sizinde hayırlı olsun yumicim inş. tez vakitte gidip gelirler..adına sevindim..orası da iyi bir yer diye biliyorum ben..
bu arada dün gece nereye olduğunu yazdıktan sonra 2.30a kadar kadınlar kulübüne giremedim bağlantı hatası dedi deli oldum şimdi okudum SEA üzülme ne olur,bak kısa dönemmiş,hem belki usta birliğini buraya verirler 1 ay kalır ağrıda daha yakın bir yere gelir inşallah,sağlıkla gelsiler önemli olan o tabi allah kavuştursun canım
ne mutlu sana sevdigini askere ugurlama sansın var ben onuda yapamıyorum
yeri belli olmasdan önce yemin törenine gidecegim diye hayallıyordum simdi gelemezin mardine diyor ama gitmek istiyorummmmm
evet cnım beraber şafak sayıcaz ve beraber yicez bu askerliği erkeklerimize kavuşacağızz inş...
doğuya çıkanlarda nolur bozmayın morallerinizi.biliyorum zor bir durum.ama biz hayırlısı için dua etmedik mi?Allah korusun hepsini.hiç bişeyin garantisi yokki.batıdakiler için de öyle..bize düşen bol dua etmek.hem şu yönden bakın.kısa dönem çıkmış 5 aya geliyolar..buna da şükür..rabbim herkesi tez zamanda kavuştursun inş.
CANIM TUTİ Yİ GÖREMIORUM AMA NASIL BİYERDİR BİLMİORUM ÇOK KORKUORUM 1'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
DOĞUBEYAZIT AĞRI BURDAMI TUTİNİN ERKEK ARKADAŞI ACABA BEN ŞMDİDEN ÇOKK ÖZLEDM YAA AKŞAM OLSADA GÖRSEM BITANEMİ YAA
ben yarın havalimanından göndericm son dkkaya kadar yanında olmak elini sımsıkı tutmak istıorumm aşkımınnn
ne mutlu sana sevdigini askere ugurlama sansın var ben onuda yapamıyorum
yeri belli olmasdan önce yemin törenine gidecegim diye hayallıyordum simdi gelemezin mardine diyor ama gitmek istiyorummmmm
Akseki - Antalya Kısa dönemGüzel haberlerinizi bekliyorum kızlaarrr!
yumi canım jandarma oldukları için bizimkiler gittikleri yerine il sınırlı dısına gitmezlermis dağıtımda..atıyorum mesela,İzmir il jandarma çıktı acemilikten sonra İzmir il sınırları dısına yollamıyorlar jandarmaları..
.
cnm bizimkide istanbul hasdal kısa dönem çıktı :)))
ankara da 6 saat var aramızda çok şükür doğu çıkmadıüff bala bakkk
kütük nerdeydi ??
ankara da 6 saat var aramızda çok şükür doğu çıkmadı
bize İstanbul çıkmış olsaydı, yere göğe sığamazdım sanırım
gerçi bize ankara neyse, sizede istanbul o :97:
yumi canım jandarma oldukları için bizimkiler gittikleri yerine il sınırlı dısına gitmezlermis dağıtımda..atıyorum mesela,İzmir il jandarma çıktı acemilikten sonra İzmir il sınırları dısına yollamıyorlar jandarmaları..
canım ya çook saol içim rahatladı inşallah öyle olur,hayırlısı olsun hepimiz için:)
bize İstanbul çıkmış olsaydı, yere göğe sığamazdım sanırım
gerçi bize ankara neyse, sizede istanbul o :97:
kızlar dogu yada batı rahat olsunlar yeter..
zaten acemıde egitim görecekler usta birlikleri daha önemli sıkılmayın hıc.
gidicekler sizde destekleri olacaksınızkendınızı salmak yok
zaten bi gidicekler ortama ayak uydurana kadar bıraz sıkılırlar ortama alısırlar dönme vakitleri gelir
bence hepinizin askerleri rahat olacakbende uzun dönem askerimi bekliyorum
Ne dmek canm sız moralli olacaksınız ki askerlernizde öyle olsun
şafak bugun 80 tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?