- 11 Ağustos 2009
- 1.392
- 32
- 683
- Konu Sahibi fakeangell
-
yemin törenine amasya ya gidecek arkadaşlar kalacak yer ayarladınız mı? evetse neresi?
allah bi daha ayırmasın hiç birimizi canım benim
Saol canım AMİN
Ya canım ben bu hafta da gıtmek ıstıyorum cok...Ama cumartesi calısacagım buyuk ıhtımalle.Calısmazsam gidelim gercekten.Ya da pazar bizimkilerden izin alırsam(((((
Benim bugün çok sıkıcıydı işyerinden eve gelmeyi çok istedim düşündükçe sanki saatler geçmek bilmedi . Forum çok sessiz bu aralar gerçekten kimse bişeycikler yazmıyo herkes kendi içinde yaşıyor galiba ayrılığın acısını. benim aşkımda hasta olmuş bugün söyledi daha dünden belliydi sesinden zaten ben anlamıştım ahhh bide böyle söylemiyorlarmı biz üzülmeyelim diye insan daha bi kötü oluyo valla(
Arar mutlaka canım onlar bizi daha çok düşünüyorlar.
iyi akşamlar...
eşimin de dün burnu falan tıkanmıştı. bugün daha iyiydi sesi.
Allah'ım ne zor ayrılık. 2gündür çok fenayım ben hiç yapmamıştım bu zamana kadar ama 2 gündür sesini duyunca ağlıyorum ya da o ben tam ağlarken arıyor
alışamıyorum aksine gün geçtikçe daha zor geliyor.
sevgilisi nişanlısı gidenler eminim sizi için de ayrılık çok zordur ama evlilikte hiç çeklmiyor şükredin ki evlenmeden bitirip gelecek sevdiğiniz.
şükür bu günümüze de Rabbim ölüm ayrılığıyla imtihan etmesin; bize de bol bol sabır versin
iyi akşamlar...
eşimin de dün burnu falan tıkanmıştı. bugün daha iyiydi sesi.
Allah'ım ne zor ayrılık. 2gündür çok fenayım ben hiç yapmamıştım bu zamana kadar ama 2 gündür sesini duyunca ağlıyorum ya da o ben tam ağlarken arıyor
alışamıyorum aksine gün geçtikçe daha zor geliyor.
sevgilisi nişanlısı gidenler eminim sizi için de ayrılık çok zordur ama evlilikte hiç çeklmiyor şükredin ki evlenmeden bitirip gelecek sevdiğiniz.
şükür bu günümüze de Rabbim ölüm ayrılığıyla imtihan etmesin; bize de bol bol sabır versin
çok soğuk oluyomuş amasya sabahları falan... zaten kulakları yzüü nasıl yanm kuzumun( ben de aksine eve gelmeyi istemiyorum evde tekim psikopata bağlıyporm diye. dün gece hiç bişey yapmadan saatlerce öyle yattım uyumadım da... elimde olmadan sürekli aklım bitanemde onu düşünüyorum.. bunu dışardan biri anlatsa derdim amma da abartıyosun. ama bu çok kötüymüş. katlanılacak dert değil de mecburiyetten işte...
sabah 5 kalkıyolar canım nolcak hangi beden dayanır çok uzun geliyor günler onlara yoruluyolar halsiz kalıyolar.Bende evde tekim canım ama evimde daha huzurlu hissediyorum kendimi.Aşkım gittiğinden beri bende uyuyamıyorum orası ayrı konu her saat başı uyanıyorum.Çok zormuş çooooooookkkk ancak yaşayan anlar bizi.
çalışmıyor olsam amasyada bi oda tutar 5 ay kalırdım...usta birliği de amasya da eşimin. 5-6 saatlik bir yer olsa her haftasonu giderdim ama napalım en azında içim rahat yeri iyi.
sen nerdesin canım ?
bursadayım ben. Allahtan annemler geldi yanıma yalnız değilim ama eş gibi olmuyorki... biraz yakın olsaydı da haftasonlaı bari gidip görebilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?