selamlar kızlar, unutuldum mu bılmem bayadır gırmıyorum yahu ozlemısımde.. :)
piti pitim mesajını aldım saol canım.. benımde fınallerım var bu haftaya onlara calısıyorum artı cocuk ıs guc ev derken arta kalan zamanı da ya dısarda ya evde bı aktıvıteyle gecıyor gunler yogun bı sekılde..
sızde durumlar nasıl hersey yolundamı ?
unutulurmusun hiçopuyorumnanaktan özledim sizle sohbet etmeyi artık yamafoldumben
yorucu oluyodur canım haklısın, büyümüştür de aslancık artık ele avuca sığmıyodur..
arada yaz tatlım ya merakta bırakma bizi
günaydın kızlarrr
haftasonu cok sıkıcı gecti. hava hep yagmurluydu eve tıkandım kaldım
siz neler yaptınız?
bende patladım hafta sonu evdekafamçokkarıştı
bide kışlıkları yıkayıp yıkayıp ütüledim kutuladım izmire götürmek iöçin, hala 4 makine yıkanıcak var ev cok rutubet oldu camı açsam dışarısı da yağmurluydu bıktım nemden bupazar:sinifsinif:
haftaya havalar ısıncakmış gezdirirsin bebişi canım (adını adasu mı koycaktın bu arada canım unuttumda ben=)
=))
Okulun kapanmasını bekliyorum eşyalar için canım. Haziran sonunda gider herhalde tayini çıkan polisler onlar çıkar çıkmaz da biz taşınırız artık zemuszemus
Heryerde de kampanya var şansımıza =)) Ben alfemo ve doğtaşta beğendim birkaç şey ama gezmek lazım işte.
Gerçi buaralar gözümde hiç eşya yok kendim için alışveriş yapmak istiyorum deli gibi kaydirigubbakcemile3 Burda bişey olmayınca internetten alışveriş yapabileceğim siteler arayışındayım. Mangoshop,elfe yeni bulduklarım =)) Bir de bugün 37numara.com diye bir site keşfettim. Değişik babetler var fiyatları da iyi. Yarım saattir onları inceliyorum :kedi:
BUrda da 4gündür durmadı yağmur canım. Çamaşırı bir asıyorum bir topluyorum kafamçokkarıştı En sonunda kurutma makinası almanın çok mantıklı olduğuna karar verdim.
ay canım mobilya alcaksan sana bişi diyimmi çilek varya hani çocuk genç odası satıyolar, orda süper mobilyalar var genç odaları için yapılmış ama çalışma yada oturma odasına süper olcak cinsten teyzemler oturma odalarına ordan kitaplık dolap ünite almışlar bayıldımm..
doğtaşda sağlam oluyo benim izmirdeki oda takımımla annemlerinki ondan kaç senelik hala yepyeni duruyolar tavsiye ederim yani
ay çok güzel yeni ev düzenlemek yaa hadi hayırlısı canım mis gibi tertemiz evin olur inşallah.
bu arada netten alışveriş deme ben bi ara azıttım da limit bitti rahatladım resmen bütün paramı onlara harcadım ilk ayrıldıgımız aylarda sıkıntıdan, evde kaç allık var bilmiyom boyuna makyaj malzemesi almışım çok makyaj yapıyomusum gibi:mymeka:
ama terliklerimi çok başarılı bi alışveriş sonucu aldım ona laf etmem=))