• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım senın esın jandarma galıba?24unde yemın torenı olacak dedıgıne gore..
eger oyleyse 24unde 2 gun ızın vermıyorlar..ızını dagıtımda verıyorlar..yanı 28 gun sonra...
sen yıne esıne sor tabııkıde ama benım bıldıgım bu..

canım benimki de jandarma ama çıktık biz 2 gün hatta 2 gece 3 gün :64:

kızlar eşim zaten 30 -31 aralık falan diyordu tam anlamadım ben ama şimdi siz deyince jeton düştü tam 28 gün sonra dağıtımdan bahsediyor sanırım..

dağıtımdan sonra kaç gün izin acaba jandarmaya?veya hepsi aynımı?ay içimden bi şarkı varya onu söylemek geldi;cendarma jendarma falan öyle bir şarkı vardı:60::60:

dağıtımdan sonra kaç gün izin acaba jandarmaya?veya hepsi aynımı?ay içimden bi şarkı varya onu söylemek geldi;cendarma jendarma falan öyle bir şarkı vardı:60::60:

yumicim bilgim yok canımm artık biz bu şarkıyı söyler dururuz canım

selam arkadaşlar:(üzgünüm ama bir nebze de olsa topikte rahatlayacagım biliyorum.en azından aynı hisleri yaşıyoruz en iyi anlayabilecek olan sizlersiniz.bende nişanlımı gönderdim cumartesi gece.aranızda varmı 337 kd hakkariye gönderen ???

yumicim bilgim yok canımm artık biz bu şarkıyı söyler dururuz canım

valla öyle sözleride şöyle başlıyo araştırdım googleden:Cendermenin alayları koğuştur, koğuştur
benim yarim cendermede çavuştur, çavuştur kadir mevlam beni yare kavuştur, kavuştur:60:
tam bize uygun valla:69:kızlar bu arada güldük ağladık ama 2 gün bitti maşallah:nazar::72:

selam arkadaşlar:(üzgünüm ama bir nebze de olsa topikte rahatlayacagım biliyorum.en azından aynı hisleri yaşıyoruz en iyi anlayabilecek olan sizlersiniz.bende nişanlımı gönderdim cumartesi gece.aranızda varmı 337 kd hakkariye gönderen ???

hoşgeldin arkadaşım her zaman bekleriz sonuçta aynı hisleri yaşıyoruz rahatlıyoruz burada gel her zaman:71:sanırım hakkari yok yada ben hatırlamıyo olabilirim allah kavuştursunn:71:

tatlım benimki 335. dönem dağıtımı hakkari çıktı rahat diyo ama aşkım memnunmuş olay da yokmuş öyle abartıldığı gibi

valla öyle sözleride şöyle başlıyo araştırdım googleden:Cendermenin alayları koğuştur, koğuştur
benim yarim cendermede çavuştur, çavuştur kadir mevlam beni yare kavuştur, kavuştur:60:
tam bize uygun valla:69:kızlar bu arada güldük ağladık ama 2 gün bitti maşallah:nazar::72:

haklısın valla iki gün bitti çok özledim bu gün konuştukta ses tonundan belliydi oda çok özlemiş canım kocacım yhaaa

hoşgeldin bende yeniyim haklısın aynı duyguları yaşıyoruz bekleriz canım

neyse kızlar iyi geceler sizlere ben yatıyorum kendinize ii bakın yarın sohbetimize kaldığımız yerden devam ederiz inşşş by by

günaydınnnn teskerecilerrr nasılsınız bakalım?
şafak 153:66::66::66:
dün sevdiceğimle 10 dakika konuştuk.sıkıldım ben patladım ben havalarında....
onu neşelendirmek adına biraz şaklabanlık ettım size de tavsiye benden kader arkadaşlarım..

bu sabah aramadı beni:43:
kesin uyukalmiştır:69:

Cendermenin alayları koğuştur, koğuştur
benim yarim cendermede çavuştur, çavuştur
kadir mevlam beni yare kavuştur, kavuştur

