337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

arkadaşlar bende 335. dönem asker bekliyorum ilk gün arayamayabilirler çünki gercekten yoğun oluyor ilk gün iş olmuyormuş tanıma ile geçiyor bu yüzden merak etmeyin iyidirler... allaha emanet olsunlar çekecekleri sıkıntıda yemin törenine kadar ondan sonra işleri ddaha kolay olacak her gün sesini duyarsınız hatta günde 2 kere 3 kere bile ararlar... ilk zamanlar sizin için çok zor geçecek ama size uyguladığım rahatlama yöntemlerini anlatayım... alın bir defter yazın duygularınızı sanki sevdiğinizle konuşuyormuş gibi... çünki her derdinizi her sıkıntınızı hemen koşup anlattığınız insana her an ulaşamayacaksınız gerçekten rahatlatıyor hem askerlik bittiğindede çok güzel bir hatıra olur... ilk gün dipsiz kuyu gibi geldiği için zaman bu süreçte hep uzun dönemlerin şafaklarına bakıp şükrettim ben arkadaşlar ben 150 sayarken onlar 300lerdelerdi allah yardımcıları olsun ilk gün içiniz nası yanıyor biliyorum ama alışılıyo gerçekten nefes alamayacakmış gibi oluyor insan her anınız aklınızda oluyor ama zamanla geçiyor... zamanla size askerliğin katkılarını görüyosunuz sabretmeyi küçük seyler için kırmamayı öğreniyosunuz ve her gün aşkınız büyüyor... size bir kötü haberim var benm şafak 38 otuzlu sayılarda şafak sıkıştırmaya başlıyor zaman duruyor sanki... sizde göreceksiniz bu rakamları sabır sabır sabır sonunda aşkınız kocaman olmuş olacak çektiğiniz sıkıntıların ödülünü alacaksınız emin olun ilk zamanlar geçen günleri sayın3 gün oldu 5 gün oldu bi 10 gün geçtikten sonra şafağınızdan düşersiniz daha ii oluyor allah yardımcımız olsun kızlar...

çok teşekkürler.Allah senide bir an önce sevdiğine kavuştursun.
Bende herderdimi anlattığım eşime daha 1 gün olmasına rağmen öyle çok anlatacak şey biriktirdim ki içimde.Bebeğim seni çok seviyorum diyerek ve bu sözü defalrca tekrarlayarak ağladım uzun bir süre yastığına sarılıp.Onu gülücüklerle uğurladım,hiç ağlamadan ki benden hiç beklenmeyecek bir performanstı.Her aradığında gayet neşeli konuştum ki aklı bende kalmasın.Evimiz bana,vatan sana,sen Allaha emanet diye eklerken mesajımın sonuna gülücük işareti koydum belki ama gözyaşlarım sel olmuştu.İnşallah bitecek,sağsalim gönderdim sağsalim gelecek,bende ağlamaktan kafayı yemezsem onu sağsalim karşılıycam hııı yok kafayı yersem bu kadın delirdi 2.alayım der diyor annem :))) o yüzden ağlamak istemiyorum bende :)))

Sanırım herkes uyudu.Saat 01:11 ve ben hala uyuyamıyorum.Başım öyle çok ağrıyor ki... Zor çok zor geliyor yatağa yalnız yatmak ki zaten yatağımı kapadım,misafir odasınd auyuycam eşim gelene kadar.Yatağa yatmak çok zor geliyor.Ben bebeğimi öyle çok özledimki...
Hepinize iyi uykular ve eşlerimize Allah güç,kuvvet ve huzur versin.

evlıyken daha zor olmalı...
dusunemıyorum bıle...Allah sana sabır versın canım..bende olsam bende yatamazdım o olmadan..
sımdı bıle yataga gırmek ıstemıyorum...gozlerım benımle alay edıyor resmen :) ama ben ınat edıyorum :) bır yandan da yatmak,uyumak aslında daha ıyı cunku yenı bır gune uyanıyorsun..safak atmış oluyor :)))ha tabıı o'nsuz yenı bır gune uyanmayı da ıstemıyorum...
of of of of....
bu gunluk ınsanı bıraz da olsa rahatlatıyor arkdaslar..sımdı yazdım bende..4 sayfa :D daha da yazacaktım aslında ama beynım durdu sankı..soylemek ıstedıgım o kadar cok sey vardı kı aslında..ama zorlandım nedense...cok koydu o satırları yazmak...herzaman yuzune soyledıgım seylerı sımdı bır defterın bos satırlarına yazıyorum................................
bu arada benım bıldıgım safak 155 ten baslıyor kızlar..ama sızde benım aklımı karıstırdınız sımdı :) aslında o kadar emındım kı kendımden :) arastırayım ve kesınlestıreyım ben bunu sımdı :D

