337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Benim nişanlım ankara polatlı uzun dönem askeri savcı olmuş kısa dönem istiyoduk yazın evleencektik ama hayırlısı olsun ne diyelim

kızlaaaar kısa dönem tekirdağ allahım çok şükür,evet heycanla bekliyorum sizlere nereler çıktı?

çanakkale il jandarma komutanlığı çıkmış benim eşime de... hepimiz için hayırlı olur inşallah...

oooo 335 yarenleri burada kızların heyecanını paylaşalım değil mi onları en ii biz anlarız

Benim nişanlım ankara polatlı uzun dönem askeri savcı olmuş kısa dönem istiyoduk yazın evleencektik ama hayırlısı olsun ne diyelim

canim sakin üzülme her iste var bir hayir..
dua et ankara cok iyi icin rahat olsun..
uzun dönem yapanlar direk rütbeliler cok rahat oluyorlar inan bana, birde bu yanindan bak..
evet planlarin bu derece bozulmasi hic hos degil ama güclü ol lütfen

herkese hayırlı olsun yumicim benim askerimde tekirdağda yardımcı olabilceğim bişey varsa olurum beşiktepede yaptı acemiliğini şimdi merkez komutanlığında

evet canım ağladım telefonda ama her işte bir hayır vardır olsun beklicez artık

kütahya kısa dönem hava kuvvetleri çıkmış benim sözlüme de..çok sevindik ya anlatamam.bize iki buçuk saat uzaklıkta süper bişey..hava olunca yerini de değiştirmezler diye düşünüyoruz..inş. herkese gönlündeki çıkar:)oh ya rahatladm valla.ne kötü şey bu belirsizlik..

canım benim kardeşimin erkek arkaşıda oraya gittişmi 335 te sonra dağıtım oluyo canım o diyarbakırda mesela

mavigüüül çok sevindim hayatım hayırlısı olsun benim ömrümede tekirdağ il jandarma çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…