335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Alice in Wonderland

Bir bebek yuttum sanki ...
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
12.366
1.334
248

Haydi arkadaşlar 335.dönem asker yakınları yada eşleri,sevgilileri,kardeşleri burada toplanıp sıcacık sohbete ortak olalım....
şimdiden hayırlı tezkereler...

Son düzenleme:
canım arkadaşımız geveze sayesinde açtık diğer topikte 333 dönemlerin topiği var bizim niye olmasın demiş anlaştık topik açmaya karar verdik yeni yerimiz artık burası umarım güzel vakit geçiririz...

feykbabe allah iyiliğini versin emi heheh cetvelinde bebeğim geliyor yazmışsın bende hayırlı olsun hamilemisin diye sorcaktım sonra isminin olduğu yerde bekar yazında sevgilinin bebeğin olduğunu anladım

feykbabe allah iyiliğini versin emi heheh cetvelinde bebeğim geliyor yazmışsın bende hayırlı olsun hamilemisin diye sorcaktım sonra isminin olduğu yerde bekar yazında sevgilinin bebeğin olduğunu anladım

ehehhe yok kız benim şimdilik bitane bebeğim var ikinciside kaç sene sonra gelir bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

mehser canım ben oyumu verdim arkadaşı destekledim....

feykbabe valla bende şafak programı indirdim acaba o programmı yanlış anlamadımki 122 diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…