yook yook lazım diil wermem lazıım...50 kiloya çıktıım ya(
50 gayet ii bencee..daha ne vercen cnm işte ideal kilonn yaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yook yook lazım diil wermem lazıım...50 kiloya çıktıım ya(
50 gayet ii bencee..daha ne vercen cnm işte ideal kilonn yaa..
o ne kız yokki bişi:)annaaaaa yaptım stickerı beğenmeddiiii bööööööööööööö
o ne kız yokki bişi:)
kızlar bu tabloyu oluşturduktan sonra her iletinizde nasıl çıkıyor..oradan çıkan linki nereye yapıştırıyorsunuz bende denedim ama beceremedimm ???
ana sayfadan wedding den yapıorum sonra htt den png ye kadar alıp yapıştırcan bildiğin gibihttp den png yazan yere kadar alıom adresii ama format uygun deil dio kabul edincede incorrect yazıoo...sen weddingden mi yapıosun
hotmail yazan yerden kopyala canımana sayfadan wedding den yapıorum sonra htt den png ye kadar alıp yapıştırcan bildiğin gibi
canım kontrol paneline gir... ordan profilimi düzenle.... aşağıya doğru in, kan grubunuz un hemen altında çizel yazıo... oraya yapıştır... en alta gel değişiklikleri kaydet de... her msj sonunda çıkıcakkızlar bu tabloyu oluşturduktan sonra her iletinizde nasıl çıkıyor..oradan çıkan linki nereye yapıştırıyorsunuz bende denedim ama beceremedimm ???
hotmail yazan yerden kopyala canım
bişeyi eksik yapıosun şeker mutlaka... öle demez normaldeaynen dediklerini yapıom cnm ama Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. böle dio taktı yapmıcak anlaşılann..
al bakim bunu bi... gelirse tabi:)))aynen dediklerini yapıom cnm ama Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. böle dio taktı yapmıcak anlaşılann..
kopyala yapıştır bakim olcakmı kıssal bakim bunu bi... gelirse tabi:)))
http://tickers.TickerFactory.com/ez...ni+Bekliyorum+HERSEYIM/dt/24/k/ac44/event.png
kopyala yapıştır bakim olcakmı kıss
dur cnm hemen yapıyım bakiimm
canım kontrol paneline gir... ordan profilimi düzenle.... aşağıya doğru in, kan grubunuz un hemen altında çizel yazıo... oraya yapıştır... en alta gel değişiklikleri kaydet de... her msj sonunda çıkıcak
saol canımm..yasemine tarif ettirdimm sanırıım olduuu :)))
kolayına kaçmayın kızlar hahaha:))saol canımm..yasemine tarif ettirdimm sanırıım olduuu :)))
beceriksiz forma suç atma:))))))) ehehhehe şaka ediomolmuş cnm olmuş bide bunun gün sayan versiyonu var yelizde okadar anlattı saolsunama kabul etmedii forumm..