- 18 Ocak 2009
- 2.360
- 467
- 363
arkadaşlar bende 335. dönem asker bekliyorum ilk gün arayamayabilirler çünki gercekten yoğun oluyor ilk gün iş olmuyormuş tanıma ile geçiyor bu yüzden merak etmeyin iyidirler... allaha emanet olsunlar çekecekleri sıkıntıda yemin törenine kadar ondan sonra işleri ddaha kolay olacak her gün sesini duyarsınız hatta günde 2 kere 3 kere bile ararlar... ilk zamanlar sizin için çok zor geçecek ama size uyguladığım rahatlama yöntemlerini anlatayım... alın bir defter yazın duygularınızı sanki sevdiğinizle konuşuyormuş gibi... çünki her derdinizi her sıkıntınızı hemen koşup anlattığınız insana her an ulaşamayacaksınız gerçekten rahatlatıyor hem askerlik bittiğindede çok güzel bir hatıra olur... ilk gün dipsiz kuyu gibi geldiği için zaman bu süreçte hep uzun dönemlerin şafaklarına bakıp şükrettim ben arkadaşlar ben 150 sayarken onlar 300lerdelerdi allah yardımcıları olsun ilk gün içiniz nası yanıyor biliyorum ama alışılıyo gerçekten nefes alamayacakmış gibi oluyor insan her anınız aklınızda oluyor ama zamanla geçiyor... zamanla size askerliğin katkılarını görüyosunuz sabretmeyi küçük seyler için kırmamayı öğreniyosunuz ve her gün aşkınız büyüyor... size bir kötü haberim var benm şafak 38 otuzlu sayılarda şafak sıkıştırmaya başlıyor zaman duruyor sanki... sizde göreceksiniz bu rakamları sabır sabır sabır sonunda aşkınız kocaman olmuş olacak çektiğiniz sıkıntıların ödülünü alacaksınız emin olun ilk zamanlar geçen günleri sayın3 gün oldu 5 gün oldu bi 10 gün geçtikten sonra şafağınızdan düşersiniz daha ii oluyor allah yardımcımız olsun kızlar...
çok teşekkürler.Allah senide bir an önce sevdiğine kavuştursun.
Bende herderdimi anlattığım eşime daha 1 gün olmasına rağmen öyle çok anlatacak şey biriktirdim ki içimde.Bebeğim seni çok seviyorum diyerek ve bu sözü defalrca tekrarlayarak ağladım uzun bir süre yastığına sarılıp.Onu gülücüklerle uğurladım,hiç ağlamadan ki benden hiç beklenmeyecek bir performanstı.Her aradığında gayet neşeli konuştum ki aklı bende kalmasın.Evimiz bana,vatan sana,sen Allaha emanet diye eklerken mesajımın sonuna gülücük işareti koydum belki ama gözyaşlarım sel olmuştu.İnşallah bitecek,sağsalim gönderdim sağsalim gelecek,bende ağlamaktan kafayı yemezsem onu sağsalim karşılıycam hııı yok kafayı yersem bu kadın delirdi 2.alayım der diyor annem :))) o yüzden ağlamak istemiyorum bende :)))