- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
ohhh sefan olsun canımm ya gezin tabi o kadar kahırlarını çektik gönlünüzü yapsınlar bi zahmetkaydirigubbakcemile5kızz geziyom öle esimin memlketine gitiik bnm memlekete gittilk yani kayseri samsun sivas konya geziyom öle izine ayrılmsıtk .... sen nereye ve niçin tasıyon sen nasılsın kızlarda iiler onlar geziyo işte yaramzlık yapılar bolca
oooo hamileler de coqalmıs hayırlıolsun cok sevindm boshayallersmile
kikiki seksü kız seni artık nasıl süslenip gittiysenbayanssulusmile ada daha güzel canım bence=):)) evet esleri askerden getirip hamile kaldık :) ben askerden gelmeden son izninde hamile kaldım :))) otelin ismi elitti :) bi ara bebegin ismi elit mi olsun ki diye dalga geciyorduk :)
esmer olmasın uzun olsun bıyıklı olmasın sakalı da olmasın
sigara içmesin gezmeyi sevsin sinemaya bayılsın ben ayıltırım=)) yemeklerimi begensin ben hazırlanırken beklıyo diye dırdır etmesin annemi sevsin bende onu seviyim bide kumral olsun bukez ela göz tercihen=)
yanındada sütlü kayfe=)))))))niyeti bozdum gece gece nihah=)
ohhh sefan olsun canımm ya gezin tabi o kadar kahırlarını çektik gönlünüzü yapsınlar bi zahmetkaydirigubbakcemile5
istanbula gidicem inşallah canım iş buldum gibi, ama önce izmire 1 hafta gidip annemle azıcık tatil yapıcam çok yoruldum senelik izin nedir bılmıyorum mezun oldum olalısempatiksalakcinni
kikiki seksü kız seni artık nasıl süslenip gittiysenbayanssulusmile ada daha güzel canım bence=)
ne günlerdi bee siz görmeye giderdiniz ben iç geçirirdim göremıyorum diye.. iyiki de gitmemişim taa bilmem nerelerealsanaalsanasmile
ya bende evlenmek istiyom ya bende doğurcam bulun bana birini ne biçim arkadaşsınızalsanaalsanasmile en bahtsız ben çıktım bu arada içinizdekaydirigubbakcemile3
sağol canım benimkızz geziyom öle esimin memlketine gitiik bnm memlekete gittilk yani kayseri samsun sivas konya geziyom öle izine ayrılmsıtk .... sen nereye ve niçin tasıyon sen nasılsın kızlarda iiler onlar geziyo işte yaramzlık yapılar bolca
oooo hamileler de coqalmıs hayırlıolsun cok sevindm boshayallersmile
:)))):)) evet esleri askerden getirip hamile kaldık :) ben askerden gelmeden son izninde hamile kaldım :))) otelin ismi elitti :) bi ara bebegin ismi elit mi olsun ki diye dalga geciyorduk :)
sempatiksalakcinniesmer olmasın uzun olsun bıyıklı olmasın sakalı da olmasın
sigara içmesin gezmeyi sevsin sinemaya bayılsın ben ayıltırım=)) yemeklerimi begensin ben hazırlanırken beklıyo diye dırdır etmesin annemi sevsin bende onu seviyim bide kumral olsun bukez ela göz tercihen=)
yanındada sütlü kayfe=)))))))niyeti bozdum gece gece nihah=)
gezin yaaa ne diye kazanıyozki paraları harcayın gitsin ben salak gibi para biriktirip ceyiz alıyodumya, akım başıma geldi canım ne isterse onu alıyorum oraya gidiyorum artık 1 kere genc olcaz ameeeennn=)))
cok iiolur cnm oooo sen de cıkar tadını ........ ewet ya ne cektik onları bekleyene kadar esimde cok özlemişki sürekli biryereler gidiyoruz oda diyor acısını cıkaralım diyorD
ist... iş hayırlı olur inş. cnm
o cennete bi an önce düşmek istiyom sonunda zebani çıkmasın yalnız bi şok daha kaldırmaz bu bünye nihahsempatiksalakcinni:))))) hah haaa siparis güzelmiş. sen anlattıkca benim bile canım cekti :))
Allah gönlüne göre verir insallah tatlım.