Kız ben sana demedim mi
karşıki dağlar cenderme, cenderme
yarin ufak sen askere gönderme, gönderme
siyah zülfün ince bele indirme, indirme

Cendermenin elindeki süngüsü
benim yarim cendermede hangisi
ben yarime dayanamam doğrusu

Kız ben sana demedim mi
karşıki dağlar cenderme, cenderme
yarin ufak(yok walla benim ki kazık kadar oldu:52:) sen askere gönderme, gönderme
siyah zülfün ince bele indirme, indirme

bu türkü tün Cendermeci güzellere gelsınn.... :33:

süpermis ozaman moralini hep yüksek tut zaten:31:
merak etme oluyo tabi ne yapıyo ne durumda falan ama düzenini kursun daha iyi olacak:16:
Evet cnm askerde benım askerim uzun dönem şafagımız 77 yerini burda yazamıyorum:50:
önemli degil caım keske daha fazlası gelse elımden:26:

evet bir düzenini kursa, yeri yurdu belli olsa çok iyi olucak.. pazar günü teslim oldu yarın ancak yerleri belli olucakmış başka biryere gödericeklermiş benimkini Sevgilisi ERZURUMDA olanlara duyurulurrrr :72::72:
neyse az kalmış senin şafağın hayırlısıyla kavuşursun inşallah sende canım :72:

:50:

bu hasretle verirsin canim merak etme sahsen ben 2gunur dogru duzgun bisey yemiyorumm annem gel yemek yiyoruz demese aklima bile gelmiyor :)

bende sıkıntıdan yemek yiyorum hayatımda çok büyük bir boşluk oluştu , boşlukları abur cuburla falan doldurmaya çalışıyorum, dizi izliyorum,temizlik yapıyorum, çekirdek çitliyorum falan :1::1::1:

cok özledim.......
cok......
gecicek deyın bana nolur...gecicek.....
:43:

valla geçicek diyemicem, hiç geçmicek o gelene kadar bence :58: sadece biraz küllenicek :50:

günaydınnnn teskerecilerrr nasılsınız bakalım?
şafak 153:66::66::66:
dün sevdiceğimle 10 dakika konuştuk.sıkıldım ben patladım ben havalarında....
onu neşelendirmek adına biraz şaklabanlık ettım size de tavsiye benden kader arkadaşlarım..

bu sabah aramadı beni:43:
kesin uyukalmiştır:69:

günaydın canım , şafak 153 :72::72::72:
dün beni sabah aradı dahada aramadı :43:
ben ciddi iki çift kelam etmeye vakit bulamıyorum telde hemen kaoatıyor bırak şaklabanlık etmeyi yani :59:
kıs saçmalama ne uyuyakalması :1::1::1: asker ocağında uyuyamıkalınırmış:27::27:

:72:
günaydın canım , şafak 153 :72::72::72:
dün beni sabah aradı dahada aramadı :43:
ben ciddi iki çift kelam etmeye vakit bulamıyorum telde hemen kaoatıyor bırak şaklabanlık etmeyi yani :59:
kıs saçmalama ne uyuyakalması :1::1::1: asker ocağında uyuyamıkalınırmış:27::27:

yok yavrum benimki uyur. yanı ucu ucuna yetişmiştır.yatak topla tras ol fırsatı olmamıstır aramaya.cok bılırım bu vuvuzelalar cıktıgında basında öttürdüğümü:23:

günaydınlar Asker yarenlerin bende aksam saat 9da nişanlımla 3dak 31saniye konustum en uzun konuşmamızdı ilk gün olmasına ragmen eğitim yaptırmıslar
aşı olmamıslar kogusu ve arkadaslarını iyi oldugunu söyledi
havada çok soguk degilmiş sesi iyi geliyordu
ben ona moral olmam gerekirken o bana moral oluyor
keyifli geliyordu sesi mardin rahat anlaşılan söylenenler doğru çıktı
yemin töreni ocak 7 veya ocak 10 olabilir dedi kesin bi bilgi yok :72:

Son düzenleme:
Back