bilmiyodum( aynı durum kpss ataması olmazsa burda iş bakıcak, uff ne zaman birarada olcaz biz
![]()
ewet kpss olmassaa herşey daha kötüü daha zor olcak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyodum( aynı durum kpss ataması olmazsa burda iş bakıcak, uff ne zaman birarada olcaz biz
![]()
Merhaba arkadaşlar![]()
hoşgeldin nargileci naptın bakim dışardaa![]()
339 lar 12sinde teslim mi oluyolar ya :) gitsinlerde bizimkiler gelsin :))
Deme öle deme deme deme fatmagül üzülür sonra![]()
339 lar 12sinde teslim mi oluyolar ya :) gitsinlerde bizimkiler gelsin :))
Takıldık işte arkadaşlarlaNargileyi fazla kaçırdım galiba ya kafam bi dünya
![]()
öyle mi oluyorsigaradan daha zararlıymış içme boşver
kızlaar selamyaa ne dicem size 1 saat sonra 339 ların yerleri belli olucak ama ben o topiği bile bulamıyorum bilen varmıı merak ettim torunlarımıza nereler çıkıcak diye
![]()
haydi canlar ben kaçım yarın çarşı var erken kalkıcamm
optum siziii![]()
o topicte kimseler yokki :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...-2011-yakinlari-askere-gidecek-olanlar-6.html
yazdım hayatım ya nerde bu kızlar hatırlasanıza ogün biz burda dakikaları sayıyoduk,hepimiz buradaydıkayy nasıl geçti günler çok şükür
merak ettim acaba bizimkilerin oralara düşen varmı ama kimsecikler yok o topikte
neyse umarım herkese hayırlı yerler çıkar
![]()
onnar daha bu siteyi keşfedememiştir belkii zamanla keşfedip üye olurlarr :) gidip gelsinler bi an öncee...bizimkilere dee çook azzzz kaldııı :))
ayy evet ya nerdeyse 1 ay kalıcak yakındacanım senin askerin nerdeydi hep karşılaşıyoruz ama aklımda tutamadım
![]()
bursada yakın bana :) ben istanbuldayım:) sık sık gidenlerdenim ben de :)
ay süperr bende istanbuldayım aşkımda tekirdağda nerdeyse her hafta yanındayım çok şükürgöremeyenleride allahım tezz zamanda kavuştursun
![]()