• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sağol canım darısı size az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik( bu söz böyleydi demi yanlış söylemiyorum beynim durdu da şu an) 4 dakika sonra şafak doğan güneeeşşşşş diyceeeeeeemmmmmmmmmmm holllleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy :72::nazar:

evet cnmm öyleydi o sözz:1::1:evet son 3 dkkkkk askerini düşünemiyorum bile içi içine sığmıyodurr

veeeeeeeeee işte beklenen ann gözlerimden yaşlar süzülüyo şu anda ama yüzümde kocaman bi gülümseme varrr....

ŞAFAK - DOĞAN GÜNEEEEEEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :72::nazar:

:65: zafer bizim gün bizim saatler bizim hatta saniyeler bizim :64::62::52: çıldırıciiiimmmmmm:23:
Allah'ım şükürler olsun sana bu günleri de gördük inşallah yarın da sağ salim kavuştur bizi nolur Allah'ım....

veeeeeeeeee işte beklenen ann gözlerimden yaşlar süzülüyo şu anda ama yüzümde kocaman bi gülümseme varrr....

ŞAFAK - DOĞAN GÜNEEEEEEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :72::nazar:

:65: zafer bizim gün bizim saatler bizim hatta saniyeler bizim :64::62::52: çıldırıciiiimmmmmm:23:
Allah'ım şükürler olsun sana bu günleri de gördük inşallah yarın da sağ salim kavuştur bizi nolur Allah'ım....
ne mutluu cnmm sana güneşin doğuyoo inşş yarın saatler çabucak geçsin ve sevdiğine kavuşşşş

allahhhh atarsa şafak doğan güneşşşşşşşşşşşş aalaahımmm viooooşşşşşşşşşşşşş ben topiğin içine girmek istiyorum şuannn hem gülüyorum hem ağlıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!

Oy aman aman burasi ADIYAMANNNNNNNNN
alem düsman kesilir seni sevdigim zamannnn:24:

Adiyamanli biri asihti bana o söylüyordu bu türküyü hep:60::60:

Perimm sen 01 Adanada oldugun icin sana özel bir video paylasmak istiyorum:60:

[video=youtube;1PsvAmjlmT4]http://www.youtube.com/watch?v=1PsvAmjlmT4[/video]

ayyyyyyyy kızlaaar ne guzelll doğan güneş dıyosunuz vallahı okuyunca gozlerım doluyo tuylerım tıken tıken oldu boyleee.. :52: hadı ınsalah bızımde oluuurr...daha cok var ama napalım bıtıyomus demkkı gercektennn sızı gorunce ınancım gerı geldı :52:
atarsa 119 :1: :80:

Back
X