gitmicekti ama ne kadar sürcekmiş
hoşbulduk cnmm,,
eveeeettt harikaydı nevşehirin herbir köşesini gezdik. fotolarımı koycam face bugün görürsünüz şekerler..
sizde ne var neyok bakalımm..
Habire tatbikat oluyor orda..İlkinden kurtulduk..
Şimdiki çok kısa yarın gece dönecek inşallah:26::26:
kısaymış canım en azından
bizim de 12sinde denetleme var onu da atlatsaydık iyi olucaktı
Habire tatbikat oluyor orda..İlkinden kurtulduk..
Şimdiki çok kısa yarın gece dönecek inşallah:26::26:
ohoo canım ne var onda ya üzülmene değmez..
bak ben 10 gündür sesini duyamıyorum,doğru düzgün haber alamıyorum.
hoşbulduk cnmm,,
eveeeettt harikaydı nevşehirin herbir köşesini gezdik. fotolarımı koycam face bugün görürsünüz şekerler..
sizde ne var neyok bakalımm..
Bunlar denetleme kapsamında işte..Anlamadım gitti ya hakkaten mantık yokmuş askeriyede:26::26:
Ama ben alışmıştım hergün en 2 saat konuşmaya mesajlaşmaya ve gece sesiyle uyumaaya
kısaymış canım en azından
bizim de 12sinde denetleme var onu da atlatsaydık iyi olucaktı
evet zor oluyor. ben de çok alıştım her gün 1 saat falan konuşuyoduk, akşama kadar mesajlaşıyoduk
şimdi azaldı hepsi, neyseki şafak da azaldı..
öğlen mesajları kalktı, akşam santrali 8 de bırakıyor zaten. uzun uzun konuşmaya vakit bile yok, gidip yatıyor hemen. aman bitsin de 14 gün az konuşmaya razıyım ben.
Benim sevgilim askerde 2 ay kaldı gelcek inşallah
Aslında gitmesi iyi oldu ya koğuşları çok tehlikeli oldu uyumaya korkuyorduk:26:
askerlik biticek biizmkilerin denetimleri bitmicek heralde !!
benimkinide 10da mı ne varmış denetimm..!
allah hepimizin askerlerine kolaylık versin inşalahh !!!
neden kiii
Bi tane çocuk geldi uzu dönem..Sanırım şizofren:26:
Gece yarısı kalkıp giyiniyor ve kendi kendine konuşmaya başlıyor.Sonra diğerlerinin yatağının altına giriyor rahatsız ediyor ve zarar veriyor..
Bide koğuştakilerin %70 i uyuşturucu kullanıyor..Üstelik sadece kullanmıyolar ticaretini de yapıyorlar orda:26::26:
owwwww çok fenaaaaa
Bi tane çocuk geldi uzu dönem..Sanırım şizofren:26:
Gece yarısı kalkıp giyiniyor ve kendi kendine konuşmaya başlıyor.Sonra diğerlerinin yatağının altına giriyor rahatsız ediyor ve zarar veriyor..
Bide koğuştakilerin %70 i uyuşturucu kullanıyor..Üstelik sadece kullanmıyolar ticaretini de yapıyorlar orda:26::26:
rdm dolu orda desene
benim aşkımın orda da vardı böle biri gece kalkıp uyurken boğazına yapışıyodu insanların
sonra hava değişimi verdiler yok bayadır neyseki
uyuşturucu satan da vardı meğer aranıyomuş sonra cezaevine gönderdiler 4 yıl ceza aldı
böyle insanların ne işi var askerde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?