335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

violem,335dc'cim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kah beraber üzüldük ,kah beraber sevindik 155 gün burada her türlü sevincimizi,üzüntümüzü paylaştık ama bugün sizin bayramınız rabbim başka ayrılık yaşatmasın inşallah

buyrun buda depüğünüz en sağlamından hemide...

Son düzenleme:

basiniz sagolsun canim, mekani cennet olsun..
Güclü ol lütfen askerin geldiginde sana cok ihtiyaci olacak..

benim askim essek ya walla
dün telefonu acacagini söyledi hala acmadi, sabah karakolu aradim cok yogundu hemen kapatti..
aklim hep onda napiyor acaba simdi diyorum heyecanlanacak vakti bile yok ama ben burda oturmusum ders bile calisamiyorum heyecandan

benimde boğazlarımda hafif ağrı var alerjik rinit olmuştum ya doktorun verdiği ilaç acayip ağız kuruluğu yağıyor dudaklarım birbirine yapışıyor ayrıca iştahsızlık yaptı kilo veriyorum yiyemiyorum

özom ben saymıyorum artık nefret ettim şafak saymaktan hayırlısı ile gelsin yeter zaten keyif kalmadı o hasta oralarda arıyorum arıyorum çok ateşli diyorlar yatıyor diyorlar gece sayıklamış yavrum benim hiç keyfim kalmadı şeytan diyor bin uçağa git adam gibi karakolda ilgilen hastalığı ile yapmayacağım şey değildir çok soğukkanlıyımdır ama onun kızmasından korkuyorum beni orda görürse hastalığını unutur beni uçağa bindirir geri yollar haftaya pazrtesiye kadar dişimi sıkıcam ama nasıl becericem çok merak ediyorummm:44:

canım benim ya çok az kaldı sabret haftaya eliyor işte haftaya düşünsene kaç haftalar saydık biz senim için endişelenir canım gitmen uygun değil doğudaydı seninki az daha sabr tutişim

tamam yavrum seni depüklediğim zaman benim 9 kalacak o zaman hheheheh

oyy oyy azicik kaldi iste
askim aradi simdi 5dakika konustuk cok yogun yavrucum esyalarimi bile toparlayamadim daha diyor, yarin öglene kadar mesayisi sürecekmis, ögleden sonra artik sivillerini giyinip ayrilacak karakoldan ilceye gidip revirde kontrolden gececek sonra sali sabahi malatyaya gececek bende simdi ona malatyada bir otel ayarliyorum

demin aradm aşkımı çocuk o çarşıda dediii
beynimdn vurulmuşa döndm tmam dedm kapadmm..
braz önce aşkım aradıı bu gece parti varmş bişeyler almaya gitmiş
allhtn bn sormadn o dedi boşu boşuna kızıcaktm bi saatlk çıkmş almş merkeze gitmemmş zaten
parti sahibi bnm sevglm ahahah 50 kişiye parti vercm aşkm diyo
cipsler çekirdekler kolalarr ahaha giderayak batırdılar bnmkini 2 tane dansöz çıkartcm diyo kafayı yedi bnmki ya

Son düzenleme:

ayy cnmm gözün aydınn ne güzel bak senin askerlik yarın öğlen bitiyoo çok şükür hadii bakalım depüklencen ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…