istanbulun tası topragı altın derler bakarsın cennete düsersin :)
bunlarda pek yakışıklı elde tutmak zor olur bunları azıcık çirkin olsunolumunekankayizsmileahah pitipitim lafı mı olur burdan http://www.elitemodel.com/ dilediğini seç:roflol:
bende dört gzöle bekliyom o günü ne yalan söliimsağol canım benim
:))))
delüüü
hiç gülecek halim yoktu valla:)
sempatiksalakcinni
ay burcum öğlen öğlen güldürdünüz beni
hiç dermanım yok şeker
senemciğimin dediği gibi istanbulun taşı toprağı altın
güzel haberlerini bekliyoruz dört gözle :jeyyar:
sağol canım benim
:))))
delüüü
hiç gülecek halim yoktu valla:)
sempatiksalakcinni
ay burcum öğlen öğlen güldürdünüz beni
hiç dermanım yok şeker
senemciğimin dediği gibi istanbulun taşı toprağı altın
güzel haberlerini bekliyoruz dört gözle :jeyyar:
BEN TAŞINDIMMM=))))
biraz buruk oldu senelerce okudugum çalıştıgım yerden ayrılmak üzdü ama yeni bi hayat var işin ucunda.. evimdeyim şu anda 1-2 haftaya gidiyorum inşallah istanbula kızlarr
bu arada evde net yok etraftan ceken neti kullanıyorum o da pek sık olmuyosempatiksalakcinni
gezin yaaa ne diye kazanıyozki paraları harcayın gitsin ben salak gibi para biriktirip ceyiz alıyodumya, akım başıma geldi canım ne isterse onu alıyorum oraya gidiyorum artık 1 kere genc olcaz ameeeennn=)))
6 haftalım canım benimcnm sen ne kadarlık oldun
6 haftalım canım benim
oh canım ya antalyada olmak varmış
ne şanslısınız
ankaradada deniz olsa akşam iş çıkışı
gitsek sahile,otursak,çay içsek,fıstık gibi olur
denizin kokusunu özledim valla
burcum şu iş olayın bi olsaydı
merak ettim çatlıyorum
butterfly canım aşeriyormusun
merak ettim aşermek nasıl bi duygu:))
şuanda yemeklerden tiksinmeye başladım iyice -tatlicadiarzu-
butterfly canım aşeriyormusun
merak ettim aşermek nasıl bi duygu:))
şuanda yemeklerden tiksinmeye başladım iyice -tatlicadiarzu-
evet canımSelaam kızlar sınavları atlattım ben cok sukur rahata kavustum yahu sonunda..
herkes nasıl keyıfler ıyı sanırım.. ıkı tane hamılemız varmıs dırım le buttterfly heralde yanılmıyorsam
ooh hadı hayırlısı saglıkla kavusun ınsalah kuzulara.. zemuszemus
süper ya:))canım ben 4. aydan sonra asermeye basladım. önceden hiç bisey canım istemiyordu. ilk aserdigim kokorec oldu :) batıkentte metrodan cıkınca burnuma kokorec kokusu geldi kokuyu takip ettim bayada mesafe varıs nasıl aldıysam kokuyu :) buldum ve yedim :)
sonra taze yapılmıs cilek receli canım cekti annemi aradım ertesi gün yaptı sagolsun
canım çok geçmiş olsunbu arada gecen hafta pazartesi günü banyoda düştüm. bebege bisey olmadı ama belimi incilttim. 1 hafta doktor rapor verdi. sürekli yattım. dirim dikkat et canım göbek büyüdükce insanın dengesi bozuluyor.
canım inşallahgünaydın kızlar
evet dirimcim zorlastı hamilelik. iş yeride cok yogun ve stresli bebegimle daha fazla zaman gecirebilmek için bastan sadece 1 ay izin almak istiyorum insallah kötülesmem.
canım inşallah
seni okadar iyi anlıyorum ki
bir mide bulantım bile iş yerinde
beni perişan ediyor senin bide son aylar
havalarda ısınmaya başladı,çok zor oluyordur sanada
sanırım bende senin gibi yapıcam canım
doğumdan bir ay önce ayrılıcam izne