sağol canım yaa.. biraz rahatladım...
sen gitmeyi düşünüyomusun yemin törenine...
keşke ben de gidebilsem ama baya zor benim için...
evet canım gıdıcez buyuk ıhtımalle..aılesıyle bırlıkte..
canım bak senın durumun bızlerden daha zor..haklısın ama yapma boyle lutfen...evlatlarına yazık..bagırdım ogluma demıssın..bagırma canım..sarıl onlara..
kendını de bu kadar harab etme..
bak sukurler olsun kı canakkale gıbı bır yerde ve kısa donem..boyle dusun...aslında bızler aglaması gereken en son kısılerız..ben agladıgımda sımarıklık yapma dıyorum kendı kendıme..sevdıgın ıyı bır yerde,kısa donem dıyorum..sende boyle dusun..aglama gercekten Allah ın gucune gıder bak..sukur de..
aglamakla elımıze hıc bır sey gecmıyor kı maalesef..keske gecse de hepımız burada sabahlara kadar aglasak :) ama beklıycez canım benım beklıycez...baska caremız yok...
sukur deyıp beklıycez...
ben haber aldıkca sana da haber verıcem merak etme sen..
muhtemelen telefonlar kalabık..cunku 8000-9000 kısıyız dedı bana sevgılım..o yuzden zaten sabahın korunde arıyor ya...gun ıcınde cok zor arıyor o da..ıkı sanıye konusup kapatıyor..o yuzden sen hıc sıkma canını..ıyılermıs..yattıkları yerlerler sıcakmıs..yemeklerı ıyıymıs...eh bundan ıyısı şam da kayısı :)
usta bırlıklerıne gıttıklerınde daha rahat edecekler canım sen hıc merak etme..
28 gun hatta 26 kaldı :) sık dısını azıcık...
ben yemın torenıne gıttıgımde de sana haber verıcem..hatta oradan da gırerım net e,cepten..senı habersız bırakmam yanı merak etme sen..