Akseki - Antalya Kısa dönemGüzel haberlerinizi bekliyorum kızlaarrr!
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına[/QUOT
kızlarrrrrrrrrrrrrrr acayıpp mutluyumm ya cok rahatladımm askerım luluburgaz-kırklarelıne kısa donem gıdıoooooooooooooooo
Benim nişanlım ankara polatlı uzun dönem askeri savcı olmuş kısa dönem istiyoduk yazın evleencektikama hayırlısı olsun ne diyelim
Benim nişanlım ankara polatlı uzun dönem askeri savcı olmuş kısa dönem istiyoduk yazın evleencektikama hayırlısı olsun ne diyelim
kızlarrrrrrrrrrrrrrr acayıpp mutluyumm ya cok rahatladımm askerım luluburgaz-kırklarelıne kısa donem gıdıoooooooooooooooo
canımmm çok güzel çok şükür
canım benim insan ilk önce yer için endişeleniyo güzel çıkıyo seviniyo ertesi gün aklı başına geliyo ayrılık her yerde ayrılık çünkü
[ı]canim sakin üzülme her iste var bir hayir..
Dua et ankara cok iyi icin rahat olsun..
Uzun dönem yapanlar direk rütbeliler cok rahat oluyorlar inan bana, birde bu yanindan bak..
Evet planlarin bu derece bozulmasi hic hos degil ama güclü ol lütfen[/ı]
kütahya kısa dönem hava kuvvetleri çıkmış benim sözlüme de..çok sevindik ya anlatamam.bize iki buçuk saat uzaklıkta süper bişey..hava olunca yerini de değiştirmezler diye düşünüyoruz..inş. herkese gönlündeki çıkar:)oh ya rahatladm valla.ne kötü şey bu belirsizlik..
Akseki - Antalya Kısa dönemGüzel haberlerinizi bekliyorum kızlaarrr!
canım benim insan ilk önce yer için endişeleniyo güzel çıkıyo seviniyo ertesi gün aklı başına geliyo ayrılık her yerde ayrılık çünkü
evet haklısın benim bi de iki bebeğim var... çok zor ge.ecek çookkk...
kütahya kısa dönem hava kuvvetleri çıkmış benim sözlüme de..çok sevindik ya anlatamam.bize iki buçuk saat uzaklıkta süper bişey..hava olunca yerini de değiştirmezler diye düşünüyoruz..inş. herkese gönlündeki çıkar:)oh ya rahatladm valla.ne kötü şey bu belirsizlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?