• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

şafak oldu sekiz, mutluluktan dört köşeyiz:27:

ii geceler şekerler,
şafakları yiyip yiyip duruoruz valla..
Bakın duyduk duymadık demeyin depükk gecesi listesini yakında ascam hatta pazartesi..
Yollamayan yarencikler yollasın sora vay ben nie yokum vay benim yanlış demeyiinnnn hee:52:

Son düzenleme:
çarşı günüüüüüü:64:
hem de yaz tarifesi 6ya kadarr:64:

günaydın canım... çarşı 6 ya kadar mı? olamaz yaaaa.... bebeğimi göremiycem zaten saat 1 de düğüne gidicem. o da nette olucak o saatte. hem de 6 ya kadar :43: neyse az kaldı... 9 gün :69: hala inanamıyorum... :52: bitti bitiyor... :98: inşallah benim ve herkesin ilk ve son ayrılığı olur bu.

ii geceler şekerler,
Bakın duyduk duymadık demeyin depükk gecesi listesini yakında ascam hatta pazartesi..
Yollamayan yarencikler yollasın sora vay ben nie yokum vay benim yanlış demeyiinnnn hee:52:

canım benide yaz bayadır giremiyodum ...askerim:66::66: 17sinde öglen burda olacak biletini aldı

ii geceler şekerler,

17si burda benimkide canım :80:
benimkinide ekle çünkü 17sinde ben tekmeyi basıcam ona :57:

bu aradaa hepimizin anneler günü olsun. ilerde hepimiz olucaz inşallah:1::71:

benim bebeğimm gece kutladı anneler günümü, gelecekteki bebişlerimizin annesi olarak :69::38:

Back