- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.821
kızlarrrr aşkımın halasını kaybettik gözyaşlarımı tutamıyorummm aşkım duyunca çok kötü olucakk kahrolucakk çok severdi halasını naısl söylücez gelince ne yapıcazzzz eli ayağım titriyorrr çok kötü oldummm aşkımm göremedi son kezz keşke görebilseydi babasını genç yaşta yitirmişti halasınıda kaybetti hayat bazenn çok acımasızzz
özom hoşbulduk cnm bugün daha iyiyim bu ara kendimden korkmaya başladım allahım sabaha bişeyim kalmasın dedim sabah bir uyandım turp ibiyim maaşallahilaç kullanıyorum tedbir olsun diye...
se nasılsın canım...
özom ben saymıyorum artık nefret ettim şafak saymaktan hayırlısı ile gelsin yeter zaten keyif kalmadı o hasta oralarda arıyorum arıyorum çok ateşli diyorlar yatıyor diyorlar gece sayıklamış yavrum benim hiç keyfim kalmadı şeytan diyor bin uçağa git adam gibi karakolda ilgilen hastalığı ile yapmayacağım şey değildir çok soğukkanlıyımdır ama onun kızmasından korkuyorum beni orda görürse hastalığını unutur beni uçağa bindirir geri yollar haftaya pazrtesiye kadar dişimi sıkıcam ama nasıl becericem çok merak ediyorummm:44:
kendinize gelin
haydi size diyorum hemen iyilesin, toparlayin kendinizi
hemen hemen haydi kizlar hooooop hasta degiliz biz, turp gibiyz
doğru turp gibi olmamız lazım yoksam bu gece çağloya ve perişkoya ve diğerlerine nasıl depük atacaz
benim askim sali sabahi cikiyor özom daha, yarin yani benim depük gecem
tamam yavrum seni depüklediğim zaman benim 9 kalacak o zaman hheheheh
musurcum yol arkadaşım herkes gidecek biz kalacaz buralarda güçlü olmalıyızyiyecez şafakları
oyy oyy azicik kaldi iste
askim aradi simdi 5dakika konustuk cok yogun yavrucum esyalarimi bile toparlayamadim daha diyor, yarin öglene kadar mesayisi sürecekmis, ögleden sonra artik sivillerini giyinip ayrilacak karakoldan ilceye gidip revirde kontrolden gececek sonra sali sabahi malatyaya gececek bende simdi ona malatyada bir otel ayarliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?