• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sizin oynıycaınız yok ben kendım calar kendım oynarım daha safaı bıtırmeden sıyırdım gece gece:9:

[video=youtube;wass3Vli_AQ]http://www.youtube.com/watch?v=wass3Vli_AQ[/video]

Miraclemmm :1:
alemsin sen yaaa, kendimc caldim kendim oynuyom demis:1:
benim pilim bitti walla, saatlerdir yazi yaziyorum=)
önce günlügüme sonrada askima mektuba 8sayfa oldu bile simdiden okurken sabir diliyorum ona sadece:1:
simdi yatacagim izninizle canlarimmmmm, hepinize iyi geceler
Violemm, iyi yolculuklar diliyorm sana simdiden, kocanla bir daha hic ayrilmamaniz dilegiyle canimmm
hepinize ayri ayri:16::16:

caglom valla bende bı ders calısıom bı gelıom burda stres atıom basıma vurdu artık bıtsın bu safk:D:D oyleyseee benden sizlere ii geceler sarkısıııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!! miracle ii geceler diler efenim :9:

sev beni yine öp beni yine ohh ohhh hobaaa
[video=youtube;FLnDwGuLCAA]http://www.youtube.com/watch?v=FLnDwGuLCAA[/video]

canlarım ben artık uyumalıyım yoksa şiş gözlerle karşılıycam aşkımı bir kaç gün gelemeyebilirim hepinize hayırlı tezkereler inşallah siz de biran önce kavuşursunuz askerlerinize:98: ben ilk fırsat bulduğum anda yazıcam buluşma anını hepinizi kocaman öpüyorum siz olmasaydınız bunca gün nasıl geçerdi beni kim depüklerdi:23: canlarım benim iyi ki varsınız siz :69:

günaydin tüm güzellere:16:
sabah 8den beri uyandim yine ama kimsecikler yok burada, herkes uyuyormu daha?:26:
ben ders calisacagim tüm gün, yarin üniversite hayatimin ilk sinavini verecegim, inanilmaz heyecanliyim:27:
neyse bakarim arada bir yine:16:

musur arkadaşım seninle biraz kötü birşey paylaşacağım bizim şafakar karıştı canım böyle giderse 2 defa doğan güneş diyeceğiz tek tek yazdıkm saydım akşam canım benim daha bu gece 1o oluyor:14:

16.Oca Pazar 11
17.Oca Pazartesi 10
18.Oca Salı 9
19.Oca Çarşamba 8
20.Oca Perşembe 7
21.Oca Cuma 6
22.Oca Cumartesi 5
23.Oca Pazar 4
24.Oca Pazartesi 3
25.Oca Salı 2
26.Oca Çarşamba 1
27.Oca Perşembe doğan güneş
:47:

ah nenelerim ah gözünüz Aydın şimdiden :))))
yarın bitiyor hasret..
suan en çok kıskandıgim kisilersiniz itiraf edeyim :)))) ama görünce sizleri moral oluyor bana da..bitiyor demek ki diyorum kendi kendime :)
sizin kavuşmanız demek bizlerinde o güne yaklaşması demek aslında :)))
hazirliklar ne alemde:)))) muhtemelen belli bir süre aramızda göremeyeceğiz bazılarınızı doğal olarak :))) hasret giderme operasyonuna çıkacaksınız :)))) ama kavuştuğumuzda neler hissettiniz ne yaptınız nasıl karşıladınız..bunları tek tek istiyorum ona gore :))) büyüğüm falan dinlemem ona gore :)))
darısı bizim basımıza inşallah...siz hele bi kavuşun sıra bize de gelecek :))))
tekrar gözünüz Aydın pamuk nenelerim :)))))

bu arada benimkinin gittiği ustabirliginde 'poset' diyorlarmış :))))uzun dönemler diyor sanırım :))) dede-torun iliskisi acemi birliğinde vardı :) kısa dönemler arasında :) o bitti poşet başladı :) Serdar ortac misali :))))))))))

