sardım aşkma :)) inş bi aksilik çıkmaz da görebilirim... :93::93::97::72:

Ayyy canım çok sevindim inşallah harika bi gün geçirirsiniz :70:

ben de inatla saymıyorum çünkü kabullenemiyorum
o kadar gün sonra kavuşcaz gibi değil de o kadar gün daha ayrı kalcaz gibi geliyor :43:
hala hiç ama hiç alışamadım :43:

:25:
ben de inatla saymıyorum çünkü kabullenemiyorum
o kadar gün sonra kavuşcaz gibi değil de o kadar gün daha ayrı kalcaz gibi geliyor :43:
hala hiç ama hiç alışamadım :43:
ben yemin törenine kadar bile sayıorum ya.ama zaman öyle geçmio işte.her gün günlük yazıorum bide ona ,o da yazıomuş defter almıştık biz.oohhff bi uyusak uyansak soora hemen gelseler keşke:43:

canım benim amasyada yemin töreninden sonra 2 gün izin veriolarmış usta birliğine teslim için.ama onu ordan alıp 2 gün eve getirmek için babası gerekiomuş yada aynı soyadında biri.ben gitmicem gelme dio.o gelicek babasıyla beraber..aslında çok istiorum gitmek onu görmek bir an önce...ama hem yorgunluk hem masraf die gelmeyin dio...ben de evdegelmesini beklicem evde annesi ablası hepberaber :) napalım buna da şükür diorum

Anladım canım benimkide yemin töreninden sonra gelecek olsa belki gitmezdim ama onun daha 3 haftası olacak dağıtıma:( Ne güzel annesi ile bekeleme imkanın var bu şekilde düşün canım
ya nasıl gececek bu zaman bilmiyorum:5:

bugün 6 saat askerimleydim amasyada... ilk gördüğümde bi tuhaf oldum. soğuktan yüzü yanmış saçlar gitmiş kıyafet zaten 10 numara:)) baya bi inanamadım yanında olduğuma. harika zaman geçirdik... keşke hep yakınımda kalacak olsaydı her haftasonu giderdim :((( bu haftasonunu iple çekiyoruuum.. nasıl nasıl nasıl özlemişim.....biraz olsun iyi geldi. onun moral bulduunu görmek bile yetti. kızlar inşallah en yakın zamanda herkesler görebilir sevdiceğini.....

Ne zaman gelecek tahminen diyenler için biraz bilgi vermek istedim: Askerlikte aylık hesap yapılıyor biliyorsunuzdur muhtemelen dolayısı ile 12 Nisan'da birliğine katılmış kısa dönem yakınlarımız 12 gün zorunlu izin 12 gün (aylık 2 günden) zorunsuz izin ve 2 gün yol iznini düşersek toplamda 157 gün askerlik yapacaklar (Nisan-Eylül arası toplam 183 gün 183-26=157). Hiç izin kullanmayan askerimiz hesaplamalarımda bir yanlışlık yok ise 16 eylül'de terhis olacak gibi görünüyor. :59: Amasya'dakiler için dediğim gibi ben 21-23 Nisan arasında ziyaret etme şansı bulabildim. 23 Nisan'da ziyaretçi akını vardı ve inanılmaz kalabalıktı, iyi ki hafta içi görebilmişim dedim. Benim şahsi izlenimim, kısa dönemler Amasya'da şimdilik pek sıkıntı çekmiyorlar. Yemekler çok başarılı değil sanıyorum, ben askerimi bayağı kilo vermiş gördüm hem de bu kadar kısa zamanda... Herkesin bahsettiği, çok sıra olmasından şikayetçiler biraz. Telefonda, kantinde ve sabahları traş vs için :) kalabalık sıkıntısı çekiyorlarmış. Hijyen tahmin ettiğiniz gibi, havalar ise değişken sabah kış, öğlen bahar, akşam kış mevsimlerini yaşıyorlar. Bütün gün eğitimdeler, zaten yorulup yatıyorlar. Eğitim her hafta zorlaşıyor anladığım kadarıyla. Benim karşılaştığım üst düzey askerler çok kibardı, sevindim :nazar: . Bunların dışında aklıma pek bişey gelmiyor. Umarım hepinizin ziyaret şansı olur çünkü moral oluyor her iki taraf için de... Ayrılmak çok zor tabii son gün... Zaman çabucak akıp geçsin inşallah hepimiz için... Benim askerim ustalığını bana uzak ve biraz da tatsız bir yerde, şırnak'ta bir sınır bölüğünde yapacak. Fırsat buldukça gitmeyi düşünüyorum ben ziyaretine, hem kendim hem de onun için umarım hiçbir zorluk çıkmaz. Hepimiz için en önemlisi sağ salim kavuşabilmek artık. Ben yokluğunu kitap okuyarak ama özellikle "lie to me" ve "in treatment" adlı iki diziyi takip ederek geçirmeye çalışıyorum :) ayrıca sizlerin de önerilerine açığım :)

