• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

:60::60::60:
garibiiim askerde dünyadan bi haber horul horul uyuyor ben burada başını yakıyorum haberı yok :60::60:

hiiiiiiii kııızzzzz falcı askerden dondugunde 3-4 ay ıcınde nisan var demıstııııı
agustos sonu gıbı yanı..
eee temmuz da benım dogum gunum var yoksaaaaa yoksaaaaaaa yoksaaaaaaaa :53::53::53:

neden olmasın olurmu oluur bal gibi oluurr:66:

bu arada alıntılar birbirine girmiş durumda cekhunun yazdığı yumiden alıntı diyo benim yazdığım nesfitten fln topiğide delirttik:60:

bu arada alıntılar birbirine girmiş durumda cekhunun yazdığı yumiden alıntı diyo benim yazdığım nesfitten fln topiğide delirttik:60:

onu bende fark ettım ama neyse anlasıyoruz yınede masallah :52:

kızım bızımkılerın neden bu kadar benzedıgı bellı; oglak cunku :52::52:

onu bende fark ettım ama neyse anlasıyoruz yınede masallah :52:

kızım bızımkılerın neden bu kadar benzedıgı bellı; oglak cunku :52::52:

vallaha içime doğdu hatta baştan dicektim yoksa oğlakmı seninkide diye:60:aynılar yaa:60:bende duygusal balığım:69:sen cekhum?

yavrular,
benim accayıp uykum geldi..her sabah 06:20 de kalkıyorum 06:30 da sevgılımlen konusuyorum sonra tekrar yatıyorum :86: nereye kadar boyle gıder hıc bılmıyorum :27: o yuzden ben yatayım yarın aksama gelırım herhalde artık..gunduz gezıcem bıraz :52: evde otur otur şiştim vallahı :)))))
opuyorum sızı kocaman kocaman :54:
ıyı geceler
ruyalarınız da askerlerınızı gorun

nihahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaayyyyyyyyyy
:47::47::47::47:

Ay canolar çok fena nezle olmuşum :2: Bugün çok fena ıslandım böyle olacağı belliydi :25:

Napıyoruz bakayım ? Bu arada bende su grubundanım :52: Balık yani =) yükselende yengeç:52:

Son düzenleme:
Livimm Allah kavuştursun seni de fıstıım:29:
su gibi akıp geçsin zaman inşallahhh..

Ay canolar çok fena nezle olmuşum :2: Bugün çok fena ıslandım böyle olacağı belliydi :25:

Napıyoruz bakayım ? Bu arada bende su burcum :52: Balık yani yükselende su gurubu yengeç:52:

ah tatlım tam gıderayak geldın ya :(
anam ıkısıde su :53: cok duygusalsındır seeeennnn :) kıyamam ben sana :))))
bu arada da gecmıs olsun canım...cok yagdı bugun masallah..yarına duzelsın barı bıraz :52: rahat rahat gezeyım :))))
optum canım senı kendıne ıyı bak ıyı geceler :16::54:

Back
X