- Konu Sahibi fakeangell
-
ben saçını falan göremedim amasyada traşını olmştu.. Ben nasıl olcak hiç kestiremiyorum. Belki tanıyamazsın beni diyo bi de demekki baya değişti tipi:)) çuval gibi kıyafet zaten yat yuvarlan toz kir içindeyim. Hiç bıraktıın ben değilim kendini hazırla da gel diyor :))) oyyyyy ben onu göreyim bi sarılayım da kirliymiş tozluymuş gözüzm görür mü yaaa... Inşallah herkes en yakın zamanda görür sevdiceğini.. Ben yemin törenine gidemicem ama. Annesi geliyo gitmemeyi daha uygun buldum. Evci alabilirse o benm yanıma gelecek bakalım nasıl olcak.
cnm bnm benden bi tavsiye istersen eğer ne olursa olsun git yemin törenine,yani imkanı olan gitsin mutlaka çünkü bizim yemin töreninde sevdikleri gelmeyenler o kadar kötü olduki anlatamam bide sevdigini orda görmek başka mutlu ediyo askerlerimizi,çok güzel oluyo apayrı bi heyecan.bide ve en önemlisi evci çıkarsa bile garnizon dışına çıkması yasak oluyo askerlerin onun gelmesi sakıncalı olur,allah korusun başına bişi gelse ağır ceza alır
daha öncekileri silemiyosun bildiğim kadarıyla son yazdığın mesajı düzenleme için bi zaman veriliyor o yüzden o çıkıyor. eğer silmek istiyosan yöneticilere bi söyle canımm
ankesörlüler rahatlayacak mı ne zaman( ustalıkta çavuş olacakmışlar ya telefon da rahat olur mu acaba
çooook güzel bi moral oldu bu sabah sabah dicem ama öğlen oldu nerdeyse :)
insanın istediği zaman sevdiğine ulaşamaması çok acı yaa,bi kere eşim aramış ben dershanedeydim gözümüde telden hiç ayırmıyorum güyaa,nasıl kaçırdıysam 2 dak.önce aradığını gördüm,hemencik geri aradım uzun uzun çaldı bakan yok,direttim bi daha aradım nihayet birisi çıktı,ben o birisini daha ankesörlünün başından ayrılmayacağını zannettiğim eşim sandım,ses gerçi garibime gitti ama diyorum ki içimden ahh oralarda bile beni güldürmek için sesini değiştirip bana komiklik yapıyo...neden sonra anladım kii o bir asteğmen adayıymış,bende eşimin adını verince o bizim grupta yok ki deyiverdi bi utandım ki kusura bakmayın deyip kapatıverdim
Güzel bi anı olmuşş
ilk zamanlar telefonda ağlamamak için zor tutardım kendimi..
ağlasam da ona belli etmemeye çalışırdım ama telefonu kapattıktan sonra canım çıkardı orası ayrı :)
şimdi sizin için daha çok yeni yavaş yavaş alışıcaksınız..bana şimdi sanki hep böyle günde 1 kere azcık konuşuyomuşuz gibi geliyo :) hep geçmicek gibi geliyodu ama geçiyo sadece biraz sabretmemiz lazım..
hep siz gelmicekmişsiniz gibi geliyodu ama geldiniz,biz gidelim de sizden sonrakiler de gelsin sonra sizde gidiceksiniz inşallah :)
cnm telefonda ağlama o senin ağladığını duymasın onun için daha kötü oluyor çünkü..
kapattıktan sonra ağlamaya çalış..
Ben bikere tutamadım ağlamıştım sora eşim gittiğinde bana yalvarırım bidaha bana telefonda ağlama lütfen dedi okadar kötü oldum ki kendimi sorumlu suçlu hissettim demişti yavrum nası koymuş içine işlemiş anlatamam..
Sende tut kendini cnm sürekli bi konu açmaya çalış soru sor zaman geçer öle dayanırsın..
Biz şimdi geyik bile yapıoruz telde
valla ben gidemicem bizim de 13 mayısta yemin töreni ama gelmeyin dio bize.nasıl olsa gelcek yemin töreninden sonra.senin gelebilcek mi direk elazığa mı geççek?
Bugün aradığında ağlamıcam diye sesimi falan düzeltmeye çalışırken açamadan çat kapattı
Nasıl panikledim,sonra hemen geri aradı,bu sefer de konuşamıcaz diye çok korktum diye ağlamaya başladım
O kadar pişman oluyorum ki ben ona destek olacağım yerde o bana oluyor
Ama bidaa da ağlamıcamyani inşallah
canım bi şekilde dayanmaya çalış çünkü onlar daha çok üzülüyolar o zaman
gerçi bende sesini duyar duymaz başlardım ağlamaya :)
alışırsınız artık inşallah..ilk zamanlar boşluğa düşüyosun ama zamanla onun da üzüldüğünü görünce toparlanıyosun
Ama iyi ki burası var da nefes aldırıyor,kafamızı dağıtıyor resmen
ilk günler çok zor,kendi halime kalmamaya uğraşıyorum her an bişey buluyorum uğraşacak
sizin konuya baktıkça,yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum
Canım ya benimkide gelme diyor ama ben istiyorum onunda istediğini biliyorum. Ama onu evci çıkaracak biri yok erkek kardeşi ile gitmeyi planlıyoruz ama bekar diye o evci çıkaramıyormuş.
yemin töreninden hemen sonra usta birliği başlamıyor canım 3 hafta daha kastamonuda olacak sonra elazığa geçecek
belki 1 hafta dağıtım iznine gelirim diyor bilmiyorum ne yapacağımı? sen karar verdinmi gidecekmisin?
kızlar yarın 11.gün günler geçtikçe daha alıştıımı hissediyorum ben.. hep bi yanım eksik aklım onda ama durumu kabulleniyorum artık galiba... sizler de iyiki varsınız. ateş düştüğü yeri yakıyo çünkü.. kalın sağlıcakla. Allah askerlerimize sabır versin, hepsini korusun, tez aamanda bize kavuştursun inş... iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?