339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

cnm bnm benden bi tavsiye istersen eğer ne olursa olsun git yemin törenine,yani imkanı olan gitsin mutlaka çünkü bizim yemin töreninde sevdikleri gelmeyenler o kadar kötü olduki anlatamam bide sevdigini orda görmek başka mutlu ediyo askerlerimizi,çok güzel oluyo apayrı bi heyecan.bide ve en önemlisi evci çıkarsa bile garnizon dışına çıkması yasak oluyo askerlerin onun gelmesi sakıncalı olur,allah korusun başına bişi gelse ağır ceza alır

yaa ben gitmeyi istiyorum aslında ama annesi gelecvek o yüzden vazgeçtim.. ayaküstü kargaşada tanışmak istemiyorum. daha rahat bi zamanda o ilk izlenimi almak ve vermek istiyorum( yanlış mı düşünüyorum acaba?? ama yemin töreninden sonra usta birliklerine geçmicekler mi? benm bulunduum yerden aktarma yapmayı düşünüyo sevgilim mesela. nasıl garnizon dışına çıkamıcak o zaman???

ankesörlüler rahatlayacak mı ne zaman ( ustalıkta çavuş olacakmışlar ya telefon da rahat olur mu acaba

Olur canım olur..Kısa dönemleri genelde çavuş yapıyolar ama bazı yerlerde bu süre biraz uzayabiliyor.
Ankesörlüleri şimdide rahat kullanabilirler ama yeni olmanın getirdiği bi acemilik oluyor.Sırayı önemseyip hemen kapatma telaşına düşüyolar=)=)

Güzel bi anı olmuşş

bi anı da bende var.. 0358 amasya kodu olduundan o numarayı direk aşkım diye açıyorum... amasyada bi ark.ım var ve amasyaya gideceğimi söylemiştm ne zaman geliyosun falan die aramış beni evden. ben de cuppp telefonu aşkımmmm diye açınca karşımdan şuh bi bayan kahkahası işittim :)) sonra ben de güşlmeye başladım tabi.. her 0358 i sevdiceğim sanmamam gerekiyomuş yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var

kızlar bu arada bi msn grubu kurdum 339. dönem bekleyenler diye.. sakıncas görmeyenler bana msn ini özelden msj atsın ekleyeyim ordan da sohbet edeirz. buraya da devam ederiz

benimki komik değil ama hoş oldu. eşim aradı konuştuk, sonra kapattık. aradan birkaç dakika geçti eşime mutlaka söylemem gereken bişey vardı şansımı deneyeyim yakınlardadır belki dedim aradım. önce meşguldü tekrar aradım biri açtı ana! eşim tabii ben de mi sesini benzettim diye düşündüm ama oydu benden sonra annesini de aramış.tam gidecekken tel. çaldı diyor canım benim bahaneyle bir daha duydum sesini

ah canımm inşallah
o kadar zorluyorum ki kendimi ağlamamak için bi de nası bi salaklıksa inkar ediyorum yok ağlamıyorum ne alakası var diye sürekli

Bugün aradığında ağlamıcam diye sesimi falan düzeltmeye çalışırken açamadan çat kapattı
Nasıl panikledim,sonra hemen geri aradı,bu sefer de konuşamıcaz diye çok korktum diye ağlamaya başladım
O kadar pişman oluyorum ki ben ona destek olacağım yerde o bana oluyor
Ama bidaa da ağlamıcam yani inşallah

Son düzenleme:
valla ben gidemicem bizim de 13 mayısta yemin töreni ama gelmeyin dio bize.nasıl olsa gelcek yemin töreninden sonra.senin gelebilcek mi direk elazığa mı geççek?

Canım ya benimkide gelme diyor ama ben istiyorum onunda istediğini biliyorum. Ama onu evci çıkaracak biri yok erkek kardeşi ile gitmeyi planlıyoruz ama bekar diye o evci çıkaramıyormuş.
yemin töreninden hemen sonra usta birliği başlamıyor canım 3 hafta daha kastamonuda olacak sonra elazığa geçecek
belki 1 hafta dağıtım iznine gelirim diyor bilmiyorum ne yapacağımı? sen karar verdinmi gidecekmisin?

Son düzenleme:

canım bi şekilde dayanmaya çalış çünkü onlar daha çok üzülüyolar o zaman
gerçi bende sesini duyar duymaz başlardım ağlamaya :)
alışırsınız artık inşallah..ilk zamanlar boşluğa düşüyosun ama zamanla onun da üzüldüğünü görünce toparlanıyosun

Ama iyi ki burası var da nefes aldırıyor,kafamızı dağıtıyor resmen
ilk günler çok zor,kendi halime kalmamaya uğraşıyorum her an bişey buluyorum uğraşacak
sizin konuya baktıkça,yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum

evet canım bize de çok iyi geldi bu topic..bizde 335'lerden moral buluyoduk :)
sizin yazdıklarınızı okuyunca sanki tekrar yaşıyorum herşeyi..
çok zor ama geçiyo bi şekilde
tek başınıza kalmayın zaten,bi şekilde oyalayın kendinizi..

kızlar yarın 11.gün günler geçtikçe daha alıştıımı hissediyorum ben.. hep bi yanım eksik aklım onda ama durumu kabulleniyorum artık galiba... sizler de iyiki varsınız. ateş düştüğü yeri yakıyo çünkü.. kalın sağlıcakla. Allah askerlerimize sabır versin, hepsini korusun, tez aamanda bize kavuştursun inş... iyi geceler

canım benim amasyada yemin töreninden sonra 2 gün izin veriolarmış usta birliğine teslim için.ama onu ordan alıp 2 gün eve getirmek için babası gerekiomuş yada aynı soyadında biri.ben gitmicem gelme dio.o gelicek babasıyla beraber..aslında çok istiorum gitmek onu görmek bir an önce...ama hem yorgunluk hem masraf die gelmeyin dio...ben de evdegelmesini beklicem evde annesi ablası hepberaber :) napalım buna da şükür diorum

aynen yaa ben de alıştım gibi.öyle çok ağlamıorum artık nazar değmesin az kaldı 13 mayısta yemin töreni sıkças dişimiziiiii

bu gün hiç aramadı seegilim hayatım eksik sanki.dün akşam aradğında sesi çok iyi geliodu hatta bayaa bi güldük falan.arkadşları çok iyiymiş çok gülüoruz onlarla falan dedi.anlıycaanız alışmış askerliğe.alışıncaya kadar paso arıodu bu gün aramadı beyimiz ben de sinir oldumm çok mu abartıorum acaba hani alışamayınca sık sık arıodu şimdi oturttu düzenini aklına gelmiomuyum die kuruorum kendimi! ay biri bana yardım etsssiiinnn:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…