• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

oooy ooooy şafaaımııız 15 olmak üzeree :))9 hatta bazılarının 14 ;))):27::24: laylalaylalalaaay:))) :24::24::24::24::24::51:

neee 15 mii:62:
bebişim 5 buçukta bi uyudu, daha da kalkmadı maşallah ona koca bebikim benim:nazar::9:

ooooooooooofff çoook özlediiiiim :((( amaa gelişi yakındaa we çook heycaaanlıı olucaas ...hadi gel 17 mayııss geeel :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Şafak BOLU $14-Bolu-Plaka.webp:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlaaar mayıs ayı herkese yaramış bakıyorumm yihuuuu :62: :62: :62:

bu coşkuu hiiç bitmesinnn o zmaaan :21: :21: :38:

gel aşkım gel
zaman mekan mühim değil yeter ki gel
gel aşkım gel savaşmadan savunmadan esirinim ben
istersen bahar gelir çiceklenir açar yürek

gel aşkım gel istiyorum çılgın gibi gellllllll
:48::48::48::48::48::48:

weee şafaaak 15 :)) şu kalan 15 günde çabucak geççsiiin hayatımın geri kalanı yawaş yawaş geçebilir :)) yaşlanıyoruuuz beaa hızlı geçsin diye diye :))

versinleeer versinleeeer

sevenleri sevdiğine versinleeer :24: :24: :24:

iki hafta kaldı ne demeek yaaa !!!!

şafaaak sadece 15 burduuuur :52: :52: :52: başka yokk !!!!

weee şafaaak 15 :)) şu kalan 15 günde çabucak geççsiiin hayatımın geri kalanı yawaş yawaş geçebilir :)) yaşlanıyoruuuz beaa hızlı geçsin diye diye :))

şu 15 gün geçsin de ondan sonra zaman durabilir canımcımm..şimdi yaşlanmayı düşünemiyoruz bile : ))

yuhiiiiiiiiiii geçsin şu 15 gün gelsinler artık ya içim kıpır kıpırrrrrrrrrrr :1::1::1::1::1::1::1::1:

burdur a hoşgeldiniz kızlarrrr size önce sanayide ki şişçi de bi burdur şiş ısmarlayayım sonra üzerine ceviz ezmesi yeriz. gezmeye de sagalassos antik kenti ve insuyu mağarasına gideriz ne de olsa bugün benim misafirimsinizzz

Son düzenleme:
burdur a hoşgeldiniz kızlarrrr size önce sanayide ki şişçi de bi burdur şiş ısmarlayayım sonra üzerine ceviz ezmesi yeriz. gezmeye de sagalassos antik kenti ve insuyu mağarasına gideriz ne de olsa bugün benim misafirimsinizzz

oo bize uyar canım..bu sevinçle ne olsa yeriz neresi olsa gezeriz

bundan sonra bize her yer ADANA :60: :62: :64:

Back