kızlarrrr aşkımın halasını kaybettik gözyaşlarımı tutamıyorummm aşkım duyunca çok kötü olucakk kahrolucakk çok severdi halasını naısl söylücez gelince ne yapıcazzzz eli ayağım titriyorrr çok kötü oldummm aşkımm göremedi son kezz keşke görebilseydi babasını genç yaşta yitirmişti halasınıda kaybetti hayat bazenn çok acımasızzz:50::50::14::14::14::5::5:

ah nenelerim ah gözünüz Aydın şimdiden :))))
yarın bitiyor hasret..
suan en çok kıskandıgim kisilersiniz itiraf edeyim :)))) ama görünce sizleri moral oluyor bana da..bitiyor demek ki diyorum kendi kendime :)
sizin kavuşmanız demek bizlerinde o güne yaklaşması demek aslında :)))
hazirliklar ne alemde:)))) muhtemelen belli bir süre aramızda göremeyeceğiz bazılarınızı doğal olarak :))) hasret giderme operasyonuna çıkacaksınız :)))) ama kavuştuğumuzda neler hissettiniz ne yaptınız nasıl karşıladınız..bunları tek tek istiyorum ona gore :))) büyüğüm falan dinlemem ona gore :)))
darısı bizim basımıza inşallah...siz hele bi kavuşun sıra bize de gelecek :))))
tekrar gözünüz Aydın pamuk nenelerim :)))))

bu arada benimkinin gittiği ustabirliginde 'poset' diyorlarmış :))))uzun dönemler diyor sanırım :))) dede-torun iliskisi acemi birliğinde vardı :) kısa dönemler arasında :) o bitti poşet başladı :) Serdar ortac misali :))))))))))

sağol canım bir çoğumuz bugün kavuşuyor ama ay sonuna kadar depük olaı var askerim izin kullandi mesela bir kaç arkadaşta öle beni ayın 26 sı nı 27 ye bağlayan gece depükleyecek pek kişi kalmıyo bana depük atmaya davet ediyorum seni:15:

güneydınn cnmm evet öle oluyoo

bende aşkımın ayın 30 da çıkıcanı duyunca aynen böle hem sinirlenmiş hemde çok üzülmüştüm
olsunn yaa geçerr napalımm

kızlarrrr aşkımın halasını kaybettik gözyaşlarımı tutamıyorummm aşkım duyunca çok kötü olucakk kahrolucakk çok severdi halasını naısl söylücez gelince ne yapıcazzzz eli ayağım titriyorrr çok kötü oldummm aşkımm göremedi son kezz keşke görebilseydi babasını genç yaşta yitirmişti halasınıda kaybetti hayat bazenn çok acımasızzz:50::50::14::14::14::5::5:

canım başınız sağolsun ya tezkere sevinciniz bile yaşayamayacaksınız allah sabır versin çok zor hele askerdeki birine söylemek daha zor gelince öğrenmesi nasıl olur düşünemiyorum ya:43:

güneydınn cnmm evet öle oluyoo

bende aşkımın ayın 30 da çıkıcanı duyunca aynen böle hem sinirlenmiş hemde çok üzülmüştüm
olsunn yaa geçerr napalımm

evet sonuçta kalan gün aynı aslınd 10 koca gün var ama hangi gün hangi sayıyı söyleyeceğimizi şaşırmıştım neyse haftaya perşembe geliyor aşkım ne güzel haftaya perşembe demek bile güzel :69:

sağolun canlarım depükleyen ayaklarınız dert görmesin iyi atın depükleri çabuk kavuşayım aşkıma :52:
ay violem sen şuan askınla kavustn bu saaatlerde offfffff :16::16:
ay canm ya :26: bari bi kez görebilseydi :26: sevinciniz yarım kaldı o da döndügüne pişman olcak :26:
başınız saolsn :14:

başınız saolsun cnmm yaa 1 gün kala aldığınız haber acı ama yapcak ta bişey yokk Allah sabırlar versin hem ailesine hemde askerine
:26::26:

özom hoşbulduk cnm bugün daha iyiyim bu ara kendimden korkmaya başladım allahım sabaha bişeyim kalmasın dedim sabah bir uyandım turp ibiyim maaşallah :27: ilaç kullanıyorum tedbir olsun diye...
se nasılsın canım...

Back
X