salalaa sen takmayınca daha çok deliriolar köpek gibi havlar dururlar ancak ama bugun bırı bı laf etsın hala konuşamadım direk dalabılırım yaniii![]()
yok canım sen yıne dalma :)))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salalaa sen takmayınca daha çok deliriolar köpek gibi havlar dururlar ancak ama bugun bırı bı laf etsın hala konuşamadım direk dalabılırım yaniii![]()
gozunaydın canım :)
oh masallah 47 mibasketbolcu mu enıste
vakta alsaydı keske yanına...
ciddimisinanneme dedim şimdi uyuyamamış horlama sesinden diye kurban olaydım allahına kıyamam diyo ama babanda 50 yaşından sonra horlamaya başladı ilerde oda horlayabilir diyo
![]()
yok canım sen yıne dalma :)))))))
Boyu 188-189 civarı birşey canım :26:
Ya güzelim aslında askere gitmeden önce watsons uğramıştık .Orada bir sürü ayak için yara bantları ,koruyucular vardı :26:dedim alalım yok fln deyince kaldı .Bilsemdim hiç onu dinlemezdim sepete atardım .
konuşamadım aşkmla psikopata bağlamayın uleeeeennnnn beniiiiiiiiiii![]()
Kim kime dalıyor ,neden dalıyor anlamadımEğer sevdiceklerimize kötü davrananan bir sürü iş veren komutanlara dalacaksak bende varım
![]()
Kim kime dalıyor ,neden dalıyor anlamadımEğer sevdiceklerimize kötü davrananan bir sürü iş veren komutanlara dalacaksak bende varım
![]()
ah canım bunların sozunu dınlememek gerektıgını boyle zamanlar ozellıkle ogrendım ben :)
bızımkıde ıclıge gerek yok,demıstı..ama kımse onu dınlemedı gıttık aldık ıclık hemde 3 tane..sımdı bana daha kalınından alın dıyordınlemıcen bunları sen bıldıgını yapıcan :) krem kullanmam ben dedı,gıttım arko aldım..sureklı cebındeymıs
abooowwww hatun kudurdu
yandı ısyerındekılerakılları varsa bulasmazlar sana
wallaa kudurdum heee halaaa aramadı yaaaaaaa neden aramıo yaaa illakii boş kalmştrr aradğnda bu gun fırçayı yicekk wallaaa![]()
ah canım bunların sozunu dınlememek gerektıgını boyle zamanlar ozellıkle ogrendım ben :)
bızımkıde ıclıge gerek yok,demıstı..ama kımse onu dınlemedı gıttık aldık ıclık hemde 3 tane..sımdı bana daha kalınından alın dıyordınlemıcen bunları sen bıldıgını yapıcan :) krem kullanmam ben dedı,gıttım arko aldım..sureklı cebındeymıs
![]()
bana da bugun arıycam senı evden dedı..benı eve bagladıaılesını aramıs hemde rahat rahat konusmuslar
benı arayan yok
acaba benı eve baglamak ıcın bır taktıkmıydı bu
:44:
selammm kızlar
nasılsınız bakalım,askerleriniz nasıl..
ben uzun dönem kader arkadaşınız yan topikten
hatrınızı sorayım dedim...
hahayy bıras öle olmş canımmmm sankiii bnmkıde acaba annesi aradı da beni sona mı sakladıı gebertcem onu yerımden kalkamıorum yaaaaa![]()
![]()
sıra onlarada gelecek merak etmeee önce etrafımdakilere sonrada telefon kullanmasına izin vermeyen komutanlara dalmayı düşünüorum cnmm warmısın ? yokmusun ?
:92::90:
yok kıs onlara demiyolar iş yeri sorunu bizlerin hayatım çekemeyenlere dalıyoruzz![]()
sabahtan berı ya ustte ya da yanda ınsaat var ben sımdı gıdıp onlara dalacambam bam bam sabahtan berı beynım sıstı beaaaaaaaaa:84:
Tamam kızlar sakin sakinHepsine sırayla dalarız
ama bir karar verin ilk önce hangisine dalacağız
![]()
aslaa kalmamm sokarım lafımıı çingenelk varya bnde bıras trakyalıyım kızım acaip laff sokarımm puhahaha![]()