335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayy bagırıp çagırmak istiyorm
hiç çıkasm yok ama çkıyorm ii gceler hepinizeeee
ders çalışmalıym pfff kesin çalışamıcm ama olsn azimle s...n betonu deler
aklım burda kalckk yarn sbahtn gelip okurm tek tek :84:

Violemmmmmmm bi depükte ben atam icimde kalmasin bari biyerim felan siser mazallah

[video=youtube;CbwVBBWlqYM]http://www.youtube.com/watch?v=CbwVBBWlqYM[/video]

yaa sizi gördükçe mutlu oluyorum yaa ne kadar güzell darısı bizim başımıza bizim şafak daha 120. ben sizin bu heyecanınızı gördükçe hem seviniyorum hem ağlayasım geliyo yaa çokk güzel bi duygu bu kızlar

Amaaannnn ADANALIII yandımmm ADANALIIII evde duramıyommmmm sana dadanalıııııııııı

Canım benimmm, inşallah bu mucizeyi siz de yaşayacaksınızzzzzz!!! Az kaldı çok süper bi his gerçekten

hepinizee ii gcelerr kızlarr herkes rüyasında askerini görsün şafak doğan güneş diyen arkadaşlarımız yarın askerini gerçek yüzüyle görsünler darısı tüm askerlerin ve asker bekleyenlerin öpüldünüzzz:80::80:

beeennnn varıımmm hadı gozun aydın guzelımmm darısı bızlerın basınaaaa safagı yedınn :118:
amin canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz askerlerinize sağ salim
iyi geceler musurcum amin tatlım

violem Allah a sukur valla az kaldıı ya hala ınanamıorm bennn ama safagım 2 olsada persmbe gunu nasipse bebegıme kuvscm,crsmba donck ıstnbula aksm,gorusmemız prsmbe olck ama olsn razym ordn kurtulsn benmle aynı sehırde nefes alsn bunu bılıyım 1 gun dha beklrm yaa=))
hazırlıklra gecn haftadn baslamstm ben yolunma opersynm basaryla tamamlandı,guzl cıclerde aldm bı kac eksgm kalmstı onlrıda bgn tamamladım hazır nazır beklıorum bıtanemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…