• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

[/QUOTE]
bak fotoğraf düşünceside güzel ama ben kendimi güzel bulmadığım zamanlarda resim çekmek istemiyorum bu zamanlarda çok oluyo ondan ben hiç girişmem bu işe :60:
kitap okuma olayı benimkinde de yok ondan kısa tutuyorum bende ama sözlü yapmayı düşünüyorum okumazsa ben onun canını okurum :D[/QUOTE]

aman bakma bende ıgrenc cıkıyorum hepsınde :1: ama gurrrrbaaan olsun o bana :32::82:
sozlu guzel fıkır :28: bende yapıcam bende yapıcam :52:

canlar ben de yatıyorumm allah hepimize askerlerimize de rahat hayırlı uykular nnasip etsin.benim aşkımda rahat uyusun odadakiler horluyomuş uyuyamıyodu:2:
öptümmm hepiniziiii:79:

ıyı geceler canım benım :16:
yardımcı oldun bana bu aksam :54: cok sagol :54::54:
ruyanda askerını gor ınsallaaaaahhhh :31:

:72:
kızlar selam,

kaç gündür hatta haftadır bakmak aranıza katılmak istedim kısmet bu geceyeymşş:80:

benimde nişanlım askerde :5:
siirt 3.komando tugayına çıktı. allahtan kısa dönem. ama o siirti görünce sayfada beynmden vurulmuşa döndüm hiç beklemiodum. yakın olur hep gider gelirim diee sevininiodum. ist.daym ben vee siirt hele bide doğu olnca inanılaz canmzz sıkldı moralim sıfır kaç gündr ama herşeyn hayrlsı dedik böylesi hayrlymşş
5 gündür ankaradaydm nişanlımn ailesi ve ben, yolcu etmeden dönemedim ve dün uçağa bindirdm ist.da döndm :58:

allahm sen tüm askerlerimizi koru geride kalan ailesine sevdklerine bağşla hepsini.
burdan hep birbirmize destek olalım...
yemn törenine gidemycek olmak da ayrı koyuyoo offfffffff yaaa :50:

bu arada mesajların hepsni okumam mümkün değil tabikidee ama sevgilisi, nişanlısı yada eşi fln siirte düşen varmı hiç ?

canlar ben de yatıyorumm allah hepimize askerlerimize de rahat hayırlı uykular nnasip etsin.benim aşkımda rahat uyusun odadakiler horluyomuş uyuyamıyodu:2:
öptümmm hepiniziiii:79:

oyy oyy bi de ayak kokusundan çok muzdaripti benimki dağıtıma gittikten sonra rahatladı çünkü gece 12 saat nöbet tutup gündüz uyuyodu gündüz de kimse olmadığı için rahat rahat uyudu canımın içi :69:

:72:
kızlar selam,

kaç gündür hatta haftadır bakmak aranıza katılmak istedim kısmet bu geceyeymşş:80:

benimde nişanlım askerde :5:
siirt 3.komando tugayına çıktı. allahtan kısa dönem. ama o siirti görünce sayfada beynmden vurulmuşa döndüm hiç beklemiodum. yakın olur hep gider gelirim diee sevininiodum. ist.daym ben vee siirt hele bide doğu olnca inanılaz canmzz sıkldı moralim sıfır kaç gündr ama herşeyn hayrlsı dedik böylesi hayrlymşş
5 gündür ankaradaydm nişanlımn ailesi ve ben, yolcu etmeden dönemedim ve dün uçağa bindirdm ist.da döndm :58:

allahm sen tüm askerlerimizi koru geride kalan ailesine sevdklerine bağşla hepsini.
burdan hep birbirmize destek olalım...
yemn törenine gidemycek olmak da ayrı koyuyoo offfffffff yaaa :50:

bu arada mesajların hepsni okumam mümkün değil tabikidee ama sevgilisi, nişanlısı yada eşi fln siirte düşen varmı hiç ?

Allah kavustursun canım :71: hosgeldın aramıza :16:
siirt hatırlamıyorum ben hıc..ama ben bıraz balık hafızalıyımdır :9: hatırlamamam normal yanı :9:

oyy oyy bi de ayak kokusundan çok muzdaripti benimki dağıtıma gittikten sonra rahatladı çünkü gece 12 saat nöbet tutup gündüz uyuyodu gündüz de kimse olmadığı için rahat rahat uyudu canımın içi :69:

ayak kokusumu :53:
bööööö
yazık yahu yaaa ay benım bıle mıdem kalktı...
asıl macera benımkınden cıkacak..uyurgezer kendısı :1:
ha bır de konusur bol bol :)

Son düzenleme:
ahaha anaaam napıciik senin yarin tam macera :9:

vallahı yaa..ben onda dedıgım gıttıgınde soyle mıllete dedım,korkmasın ınsanlar :)))))
yarın sabah aradıgında sorayım bakayım ne alemde aksamları dıye :1::1:
ne maceralar var bızde yaa :60::60:

canlarım,
ben yatıyorum...mıdem bulandı bıraz..sanırım sıgarayı fazla kacırdım :26:
yarın gorusuruz
ıyı geceler..ruyanızda sevdıgınızı gorun e mi :54:

daha ne olsun canım iyi olduğunu biliyosun en azndan buna da şükür askerlik bu bize de sabır etmeyi azla yetinmeyi öğretiyo

evet buna şükür bize yine geçer zaman yazık kıyamam onlara daha zor

cekhu seninki nerdeydi? ayy okdr çok yazmşsnzkii okuyamadm kim nerde hiç bi bilgm yok :D

kizlar yaptiniz mi bilmiyorum, ama bi liste yapsak olmaz mi?? bizim ismimizle esimizin/nisanlimizin askerlik yaptigi yeri yazsak.. bakarsiniz ayni yerden birileri cikar, hemen takip edebiliriz::))

o bölümü hep ara ara kopyalayalim, kendi bilgilerimizi altina yazip gönderelim.. olmaz mi? :)
ben baslayayim:

lizbeth80'in eşi -------------- 70. Mekanize Piyade Tugayi Mardin (14.Aralik 2010)

kizlar yaptiniz mi bilmiyorum, ama bi liste yapsak olmaz mi?? bizim ismimizle esimizin/nisanlimizin askerlik yaptigi yeri yazsak.. bakarsiniz ayni yerden birileri cikar, hemen takip edebiliriz::))

o bölümü hep ara ara kopyalayalim, kendi bilgilerimizi altina yazip gönderelim.. olmaz mi? :)
ben baslayayim:

lizbeth80'in eşi -------------- 70. Mekanize Piyade Tugayi Mardin (14.Aralik 2010)

iyi fikir :)

nesfit0000'in nişanlısı-------------- SİİRT 3. Komando Tugayı (14.Aralik 2010)

Back
X