• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

wakwupcall canım kavuşamadım henüz:)
bekliyoruz inşallah biran önce iyileşir de gelir diye artık banada onada uzak kalmak yeterince zor geliyor

Olsun canım en azından askerlıkten kurtuldu bı daha hıc ayrılmamak uzere kavusursunuz en kısa surede ınsallah. Bu arada senın dogum gunundu galıba pazar gunu ole mı demıstın ben mı yanlıs hatırlıyorum. Oyleyse dogum gunun kutlu olsun tatlıskomm=)

Bi tane çocuk geldi uzu dönem..Sanırım şizofren:26:
Gece yarısı kalkıp giyiniyor ve kendi kendine konuşmaya başlıyor.Sonra diğerlerinin yatağının altına giriyor rahatsız ediyor ve zarar veriyor..
Bide koğuştakilerin %70 i uyuşturucu kullanıyor..Üstelik sadece kullanmıyolar ticaretini de yapıyorlar orda:26::26:

Bunlar iyi zamanlarımız en azından artık silahlı baskın olmuyor:26:

inanmıyorum yaaa :53: :53: çeşit çeşit insan dolu işte bizimkinin orda da hırsızlık çok oluyormuş diş macununu bile çalıyorlarmış !!

biz böyle naz yapıyolar filan diyoruz ama aslında hiçte kolay değil o kadar çeşir insanla ayın yerlerde kalmak..hemen gelsinnler artıkkk

wakwupcall canım kavuşamadım henüz:)
bekliyoruz inşallah biran önce iyileşir de gelir diye artık banada onada uzak kalmak yeterince zor geliyor

minaaa şekerimmm hoşgeldinnn daha kavuşamadınız mı !! niğdeye anneciiinin yanına bi giden bi daha gelemiyormu yoksa öyleyse ben hiç göndermiyiim :1: :1:
şaka bi yana çok geçmiş olsun bi an önce iyileşirde yanına gelir inşalah..ama şimdi rahat rahat telde filan konuşuyorsunuzdur..:31: :31:

Olsun canım en azından askerlıkten kurtuldu bı daha hıc ayrılmamak uzere kavusursunuz en kısa surede ınsallah. Bu arada senın dogum gunundu galıba pazar gunu ole mı demıstın ben mı yanlıs hatırlıyorum. Oyleyse dogum gunun kutlu olsun tatlıskomm=)

veee nice mutlu yıllar diliyorumm sanaa tekrardann :71: :71: :71:

$167366_480042518993_102954373993_5966389_2898201_n.webp

inanmıyorum yaaa :53: :53: çeşit çeşit insan dolu işte bizimkinin orda da hırsızlık çok oluyormuş diş macununu bile çalıyorlarmış !!

biz böyle naz yapıyolar filan diyoruz ama aslında hiçte kolay değil o kadar çeşir insanla ayın yerlerde kalmak..hemen gelsinnler artıkkk

Diş macunu ne kelime esatın bi gece telefonunu bile çaldılar şimdide şarj aletini çalmışlar:1::1:

Heyy esat mesaj attı şimdi çok çok rahatmış orası..Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam:122::122::122:

Diş macunu ne kelime esatın bi gece telefonunu bile çaldılar şimdide şarj aletini çalmışlar:1::1:

oo sevindim canım iyi baari...
benim demek istediğm diş macununa bile tenezzül ediyorlar cep telefonunu havada kapıyolardır heralde :1:

doğru hatırlıyorsun şekerimmm:)pazar günü doğum günümdü:)çookk teşekkür ederim:)
bugünde sevdiceğimin doğum günü:):)

amin canım inşallaaaaahh hemde hiç ayrılmamak üzere :)
tabi tüm sevenleri..

minaaa şekerimmm hoşgeldinnn daha kavuşamadınız mı !! niğdeye anneciiinin yanına bi giden bi daha gelemiyormu yoksa öyleyse ben hiç göndermiyiim :1: :1:
şaka bi yana çok geçmiş olsun bi an önce iyileşirde yanına gelir inşalah..ama şimdi rahat rahat telde filan konuşuyorsunuzdur..:31: :31:

veee nice mutlu yıllar diliyorumm sanaa tekrardann :71: :71: :71:

Eki Görüntüle 189109

yok yookk gönder tatlım hatta gönül rahatlığıyla gönder çünkü elinde olsa benimki uçarak gelecek:)
o yüzden için rahat olsun anneciğini görsün kafasıda gönlüde rahat yanına gelsin sonra zaten seninnnn :)
ayrıca kutlaman için tekrar teşekkür ederim betüşüm:)

hani derler ya bişeyi çok istersen mutlaka olur,hayır işte o öle deil bişeyi çok istersen mutlaka bi terslik çıkar:14::14::14::43::43::43:

geldimmmm
nursel eşinin yanına gidicekti de izin alamayabilirmiş eşi ondan öle dedi :(

iyiyim ben de nolsun bi değişiklik yok
sen nasılsınnn

iyiii bendeen okuldan geldiim oturdum yine bilg başına...nursel duyduum üzüldüm inş alabilir izni ama az kaldıı dayancas başka çaresi yok :( siz konuşmadınız mıı dahaa...

iyiii bendeen okuldan geldiim oturdum yine bilg başına...nursel duyduum üzüldüm inş alabilir izni ama az kaldıı dayancas başka çaresi yok :( siz konuşmadınız mıı dahaa...

1 saattir konuşuyoruz yeni kapattık :69:
her şey yolunda :69:

Back