Geçen Zaman
1 gün, 1 saat, 24 dakika, 4 saniye

Kalan Zaman
154 gün, 21 saat, 35 dakika, 56 saniye

diyor bir sitede :)

ben gunlugu yazana kadar herkes ucmus :))))
neyse artık bundan sonra 5,5 ay beraberız nasılsa :))))
bıran once uyuyalım uyanalım kı safak atsın :D :D
ıyı geceler :D
:72::72::72::72:

kızlar benim sevgilimde 337.dönem salı günü teslim olucak kızmetse erzuruma gidiyor kısa dönem yapıcak aranızda erzurum yolu gözleyecek olan var mı

günaydın kader arkadaşlarımmmmmmmm
günaydınn...
kaldı 154günn ooooo bitti bitti :66:

hep sitem ederdim ona hep senden önce kalkıyorum 1 kere beni sen uyandırmadın diye....
Şimdi istimaya çıkmadan önce hemen beni aradı.
5 ay boyunda ben uyandırcam seni dedi :27::27::27:

jandarmada iştimada yokmuş sadece düz koşu edeceklermiş
(benim herifte biraz göbekl var eritecekler diyordum yalan oldu ):69:

Son düzenleme:
kızlar benim sevgilimde 337.dönem salı günü teslim olucak kızmetse erzuruma gidiyor kısa dönem yapıcak aranızda erzurum yolu gözleyecek olan var mı

günaydın tüm şafak yolu bekleyen 337. dönem ahalisiiiii
bakın 1 günü yedik :1::1:
şafak 154 :72::72::72::72:

mavieyes benim sevdiceğimde şuan erzurumda, dün teslim oldu .. 4.zırhlı tugay komutanlığına.. seninki?? :26:

bu arada herkes günlük yazıyormuş, ben biraz teknolojik takılıyorum :1::1: faceine mesaj gönderiyorummm :66: dün iyigeceler mesajımı ordan yazdım hergün yazıcam kısmetse :69: şimdi mail adresine atsam 5,5 ay boyunca ona gelen maillerin arasına karışabilir ama facete öyle olmaz diye düşündüm :40: öneriyoruumm :51:

günaydın kader arkadaşlarımmmmmmmm
günaydınn...
kaldı 154günn ooooo bitti bitti :66:

hep sitem ederdim ona hep senden önce kalkıyorum 1 kere beni sen uyandırmadın diye....
Şimdi istimaya çıkmadan önce hemen beni aradı.
5 ay boyunda ben uyandırcam seni dedi :27::27::27:

jandarmada iştimada yokmuş sadece düz koşu edeceklermiş
(benim herifte biraz göbekl var eritecekler diyordum yalan oldu ):69:

günaydınnn :3:

neeee aradımı :44: ohh ne çabuk :53:

bu arada herkes günlük yazıyormuş, ben biraz teknolojik takılıyorum :1::1: faceine mesaj gönderiyorummm :66: dün iyigeceler mesajımı ordan yazdım hergün yazıcam kısmetse :69: şimdi mail adresine atsam 5,5 ay boyunca ona gelen maillerin arasına karışabilir ama facete öyle olmaz diye düşündüm :40: öneriyoruumm :51:

faceimi kapattırdı benim herüfff :37:

Barbiii, gittimi seninki ?? Kisa dönem haa.. masallah :64:
Carsiya falan cikmiyorlarmi kisa dónemliler?

kızlar allah kavuştursun dün çok sevdiğim bir abimde gitti kısa dönem olarak sağ salim gelirler inşallah

:72:şafak 252:72:
:72:mehtap 12:72:

kızlarrrrrr allah kavuşttursun hepiniziiiii allah başka ayrılık vermesin :16:

kızlaarrr günaydınn benim aşkımm aradıı ayy çokk mutlu oldumm iş yernden masa telimi aradı sesını duyım dedim bebeğim dedii canım benım yaaa :69:

kızlaarrr günaydınn benim aşkımm aradıı ayy çokk mutlu oldumm iş yernden masa telimi aradı sesını duyım dedim bebeğim dedii canım benım yaaa :69:

günaydınnn :3:
şimdik benide aradı sevgülüm :66: ama konuşurken sesimi duyuyorum telefon çok yankı yapıyor dinleniyor ondanmı acaba :26::26:

Back