- 22 Kasım 2010
- 514
- 1
- 68
günaydın kızlrr askeri arayan varmı bu sabahh ?![]()
yok

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sizinkiler söylüyor benimki hep iyiyim diyor rahatım diyor belkide sorun yaşamıyor ama emin değilim
günaydın kızlar.. dün akşam aradı benimki yemeği felan güzelmiş iğne vurulmaya gidiyormuş.. ne yapıyorsunuz dedim akşama kadar dikiliyoruz dedi sağa dön sola dön yapıp yapıp duruyoruz dedi. dolaplar kilit yeri varmı dedim yok valla akşama kadar Allaha emanet duruyo dedi. bende parana puluna sahip ol dedim ayy annem gibi konuşma dedi bide kızdıdet dedim neyse kaapatıyorum dedi sıra bekliyorlar dedi ve kapadı. bakalım bugün arayacakmı?
ara ara merak etmeboyuna asılan asker cüzdanalrından alsaymış
ben o gitmeden sacımı kesip koymuştum o da cüzdan içine koymuş...Allahtan birsey dememisler aşkitoma...![]()
sabahtan berı bır cızelge cılgınlıgıdır aldı basını gıdıyor :)))
Allah sonumuzu hayır etsın
şafak 152 oldu
mehtap 9 oldu![]()
heheheh ay ne romantiksiniz ya saç koymalar mendil işlemeler
ben hiç anlamam o işlerden romantik değilimdir hiç
bende küçük bi asker bohçası yaptım ona gitmeden o kadar , onunda romantizmle alakası yokk![]()
günaydınnn eşim aradı 8.30dabugun resim çekileceklermişş
![]()
çok sevndm cnmm benımkii halaa aramadı yaaa![]()
benimki avantajlı biraz gittiği yerde sadece kısa dönem acemiler varmış uzun dönem acemi yokmuş o yüzden çok yoğunluk yok telde sürekli görüşebiliyoruz canım sizinkiler çok kalabalıktır o yüzden her istediğinde arayamaz:26:
içlik fanila,yün çorap ...kız bari parfümünü sıksaydınnn![]()