- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
Kizlar nasilsiniz ?
Umarim keyifiniz yerindedir.
Bu arada ben evlenme teklifimi aldim opuyorumnanaktan
Hoooyttt selam kızlaarrr
Nasılsınız bir zamanlar kıskandığım güzel hatunlar
Şimdi sizin yerinizdeyiz walla siz bitirdiniz bizde bitirmek üzereyiz
Ne atlet Ne don Şafak Sadece on=))))
sayfayı açtım evlenme teklifi aldım yazıo
nasıl aldın nerde aldın=))))
AAaaa bu süper bir haber tatlım :)
anlatsana nasıl oldu?????
Artık ümidimi kesmiştim. Askerden geleli çok oldu. Teklif almayanlar kervanına katılacağımı düşünmeye başlamıştım. Ama sağolsun sevgilim istediğimi yaptı :) Hemde çok fazlasını :)
30 nisan cuma akşamı süpriz yaptı , göksu nehrinin kıyısında aldım evlenme teklifimi opuyorumnanaktan
bide hayalim olan tektaşımı:asigim:
Darısı tüm bekleyenlerin başınaa.s.
ayy masallah ne güzel. Allah tamamına erdirsin
Hoooyttt selam kızlaarrr
canımm gözün aydın çok sevindim bu arada o günleri hatırlamak istmiyorum boşuna çektiğim onca stres sıkıntı yanıma kaldı off çok kötü günlerdi allah bekleyenlere yardım etsin , bide emeğinin sevgisinin karşılığını verin tabii..Hoooyttt selam kızlaarrr
aynen:sinifsinif:askerliği bitiren bitirene :ecrin_bebek:
o günler uzak olsun bizden
hatırlamak dahi istemiyorum bayanssulusmile
darısı tüm bekleyenlere
canımmm süper yaaaaaa hadi bakalım allah tamamına erdirsin bende evlencem kıskandımaklinialirimsmile bulun bana bi yakışıklısempatiksalakcinniArtık ümidimi kesmiştim. Askerden geleli çok oldu. Teklif almayanlar kervanına katılacağımı düşünmeye başlamıştım. Ama sağolsun sevgilim istediğimi yaptı :) Hemde çok fazlasını :)
30 nisan cuma akşamı süpriz yaptı , göksu nehrinin kıyısında aldım evlenme teklifimi opuyorumnanaktan
bide hayalim olan tektaşımı:asigim:
Darısı tüm bekleyenlerin başınaa.s.
canım kazene mesaj yolla ben öyle yaptım, hemen değiştirdi saolsunKızlar nick nasıl değiştiriliyor ? biliyormusunuz? çatlıyacağım ara ara bulamadım , bana bir yardım edebilirmisiniz ?
tatlım benim özledim ya bende gircektim aslında ama hiiç çalışamıyorum bu sene olmaz gibime geliyo
sen nasılsın canım sende de değişiklik varmı evlenme teklifi filan hıboshayallersmile
a canım sende mi dilek diledinevet tatlım 2 ay var düzenli çalışsak olur bu işboshayallersmile
ders çalışmak istiyorum:gitme:
kızlar hıdırellez de ilk defa gül dalına dileğimi astım inş oluraklinialirimsmile