minaaa kavuştun mu sevgilineeeee![]()
wakwupcall canım kavuşamadım henüz:)
bekliyoruz inşallah biran önce iyileşir de gelir diye artık banada onada uzak kalmak yeterince zor geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minaaa kavuştun mu sevgilineeeee![]()
bekliyoruz inşallah biran önce iyileşir de gelir diye artık banada onada uzak kalmak yeterince zor geliyor
Bi tane çocuk geldi uzu dönem..Sanırım şizofren:26:
Gece yarısı kalkıp giyiniyor ve kendi kendine konuşmaya başlıyor.Sonra diğerlerinin yatağının altına giriyor rahatsız ediyor ve zarar veriyor..
Bide koğuştakilerin %70 i uyuşturucu kullanıyor..Üstelik sadece kullanmıyolar ticaretini de yapıyorlar orda:26::26:
Bunlar iyi zamanlarımız en azından artık silahlı baskın olmuyor:26:
Olsun canım en azından askerlıkten kurtuldu bı daha hıc ayrılmamak uzere kavusursunuz en kısa surede ınsallah. Bu arada senın dogum gunundu galıba pazar gunu ole mı demıstın ben mı yanlıs hatırlıyorum. Oyleyse dogum gunun kutlu olsun tatlıskomm=)
inanmıyorum yaaa![]()
çeşit çeşit insan dolu işte bizimkinin orda da hırsızlık çok oluyormuş diş macununu bile çalıyorlarmış !!
biz böyle naz yapıyolar filan diyoruz ama aslında hiçte kolay değil o kadar çeşir insanla ayın yerlerde kalmak..hemen gelsinnler artıkkk
Heyy esat mesaj attı şimdi çok çok rahatmış orası..Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam:122::122::122:
Diş macunu ne kelime esatın bi gece telefonunu bile çaldılar şimdide şarj aletini çalmışlar![]()
Olsun canım en azından askerlıkten kurtuldu bı daha hıc ayrılmamak uzere kavusursunuz en kısa surede ınsallah. Bu arada senın dogum gunundu galıba pazar gunu ole mı demıstın ben mı yanlıs hatırlıyorum. Oyleyse dogum gunun kutlu olsun tatlıskomm=)
minaaa şekerimmm hoşgeldinnn daha kavuşamadınız mı !! niğdeye anneciiinin yanına bi giden bi daha gelemiyormu yoksa öyleyse ben hiç göndermiyiim![]()
![]()
şaka bi yana çok geçmiş olsun bi an önce iyileşirde yanına gelir inşalah..ama şimdi rahat rahat telde filan konuşuyorsunuzdur..![]()
veee nice mutlu yıllar diliyorumm sanaa tekrardann![]()
![]()
Eki Görüntüle 189109
Heyy esat mesaj attı şimdi çok çok rahatmış orası..Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam:122::122::122:
hani derler ya bişeyi çok istersen mutlaka olur,hayır işte o öle deil bişeyi çok istersen mutlaka bi terslik çıkar![]()
bööff sesiniz çıkmıoo yineee... esra berna brctnr nasılsınıızz kızlarrr....
geldimmmm
nursel eşinin yanına gidicekti de izin alamayabilirmiş eşi ondan öle dedi
iyiyim ben de nolsun bi değişiklik yok
sen nasılsınnn
bööff sesiniz çıkmıoo yineee... esra berna brctnr nasılsınıızz kızlarrr....
iyiii bendeen okuldan geldiim oturdum yine bilg başına...nursel duyduum üzüldüm inş alabilir izni ama az kaldıı dayancas başka çaresi yoksiz konuşmadınız mıı dahaa...
Bu tatbikat hep olsa keşke:86::86::86::86:
1 saattir konuşuyoruz yeni kapattık
her şey yolunda![]()