Kızlar bende gittim cumartesi günü.Benim gidecegimi değil ailesinin geleceğini biliyordu.Bana gel demişti calısıyorum gelemem dedım.Beni görünce çook sevindi.İlk bana sarılıp öptü.Onu görünce çok kötü oldum.Bu kadar duygulanacagımı bilmiyordum.Babasının yanında bıle elımı hıc bırakmadı otururken.Kulakları soguktan yanmıs ellerımle kremler surdum yedik,içtik,oturduk.Çok güzel bir gündü.Ama gitmek hiç istemedim yanından.Çokta halsiz ve hastaydım.Ona ragmen tüm enerjimle sarılıp öptüm onu,uzun süre konustuk.Ceplerini karıstırdım içinden defter cıktı elımden almaya kalktı ben de gerı ısteyınce verdı.Bir de baktım her gun bana notlar yazmıs.Onları görünce çok daha kötü oldum.Gözlerim doldu aglamamak ıcın zor tuttum kendımı.Ben sana her gun ıyıyım dıyorum ama aslında cok kotuyum dayanamıyorum yazmıs.Onu gorunce mafoldum zaten.Tek tesellım aksam olması ve sesını duymam yazmıs.Off yaa nasıl gececek bu gunler.Çok özlüyorum onu.Gittikten sonra daha da özlemeye basladım.Biraz alısıyorken başa sardık yine.Böyle işte kızlar.....:'( Allah hepimize sabır onlara da güç versin.AMİN

Kızlar bende gittim cumartesi günü.Benim gidecegimi değil ailesinin geleceğini biliyordu.Bana gel demişti calısıyorum gelemem dedım.Beni görünce çook sevindi.İlk bana sarılıp öptü.Onu görünce çok kötü oldum.Bu kadar duygulanacagımı bilmiyordum.Babasının yanında bıle elımı hıc bırakmadı otururken.Kulakları soguktan yanmıs ellerımle kremler surdum yedik,içtik,oturduk.Çok güzel bir gündü.Ama gitmek hiç istemedim yanından.Çokta halsiz ve hastaydım.Ona ragmen tüm enerjimle sarılıp öptüm onu,uzun süre konustuk.Ceplerini karıstırdım içinden defter cıktı elımden almaya kalktı ben de gerı ısteyınce verdı.Bir de baktım her gun bana notlar yazmıs.Onları görünce çok daha kötü oldum.Gözlerim doldu aglamamak ıcın zor tuttum kendımı.Ben sana her gun ıyıyım dıyorum ama aslında cok kotuyum dayanamıyorum yazmıs.Onu gorunce mafoldum zaten.Tek tesellım aksam olması ve sesını duymam yazmıs.Off yaa nasıl gececek bu gunler.Çok özlüyorum onu.Gittikten sonra daha da özlemeye basladım.Biraz alısıyorken başa sardık yine.Böyle işte kızlar.....:'( Allah hepimize sabır onlara da güç versin.AMİN

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::nazar::nazar:allah bi daha ayırmasın hiç birimizi canım benim:14::14::14::14:

offff günler geçmiyo sanki hiç. sanki gideli yıllar olmuş gibi ama daha 14 gün bitti :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
napıcam ben 144 gün daha Allahım sabır ver.

offff günler geçmiyo sanki hiç. sanki gideli yıllar olmuş gibi ama daha 14 gün bitti :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
napıcam ben 144 gün daha Allahım sabır ver.

bnde de durum aynı :(( dün gördüm die çok iyiydim yine geçti doping etkisi :(( bi de sesini duydum üşütmüş galiba daha bi kötü oldum... hiçbişey yapasım gelmiyo yine saatlerdir öyle oturuyorum boşboş...

bu ne beter bişeymiş ya... bir an kafam boş kalmasın direk düşüncelere dalıyorum. yediğim yemekte içtiğimsuda onu düşünüyorum :((( Allah ım sabır ver.. yardımcı olabilecek tek cümle bu. 2 hafta sonra daha da uzağıma gidecek onu düşünmek hepten içimi yakıyo zaten..:26::26::26::26::26:

benimkininde sesi hep yorgun bitkin geliyo ama sorunca iyiyim diyo hiç de iyi değil biliyorum sıkılmış belli.kuzum benim eski havasından eser yok.:43::43::43:

bu ne beter bişeymiş ya... bir an kafam boş kalmasın direk düşüncelere dalıyorum. yediğim yemekte içtiğimsuda onu düşünüyorum :((( Allah ım sabır ver.. yardımcı olabilecek tek cümle bu. 2 hafta sonra daha da uzağıma gidecek onu düşünmek hepten içimi yakıyo zaten..:26::26::26::26::26:

insanın içine sızı düşüyo zaten şimdi biraz daha yakında olduğunu bilmek bile daha iyiydi senin için anlayabiliyorum seni.Allahım yardımcımız olsun askerlerimizi korusun.:43::43::43:

Back