- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.801
ah nenelerim ah gözünüz Aydın şimdiden :))))
yarın bitiyor hasret..
suan en çok kıskandıgim kisilersiniz itiraf edeyim :)))) ama görünce sizleri moral oluyor bana da..bitiyor demek ki diyorum kendi kendime :)
sizin kavuşmanız demek bizlerinde o güne yaklaşması demek aslında :)))
hazirliklar ne alemde:)))) muhtemelen belli bir süre aramızda göremeyeceğiz bazılarınızı doğal olarak :))) hasret giderme operasyonuna çıkacaksınız :)))) ama kavuştuğumuzda neler hissettiniz ne yaptınız nasıl karşıladınız..bunları tek tek istiyorum ona gore :))) büyüğüm falan dinlemem ona gore :)))
darısı bizim basımıza inşallah...siz hele bi kavuşun sıra bize de gelecek :))))
tekrar gözünüz Aydın pamuk nenelerim :)))))
bu arada benimkinin gittiği ustabirliginde 'poset' diyorlarmış :))))uzun dönemler diyor sanırım :))) dede-torun iliskisi acemi birliğinde vardı :) kısa dönemler arasında :) o bitti poşet başladı :) Serdar ortac misali :))))))))))
kızlarrrr aşkımın halasını kaybettik gözyaşlarımı tutamıyorummm aşkım duyunca çok kötü olucakk kahrolucakk çok severdi halasını naısl söylücez gelince ne yapıcazzzz eli ayağım titriyorrr çok kötü oldummm aşkımm göremedi son kezz keşke görebilseydi babasını genç yaşta yitirmişti halasınıda kaybetti hayat bazenn çok acımasızzz
güneydınn cnmm evet öle oluyoo
bende aşkımın ayın 30 da çıkıcanı duyunca aynen böle hem sinirlenmiş hemde çok üzülmüştüm
olsunn yaa geçerr napalımm
ay violem sen şuan askınla kavustn bu saaatlerde offfffffsağolun canlarım depükleyen ayaklarınız dert görmesin iyi atın depükleri çabuk kavuşayım aşkıma
ay canm ya :26: bari bi kez görebilseydi :26: sevinciniz yarım kaldı o da döndügüne pişman olcak :26:kızlarrrr aşkımın halasını kaybettik gözyaşlarımı tutamıyorummm aşkım duyunca çok kötü olucakk kahrolucakk çok severdi halasını naısl söylücez gelince ne yapıcazzzz eli ayağım titriyorrr çok kötü oldummm aşkımm göremedi son kezz keşke görebilseydi babasını genç yaşta yitirmişti halasınıda kaybetti hayat bazenn çok acımasızzz
kızlarrrr aşkımın halasını kaybettik gözyaşlarımı tutamıyorummm aşkım duyunca çok kötü olucakk kahrolucakk çok severdi halasını naısl söylücez gelince ne yapıcazzzz eli ayağım titriyorrr çok kötü oldummm aşkımm göremedi son kezz keşke görebilseydi babasını genç yaşta yitirmişti halasınıda kaybetti hayat bazenn çok acımasızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?