337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sizinde hayırlı olsun yumicim inş. tez vakitte gidip gelirler..adına sevindim..orası da iyi bir yer diye biliyorum ben..

saol mavigülüm çok sevindim senin adınada,zaten hep diyodumki içime doğuyo trakya tekirdağ edirne falan çıkıcak diyodum şimdi herkes şaşırdı müveccimmisin diyolarbakalım usta birlikleri neresi olacak

sağol canım sağ salim gelsnde başka hiç bişey istemıorummm

ne mutlu sana sevdigini askere ugurlama sansın var ben onuda yapamıyorum
yeri belli olmasdan önce yemin törenine gidecegim diye hayallıyordum simdi gelemezin mardine diyor ama gitmek istiyorummmmm

neden canım bırbırınıze uzak mesafelerdemsnz ? bızımde yemin törenine kmse gelmesn istemıorum dio okadar uzakta ne işinz var dıo da blmıorum ben gitmek görmek istıorum yaaa

doğuda şartlar çok daha fazla zor olduğu için üzülüyorum ben

bizim topiğe takılır.. Bugün ne Giydinin Çotanak Kızları topiğinde, geyik bölümünde
evet tutininkide orda

ben yarın havalimanından göndericm son dkkaya kadar yanında olmak elini sımsıkı tutmak istıorumm aşkımınnn

bende gidicem geçirmeye neyle gidceğini henüz bilmiyorum

ne mutlu sana sevdigini askere ugurlama sansın var ben onuda yapamıyorum
yeri belli olmasdan önce yemin törenine gidecegim diye hayallıyordum simdi gelemezin mardine diyor ama gitmek istiyorummmmm

ay niye mardine izin vermiyor ki turist olarak bile birsürü insan gidiyor oraya , bence gidilir ama

yumi canım jandarma oldukları için bizimkiler gittikleri yerine il sınırlı dısına gitmezlermis dağıtımda..atıyorum mesela,İzmir il jandarma çıktı acemilikten sonra İzmir il sınırları dısına yollamıyorlar jandarmaları..

uzak yerlere çıkan arkadaslarım,nolur üzülmeyin..benim Abi'm Kars-kagizman da yapmıştı,bir uca gitti resmen ama o kadar rahat yaptı ki askerliğini..çok memnundu..o yüzden rahat olsunlar önemli olan o..soğuk heryerde soğuk..İzmir bile haftasonu -4 olacak..nolur üzülmeyin..hep beraber üstesinden gelicez bu günlerin..

sulkor MARDİN
ezgihkn AKSEKİ ANTALYA
I3EI3EK ANKARA POLATLI
maibeyaz ÇANAKKALE
ıcan LULEBURGAZ KIRKLARELİ
mavigül86 KÜTAHYA HAVA KUVVETLERİ
yumi TEKİRDAĞ
electr ARTVİN
nilsot DENİZLİ
elfida ESKİŞEHİR
*sea* DOGUBEYAZIT AĞRI
cekhu ÇANAKKALE

inşallh öyle yaparlarr

bize İstanbul çıkmış olsaydı, yere göğe sığamazdım sanırım
gerçi bize ankara neyse, sizede istanbul o :97:

olsun cnm ya istanbul ankara çok iyi doğu çıkmadı ya bin şükür benmki pazar günü gidiyo seninki ne zmn gidiyo

kızlar dogu yada batı rahat olsunlar yeter..
zaten acemıde egitim görecekler usta birlikleri daha önemli sıkılmayın hıc.
gidicekler sizde destekleri olacaksınız kendınızı salmak yok
zaten bi gidicekler ortama ayak uydurana kadar bıraz sıkılırlar ortama alısırlar dönme vakitleri gelir
bence hepinizin askerleri rahat olacak bende uzun dönem askerimi bekliyorum

desteğin için saol,şafak kaç canım:)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…