• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlaar selam:16:yaa ne dicem size 1 saat sonra 339 ların yerleri belli olucak ama ben o topiği bile bulamıyorum bilen varmıı merak ettim torunlarımıza nereler çıkıcak diye:60:

yazdım hayatım ya nerde bu kızlar hatırlasanıza ogün biz burda dakikaları sayıyoduk,hepimiz buradaydık:16:ayy nasıl geçti günler çok şükür:52:merak ettim acaba bizimkilerin oralara düşen varmı ama kimsecikler yok o topikte:17:neyse umarım herkese hayırlı yerler çıkar:6:

onnar daha bu siteyi keşfedememiştir belkii zamanla keşfedip üye olurlarr :) gidip gelsinler bi an öncee...bizimkilere dee çook azzzz kaldııı :))

onnar daha bu siteyi keşfedememiştir belkii zamanla keşfedip üye olurlarr :) gidip gelsinler bi an öncee...bizimkilere dee çook azzzz kaldııı :))

ayy evet ya nerdeyse 1 ay kalıcak yakında:52:canım senin askerin nerdeydi hep karşılaşıyoruz ama aklımda tutamadım:17:

Veeeeeeeeeeeeee Şafak KARS:72: $36-Kars-Plaka-Kodu.webp

ay süperr bende istanbuldayım aşkımda tekirdağda nerdeyse her hafta yanındayım çok şükür:16:göremeyenleride allahım tezz zamanda kavuştursun:16:

ewet ewet hepimiz kawuşcas az kaldı ...benim sewgilimin olduu yerde askerler ceza yedi çarşılar kitlendi askerlik bitene kadar ..artık dönene kadar göremem heralde :( geçsiin haydi günler...

Back
X