335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

evet cnmm öyleydi o sözzevet son 3 dkkkkk askerini düşünemiyorum bile içi içine sığmıyodurr

veeeeeeeeee işte beklenen ann gözlerimden yaşlar süzülüyo şu anda ama yüzümde kocaman bi gülümseme varrr....

ŞAFAK - DOĞAN GÜNEEEEEEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

zafer bizim gün bizim saatler bizim hatta saniyeler bizim çıldırıciiiimmmmmm
Allah'ım şükürler olsun sana bu günleri de gördük inşallah yarın da sağ salim kavuştur bizi nolur Allah'ım....

violem canım benim gözün aydın.allah bır daha hiç ayırmasın inşallah.hayırlısı ile bende yarın DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞ diyecemmm

ne mutluu cnmm sana güneşin doğuyoo inşş yarın saatler çabucak geçsin ve sevdiğine kavuşşşş

allahhhh atarsa şafak doğan güneşşşşşşşşşşşş aalaahımmm viooooşşşşşşşşşşşşş ben topiğin içine girmek istiyorum şuannn hem gülüyorum hem ağlıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!

Oy aman aman burasi ADIYAMANNNNNNNNN
alem düsman kesilir seni sevdigim zamannnn

Adiyamanli biri asihti bana o söylüyordu bu türküyü hep

Perimm sen 01 Adanada oldugun icin sana özel bir video paylasmak istiyorum

[video=youtube;1PsvAmjlmT4]http://www.youtube.com/watch?v=1PsvAmjlmT4[/video]

ayyyyyyyy kızlaaar ne guzelll doğan güneş dıyosunuz vallahı okuyunca gozlerım doluyo tuylerım tıken tıken oldu boyleee.. hadı ınsalah bızımde oluuurr...daha cok var ama napalım bıtıyomus demkkı gercektennn sızı gorunce ınancım gerı geldı
atarsa 119 :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…