329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

dirimcim kalp atısını duymak cok güzel bir duygu dimi?
ben yarın gidecem doktora ne kadar oldu merak ediyorum 1 kiloyu gecmiştir herhalde :) bu havalar bile beni bunaltıyor temmuz agustosu düşünemiyorum bile. bu aralar sancılarım basladı neden kaynaklı onuda bilmiyorum. ben sanırım 20 gün yıllık izinim var bunun 2 haftasını dogumdan önce kullanacam galiba giderek zorlanmaya basladım. devletin verdiği 3 haftayla birlikte 5 hafta önceden izin almıs olacam. dogumdan sonra raporlarla birlikte 4 ay kullanırım.

canım benim ya
yeni görüyorum doğru söylemek gerekirse
ben senin anlattığın gibi seni çok kilolu görmedim
karnın dışında yüzün kolların normal
çok şirin olmuşsun ama canım ya
tabi eski halinle karşılaştırıyorsun sen
ama çok tatlı bence:)

tskler dirimcim.
arkadaslar göbegine plates topu mu koydun diye dalga geciyorlar :) senin göbiş cıktı mı biraz?
kızım büyümüş teyzesi 1300gr olmus :)

canım 7 aylık karnın normal değil mi zaten:)
son aylar böyle oluyor hep,bide bizde çok dikkat çekiyor
kilo olmadığı için maelsef
canım göbek çok hafif çıktı,
ama hamiş gibi durmuyorum dışardan
daha erken zaten de:))

maşallah canım ya 1300 gr mı olmuş:)))
tekmeliyomu seni canım?
nasıl hareketleri?

tekmeliyor canım. bazen içerde geriniyor galiba derim yırtılcak gibi hissediyorum.
birde tembellik basladı bende evde oldugumda hiç birsey yapmak ,stemiyorum yatıyorum sürekli

tekmeliyor canım. bazen içerde geriniyor galiba derim yırtılcak gibi hissediyorum.
birde tembellik basladı bende evde oldugumda hiç birsey yapmak ,stemiyorum yatıyorum sürekli
canım ben şimdiden öyleyim
son günlerimi düşünemiyorum:)
diyorum ki şu 9 ay geçseydi bi hayırlısıyla
gözümde büyüdü resmen:)
neyseki senin ki azaldı canım iznine de az kaldı:))

canım eşim göreve gitti
okadar mutsuzum ki
2 ay yok
bu hafta desen aksilik olmazsa tez savunmam var
mide bulantım bi taraftan
eve gidip uyumak istiyorum

burcum ne zamandır yok
merak ettim naptıysa :sm_confused:

tatlımmm ilk aylar aslında cabuk geciyor.
ben simdi safak saymaya basladım
77 günüm kalmıs :) yinede cok görünüyor

evet burcu görünmüyor bende merak ettim

Ayyy masallahh butterfly , ne kadar guzel olmussun ole. Gobis ne guzel buyumus.
Allah saglikli dogmasini nasip etsin insallah opuyorumnanaktan

Dirimcim senin icinde ayni dileklerimopuyorumnanaktan

kızlar ben geldiimmmmmzemuszemus

butterflyycımm ay sen çok güzelleşmişsin yüzün dupduru olmuş maşallah bebişine de sana da yaa çok yakışmış cici bi anne olmuşsun=)
su bebekle tanışmış olduk buaradaŞeniz

dirimcim nasılsın tatlım bebiş nasıl sende bebiş büyüyünce resminizi koy olurmu tanıştır bizi=)

çok özledim sizle konusmayı ya ama vakit bulamıyorum sabahları erkenden eğitime gidiyorum, bi şirkette girdim sayılır eğitimler çok ağır gecıyo sabah 5te kalkıyorum ve istanbul çooook güzel=))

herkes tombiklik yakıstı kilo verme hiç dogurma diyenlerde var. tabi demesi kolay :)

canım istanbul, yeni bir cevre senin için cok iyi oldu. güzel haberlerini bekliyoruz

wenesciğim teşekkür ederim canım
benimkide büyüseydi bi
biran önce doğsaydı rahatlayacaktım:)))

burcum nerdesin canım benim ya:)
inşallah bu iş yerinde mutlu olursun
istanbulda güzel mis ya:)))

butterfly yer değiştirelim mi canım ya:)))
ben biran önce doğsun diye göbüşüme bakıyorum:)
canım ya bu kiloları nasıl vercez:)))
veririz dimi:)

canım dışardan belli olmuyor yine
ama kotlar göbüşümü hafif sıkıyor
daha kilo almadım normal dimi

kızlar nerdesinizzzz

dirimmm nasıl gidiyor hamilelik
burcu tasındın tamamen dimi? ortam nasıl?
yusum evlilik nasıl?
charm ve daisybaby mrb diyip kactınız nerdesiniz?

cnm annemle ugrasıyom bir annem 2 cocuk es ti derken cok yoyrucu geciyo gezmelrin arkasında annem yine kötülendin simdi hastnede yatıyooo (( (( ameliyat olcakmiı haftaya .. böbrekelrden böbrekleer tüp takılacakmıs ......yemek yemiyor gücsüzlesiyor aynı yeni dogan bebekler gibi oldu yaaa annem bırakıp giderse ben ne yaprım ya babm bıraktı ((( annem bırakmasın ........offf neyse canım bnm buarada resmin süper hamileleik cok yakısmmı masaklalh vede cok güzelsin tatlımmm
tatlımmm ilk aylar aslında cabuk geciyor.
ben simdi safak saymaya basladım
77 günüm kalmıs :) yinede cok görünüyor

evet burcu görünmüyor bende merak ettim

cnm son aylar hiç gecmiyo gibi geciyo sabırsızlasıyon artı hep uyumak istiorsun ama uyurken rahat yatamıyon son dönemler agırlasma zamanı az kaldı cnm sabrettt sonrada bu bebegi niye dogurdum deme haaaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bazen ben sölüyüm hehehe cünkü herseye engellll oluyo tatlım onlar olmayıncada olmuyo tabeee alalh koly dogum nasip etsin tatlım hayırlı ewlat nasip etsin

daisy cok gecmiş olsun. bizde dün kardesimle ugrastık gögüsünde kistik dokular bulundu suanda sonuclar iyi görünüyor insallah bir terslik cıkmaz. bugünde esim rahatsız acile gitti. herseyin bası saglık. Allah sevdiklerimize yardımcı olsun...

ben geldimmm daisy geçmiş olsun kuzuum
hemen çıkıyorum çok yazamıcam öpüyorum sizi yusumu merak ettim çok=(
yusum okursan yaz bana tatlım öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…