- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.741
Vioooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ağlatmadan göndermemmm askerineeeeeeeeeeeadettendirrr depük yemeden ağlatılır gelin kız. Benim adetim bu da Vayhhhh arkadaşımmm vioşummmm bacımmm ne günler yaşadık ne zor günlerdi bacımmm kocanın kokusu yokk yatağın bomboşş, heryer soğukk... Ne günlerdir bacımm ayhh bacım vayhh bacım ne çok gözyaşı döktüükkkk ağlıyo musun?? :26: Ağlaaa adet yerini bulacaakk. Amaaann benimmm bacımmmm istedin sesini duyamadınn, giremedin koynunaaa, hastalandı bi tas çorrba götüremedikkk ahh bacımmm vayhh bacımmm ne zor günlerdiii anammm hahahhahahh kopuyorm yazarkennnnnnnnnnnnnnnn sen ağlaaa
ahahhahahhahha
allh seni kahretmesnVioooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ağlatmadan göndermemmm askerineeeeeeeeeeeadettendirrr depük yemeden ağlatılır gelin kız. Benim adetim bu da Vayhhhh arkadaşımmm vioşummmm bacımmm ne günler yaşadık ne zor günlerdi bacımmm kocanın kokusu yokk yatağın bomboşş, heryer soğukk... Ne günlerdir bacımm ayhh bacım vayhh bacım ne çok gözyaşı döktüükkkk ağlıyo musun?? :26: Ağlaaa adet yerini bulacaakk. Amaaann benimmm bacımmmm istedin sesini duyamadınn, giremedin koynunaaa, hastalandı bi tas çorrba götüremedikkk ahh bacımmm vayhh bacımmm ne zor günlerdiii anammm hahahhahahh kopuyorm yazarkennnnnnnnnnnnnnnn sen ağlaaa
ahahhahahhahha
ağlamam Allah'ın gücüne gider derler çok mutluyum çok heyecanlıyımşaka bi yana heran ağlayabilirim duygularım karman çorman şu anda zaten ben balık burcuyum her şeye ağlarım su grubu ya balık ondan :84:
violem artık depüğü yemenin zamanı geldiii
burdan gidiceksn uyucaksn kalkıcaksn ve kocişinin 5 aydır dokunamadıgn tenine dokuncaksn..
titriceksn ilk önce yasak bişeyler yaparmş gbi ama alışcaksn aynı hızla ve dokunmk ayrı bi heyecan vericek ..
160 günü bitirdk burda beraber ve şmdi kavuşma vaktii...
git ve kocişinle buluş :123:
bi iki gün bizi ihmal etme hakkını verdik sanaama boş buldugn bi anında hemen gelip ilk buluşma anını anlatıyosn bize
ömür boyu elleriniz hiç ayrılmasn cnmm
ruh halim bozuk snrm buna bakıp kahkaha attımbendeeeeeeeeee balikiimmmmmmmmm bendeeeeeeee:104:
ay senin heyecanından bn uyuyamıcm snrmcanımın içi ne güzel yazmışsın teşekkür ederim inşallah canım amiiiinnnn... zaten öyle acayip geliyo ki anlatamam sanki ilk kez görücem yüzünü sanki evli değiliz biz sanki hiç dokunmadım ona...çok acayip yaa bakalım yarın neler yaşanıcak
bendeeeeeeeeee balikiimmmmmmmmm bendeeeeeeee:104:
perimmm beni ağlattın işte zaten hazır kıta bekliyomuşum ben de yarın ağlamasam bari tatlım yaa makyajım falan da bozulur hem ağlamıyım ben ıı ıııhhhsen yarın ağlıcak mısın? sen bugünden ağlamaya başla canım bana arkadaş ol hem
şu tepinen şeyi gördm aklıma geldi :84:çağlom sen de benim gibi sulugöz müsün? :84:
ruh halim bozuk snrm buna bakıp kahkaha attım
beni kes der gbi koymş bunuda :104:
çağlom sen de benim gibi sulugöz müsün? :84:
Canım biz Çağlomla ağladık az önceeee... Ama dur:26: , gel:94: senle tekrar ağlarım
perimmm beni ağlattın işte zaten hazır kıta bekliyomuşum ben de yarın ağlamasam bari tatlım yaa makyajım falan da bozulur hem ağlamıyım ben ıı ıııhhhsen yarın ağlıcak mısın? sen bugünden ağlamaya başla canım bana arkadaş ol hem
çaglooo bak yine aklıma geldii
öp bini ricepppp ,yi beni riceppp
allhtn adı recep deil
spaydimmmmmmmmmmmmm
allh seni kahretmesnbn gülerim sen agla agla dedm niden aglamıyosn agla dimedimmiii
dimedimmi dimedimmmiiiiisana agla dimedimm mii
violeeeee gözün aydınn inanamıyorumm yaa benm daha 13 günüm var valla heyecan yaptım:18: birden demek şafak doğan güneşşmaşşlah inşş 13 gün bende derim evet kocişinin tadını çıkar gez toz öp onu bol bol sarıl sımsıkı bırakma ayrılma bi daha Allah daha ayrılık yaşatmasın bu son olsunn inşşş
bnmkide tuhaf tuhaf şeyler diyo bna ya
ayy kopuyorum suan
askim bana hep spaydim diyordu yaaaa
bide sevooo der hepgenis ailede ulvi yapiyor ya karisina sevooo ortagimmm
oyyyyyyyyyyyyy cooook özledimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?