aa geçmiş olsun iyileşir biraz önce inşallah, şubata acele etmeyin o zaman. bu arada neden şubat oldu ?
yazın yapardınız rahat rahat
çok az kaldı olur öyle stresler :) yok yok hep böyle kalmıcam ama bi süre daha böyle kalsam iyi olur :)
veee size bi haber veriyim hemen sıcak sıcak :)
belki bilirsiniz erkek arkadaşım atanmayı bekliyordu kpss puanıyla.
uzmanlık sınavına girmişti onu kazandı ve nevşehire atandıı :))
keşke daha yakın olsaydık ama kısmet orasıymışş. artık daha sık görüşübilicez en azından.
kızlaaarr 1 nisanda düğünümüz var allah nasip ederse..bugün nikah işlemlerinin çoğunu yaptık,yarın da bitecek :)
çok heyecanlıyım çoookk :)
hayırlı olsun cnm nikah için neler yaptınız ne evrakları gerekli banada yaz cnm sen biliyosundur .bizdee yakında yapcz
kızlar size haberlerim var düğünümüz belli oldu 08,07,2012 de düğünümüz salonlar tutuldu eşyalarımızda alınmaya başladı bende bi heyecan var acayip ailemden ayrılacam o yüzden biraz üzgünüm evlenmek istemyorum öle düşündükçe bakalım neler olck benmki kıpır kıpır çok mutlu adam yaa hayırlısı artık darısı sizlere:2::2::2::2:
kızlaaarr 1 nisanda düğünümüz var allah nasip ederse..bugün nikah işlemlerinin çoğunu yaptık,yarın da bitecek :)
kızlar size haberlerim var düğünümüz belli oldu 08,07,2012 de düğünümüz salonlar tutuldu eşyalarımızda alınmaya başladı bende bi heyecan var acayip ailemden ayrılacam o yüzden biraz üzgünüm evlenmek istemyorum öle düşündükçe bakalım neler olck benmki kıpır kıpır çok mutlu adam yaa hayırlısı artık darısı sizlere:2::2::2::2:
citl cim hayırlı olsun böyle haberleri okumak ne güzel allah bizede nasip etsin inşallahh
esraaaa çok sevindim canımm tam zamanında olmuş ne erken ne geç
hayırlı uğurlu olsun, nerede yaşıcaksın evlenince
naptınız eşyalar falan ne durumda gelinlikkkk düğün hazırlıklarıı ayy bir sürü güzellikler var ne güzell
saolasın canım :)
boluda yaşıcaz..ev arıyolar işte bakalım..çok stresliyim yaa ev bulunsaydı bi
mobilyaları zaten bizim dükkandan alcaz,babam mobilyacı..şanslıyım galiba biraz :)
gelinliği de modelini beğendim de hafta sonuna doğru diktirmek için vercez..
ev olmadığı için daha öle telaşe yok ta bi bulunsa artık :s
kızlaaarr evimizi tuttuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?