• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

gozunaydın canım :)
oh masallah 47 mi :53: basketbolcu mu enıste :53:
vakta alsaydı keske yanına...

:60::60:Boyu 188-189 civarı birşey canım :26:

Ya güzelim aslında askere gitmeden önce watsons uğramıştık .Orada bir sürü ayak için yara bantları ,koruyucular vardı :26:dedim alalım yok fln deyince kaldı .Bilsemdim hiç onu dinlemezdim sepete atardım .

ciddimisin:60:anneme dedim şimdi uyuyamamış horlama sesinden diye kurban olaydım allahına kıyamam diyo ama babanda 50 yaşından sonra horlamaya başladı ilerde oda horlayabilir diyo:60:

ya ben hiç uyuyamam horlayan birinin yanında :52::52::52:

Kim kime dalıyor ,neden dalıyor anlamadım :60: Eğer sevdiceklerimize kötü davrananan bir sürü iş veren komutanlara dalacaksak bende varım :41::41:

:60::60:Boyu 188-189 civarı birşey canım :26:

Ya güzelim aslında askere gitmeden önce watsons uğramıştık .Orada bir sürü ayak için yara bantları ,koruyucular vardı :26:dedim alalım yok fln deyince kaldı .Bilsemdim hiç onu dinlemezdim sepete atardım .

ah canım bunların sozunu dınlememek gerektıgını boyle zamanlar ozellıkle ogrendım ben :)
bızımkıde ıclıge gerek yok,demıstı..ama kımse onu dınlemedı gıttık aldık ıclık hemde 3 tane..sımdı bana daha kalınından alın dıyor :57: dınlemıcen bunları sen bıldıgını yapıcan :) krem kullanmam ben dedı,gıttım arko aldım..sureklı cebındeymıs :57:

konuşamadım aşkmla psikopata bağlamayın uleeeeennnnn beniiiiiiiiiii :52:

abooowwww hatun kudurdu :60::60:
yandı ısyerındekıler :52::52::52: akılları varsa bulasmazlar sana

Kim kime dalıyor ,neden dalıyor anlamadım :60: Eğer sevdiceklerimize kötü davrananan bir sürü iş veren komutanlara dalacaksak bende varım :41::41:

:60::60::60: sıra onlarada gelecek merak etmeee önce etrafımdakilere sonrada telefon kullanmasına izin vermeyen komutanlara dalmayı düşünüorum cnmm warmısın ? yokmusun ? :62::92::90:

yok kıs onlara demiyolar iş yeri sorunu bizlerin hayatım çekemeyenlere dalıyoruzz :34::34::34:

ah canım bunların sozunu dınlememek gerektıgını boyle zamanlar ozellıkle ogrendım ben :)
bızımkıde ıclıge gerek yok,demıstı..ama kımse onu dınlemedı gıttık aldık ıclık hemde 3 tane..sımdı bana daha kalınından alın dıyor :57: dınlemıcen bunları sen bıldıgını yapıcan :) krem kullanmam ben dedı,gıttım arko aldım..sureklı cebındeymıs :57:

abooowwww hatun kudurdu :60::60:
yandı ısyerındekıler :52::52::52: akılları varsa bulasmazlar sana

wallaa kudurdum heee halaaa aramadı yaaaaaaa neden aramıo yaaa illakii boş kalmştrr aradğnda bu gun fırçayı yicekk wallaaa :41:

sabahtan berı ya ustte ya da yanda ınsaat var ben sımdı gıdıp onlara dalacam :41::41: bam bam bam sabahtan berı beynım sıstı beaaaaaaaaa:84:

wallaa kudurdum heee halaaa aramadı yaaaaaaa neden aramıo yaaa illakii boş kalmştrr aradğnda bu gun fırçayı yicekk wallaaa :41:

bana da bugun arıycam senı evden dedı..benı eve bagladı :57: aılesını aramıs hemde rahat rahat konusmuslar :57: benı arayan yok :41::41: acaba benı eve baglamak ıcın bır taktıkmıydı bu :53::44:

Haklısın canım valla .Çok iyi yapmışsınız dinlemeyerek içliksiz askere gidilir mi hiç :26:

selammm kızlar
nasılsınız bakalım,askerleriniz nasıl..
ben uzun dönem kader arkadaşınız yan topikten:1:
hatrınızı sorayım dedim...

bana da bugun arıycam senı evden dedı..benı eve bagladı :57: aılesını aramıs hemde rahat rahat konusmuslar :57: benı arayan yok :41::41: acaba benı eve baglamak ıcın bır taktıkmıydı bu :53::44:

hahayy bıras öle olmş canımmmm sankiii bnmkıde acaba annesi aradı da beni sona mı sakladıı gebertcem onu yerımden kalkamıorum yaaaaa :59: :40:

selammm kızlar
nasılsınız bakalım,askerleriniz nasıl..
ben uzun dönem kader arkadaşınız yan topikten:1:
hatrınızı sorayım dedim...

hosgeldın canım benım :71:
aman ıste naz yapıp duruyorlar!yanı benımkı oyle :52: genel konusmayım ben yıne :60:
ıyı yanı ıyı domuz gıbı masallah :60: Allah a sukur :)
senın kı nasıl?
Allah sana sabır versın canım..
safak kac?:72:

:60::60::60: sıra onlarada gelecek merak etmeee önce etrafımdakilere sonrada telefon kullanmasına izin vermeyen komutanlara dalmayı düşünüorum cnmm warmısın ? yokmusun ? :62::92::90:

yok kıs onlara demiyolar iş yeri sorunu bizlerin hayatım çekemeyenlere dalıyoruzz :34::34::34:

sabahtan berı ya ustte ya da yanda ınsaat var ben sımdı gıdıp onlara dalacam :41::41: bam bam bam sabahtan berı beynım sıstı beaaaaaaaaa:84:

Tamam kızlar sakin sakin :60::60: Hepsine sırayla dalarız :41:ama bir karar verin ilk önce hangisine dalacağız :52:

Tamam kızlar sakin sakin :60::60: Hepsine sırayla dalarız :41:ama bir karar verin ilk önce hangisine dalacağız :52:

ılk once ıs yerını temızleyelım derım ben :41: butun gun burun buruna olmak sınır bozucu olur cunku:41:
sonra benım burayı halledelım :41:
sonra da komutanları+askerlerı :60::41:

Back
X