337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım..ya benimki boluda çalışıyo ya teyzesinin yanında kalıyo o yüzden.sıkıldı artık başkasının yanında kalmaktan,teyzesi de olsa rahat edemiyo..
yapalım hemen dediler ama şimdi de böyle olunca kaldı.bakalım bi iyileşsin de hayırlısıyla,nolcak bilmiyorum..
size de çok sevindim hayırlı olsun :)

kızlar nerelerdesiniz??bizim düğün şubatta demiştim ya yine mayısa kaldı sanırım..
hayırlısı diyorum artık..benim için daha iyi havalar ısınacak :)
arada haber veririm yine size :)

Kızlarrr,nasılsınız..12 aralıkta bır yıl oldu..sevdıcegımle beraber andık ağladığımız geçmez dediğimiz günleri guzel haberler okudum hayırlısı olsun canlarım..hepınze mutluluklarrr burda hergun şafak attırmanın ağlamanın bıle ayrı sıcaklıgı vardı topıcte..kendınze cok ıyı bakın 337.donem yarenleri

kızlar size haberlerim var düğünümüz belli oldu 08,07,2012 de düğünümüz salonlar tutuldu eşyalarımızda alınmaya başladı bende bi heyecan var acayip ailemden ayrılacam o yüzden biraz üzgünüm evlenmek istemyorum öle düşündükçe bakalım neler olck benmki kıpır kıpır çok mutlu adam yaa hayırlısı artık darısı sizlere:2::2::2::2:

kızlaaarr 1 nisanda düğünümüz var allah nasip ederse..bugün nikah işlemlerinin çoğunu yaptık,yarın da bitecek :)
çok heyecanlıyım çoookk :)

Son düzenleme:
kızlaaarr 1 nisanda düğünümüz var allah nasip ederse..bugün nikah işlemlerinin çoğunu yaptık,yarın da bitecek :)

hayırlı olsun cnm nikah için neler yaptınız ne evrakları gerekli banada yaz cnm sen biliyosundur .bizdee yakında yapcz

hayırlı olsun cnm nikah için neler yaptınız ne evrakları gerekli banada yaz cnm sen biliyosundur .bizdee yakında yapcz

teşekkürler canım.belediyeye gidiyosunuz başvuru için,ordan evraklar veriyolar size..
sağlık ocağında kan verip test yaptırıyosunuz bide rapor çıkartıyosunuz.sonra akciğer filmi çektiriyosunuz..
nüfus müdürlüğüne de gidiyosunuz.he bide ilk başvuruya gitmeden yanınızda 6 tane fotoğraf olsun.
çok zormuş valla 2 gün uğraştık :)

oooooo topic gelin doldu hayırlı uğurlu olsun kızlar çook sevındım hadi bakalım ılk gelınler gidiyor 337.dönemindenn darısı başımıza diyim bari

citl cim hayırlı olsun böyle haberleri okumak ne güzel allah bizede nasip etsin inşallahh

citl cim hayırlı olsun böyle haberleri okumak ne güzel allah bizede nasip etsin inşallahh

ewt cnm inş. hayırlısı sizlerede nasip olur en kısa zamanda bütün 337 ler evlenmeye davet ediyorum artık sevdiceklerimizin yanında olmaya esracımda martta evleniyo onu gönderiyoruz betüş ten sonra ............... sonra da artık kim olur bilemem

havvacımm yaz gelini olucaksın desene
çok heyecanlı çok güzel bir olay ama insanın içinde bi hüzün olur tabi
ama sevdiğin insanla ömür boyu birlikte olucaksın bu duygu bile yeter

esraaaa çok sevindim canımm tam zamanında olmuş ne erken ne geç
hayırlı uğurlu olsun, nerede yaşıcaksın evlenince
naptınız eşyalar falan ne durumda gelinlikkkk düğün hazırlıklarıı ayy bir sürü güzellikler var ne güzell

saolasın canım :)
boluda yaşıcaz..ev arıyolar işte bakalım..çok stresliyim yaa ev bulunsaydı bi
mobilyaları zaten bizim dükkandan alcaz,babam mobilyacı..şanslıyım galiba biraz :)
gelinliği de modelini beğendim de hafta sonuna doğru diktirmek için vercez..
ev olmadığı için daha öle telaşe yok ta bi bulunsa artık :s

Ev bulunsun gerısı cabuk cabuk halledılır.
Zaten mobılya ısı kolaymıs ohh=)
Guzel telaslar bunlar.darısı basımızaa

gelinlere bak maşallahhh maşallahhhh ben uğramayalı 337. dönemin gelinleri olmuşşş çok sevindim canlarrr Rabbimm her daim mutlu etsinnn hiç ayrılmazsınız inşallahh sevdiceğinizdenn :) ben daha nişana zor ikna ettimm benide gelin edersinizz inşallah bu topikten bigün :))))

özeniyorum ama herkes evleniyor yahu
sırasıyla esra, özlem ve havva sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…