329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

ohhh sefan olsun canımm ya gezin tabi o kadar kahırlarını çektik gönlünüzü yapsınlar bi zahmetkaydirigubbakcemile5
istanbula gidicem inşallah canım iş buldum gibi, ama önce izmire 1 hafta gidip annemle azıcık tatil yapıcam çok yoruldum senelik izin nedir bılmıyorum mezun oldum olalısempatiksalakcinni

:)) evet esleri askerden getirip hamile kaldık :) ben askerden gelmeden son izninde hamile kaldım :))) otelin ismi elitti :) bi ara bebegin ismi elit mi olsun ki diye dalga geciyorduk :)
kikiki seksü kız seni artık nasıl süslenip gittiysenbayanssulusmile ada daha güzel canım bence=)
ne günlerdi bee siz görmeye giderdiniz ben iç geçirirdim göremıyorum diye.. iyiki de gitmemişim taa bilmem nerelerealsanaalsanasmile
ya bende evlenmek istiyom ya bende doğurcam bulun bana birini ne biçim arkadaşsınızalsanaalsanasmile en bahtsız ben çıktım bu arada içinizdekaydirigubbakcemile3

esmer olmasın uzun olsun bıyıklı olmasın sakalı da olmasın
sigara içmesin gezmeyi sevsin sinemaya bayılsın ben ayıltırım=)) yemeklerimi begensin ben hazırlanırken beklıyo diye dırdır etmesin annemi sevsin bende onu seviyim bide kumral olsun bukez ela göz tercihen=)
yanındada sütlü kayfe=)))))))niyeti bozdum gece gece nihah=)

:))))) hah haaa siparis güzelmiş. sen anlattıkca benim bile canım cekti :))

Allah gönlüne göre verir insallah tatlım.
istanbulun tası topragı altın derler bakarsın cennete düsersin :)

cok iiolur cnm oooo sen de cıkar tadını ........ ewet ya ne cektik onları bekleyene kadar esimde cok özlemişki sürekli biryereler gidiyoruz oda diyor acısını cıkaralım diyor D

ist... iş hayırlı olur inş. cnm

sağol canım benim

:)) evet esleri askerden getirip hamile kaldık :) ben askerden gelmeden son izninde hamile kaldım :))) otelin ismi elitti :) bi ara bebegin ismi elit mi olsun ki diye dalga geciyorduk :)
:))))
delüüü
hiç gülecek halim yoktu valla:)

sempatiksalakcinni
ay burcum öğlen öğlen güldürdünüz beni
hiç dermanım yok şeker
senemciğimin dediği gibi istanbulun taşı toprağı altın
güzel haberlerini bekliyoruz dört gözle :jeyyar:

BEN TAŞINDIMMM=))))
biraz buruk oldu senelerce okudugum çalıştıgım yerden ayrılmak üzdü ama yeni bi hayat var işin ucunda.. evimdeyim şu anda 1-2 haftaya gidiyorum inşallah istanbula kızlarr
bu arada evde net yok etraftan ceken neti kullanıyorum o da pek sık olmuyosempatiksalakcinni

gezin yaaa ne diye kazanıyozki paraları harcayın gitsin ben salak gibi para biriktirip ceyiz alıyodumya, akım başıma geldi canım ne isterse onu alıyorum oraya gidiyorum artık 1 kere genc olcaz ameeeennn=)))

:))))) hah haaa siparis güzelmiş. sen anlattıkca benim bile canım cekti :))

Allah gönlüne göre verir insallah tatlım.
istanbulun tası topragı altın derler bakarsın cennete düsersin :)
o cennete bi an önce düşmek istiyom sonunda zebani çıkmasın yalnız bi şok daha kaldırmaz bu bünye nihahsempatiksalakcinni

sende herseye aş eriyosun kız=) erkeğe de aşerilirmi delüü:roflol:

ahah pitipitim lafı mı olur burdan http://www.elitemodel.com/ dilediğini seç:roflol:
bunlarda pek yakışıklı elde tutmak zor olur bunları azıcık çirkin olsunolumunekankayizsmile
ben yukarıya sipariş ediyim iyisimi=)))

bende dört gzöle bekliyom o günü ne yalan söliim

cnm sen ne kadarlık oldun

cnm yeni evin ve işin hayılı olsun diyelim artık inş. ii bir ortam bulurusn .....tabiki dostlardan ayrılmak agır basıyor biz ne yapalım cnm ya sürekli tayin cıkıyor heryere alsıyoruz alısmyaı bırak komsulara ve arkakdaslara alisip ayrılmak daha zor oluyor ne yapalım saqlık olsun :1no2:

yani dogrusun cnm parayı hepsini harcamamk hariicnde cünkü gelcektete lazım bunu düsünmek gerek demi cnm bugün gezmey gidiyoruz esim geceden cıktı uyabnınca kemere gitcegiz cnm kib alalha emanet ol bidenemmmm

cnm sen ne kadarlık oldun
6 haftalım canım benim
oh canım ya antalyada olmak varmış
ne şanslısınız
ankaradada deniz olsa akşam iş çıkışı
gitsek sahile,otursak,çay içsek,fıstık gibi olur
denizin kokusunu özledim valla

burcum şu iş olayın bi olsaydı
merak ettim çatlıyorum

butterfly canım aşeriyormusun
merak ettim aşermek nasıl bi duygu:))
şuanda yemeklerden tiksinmeye başladım iyice -tatlicadiarzu-

masalalh cnm yenisin daha ......

hamileleiğin güzel duygusuda var zor durumalrı da varrrr ...... esim bende 3, bebek istoyr

ben kacıyom ya ne bebgi bnm kızım dahda küçük birde onun büyümesini bekliyom (( caslımak için

walla öle kızzz esim ewde oldukca kacıyoruz biryerlere .......

tabiki biir yakalamzsa eger kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selaam kızlar sınavları atlattım ben cok sukur rahata kavustum yahu sonunda..
herkes nasıl keyıfler ıyı sanırım.. ıkı tane hamılemız varmıs dırım le buttterfly heralde yanılmıyorsam
ooh hadı hayırlısı saglıkla kavusun ınsalah kuzulara.. zemuszemus

butterfly canım aşeriyormusun
merak ettim aşermek nasıl bi duygu:))
şuanda yemeklerden tiksinmeye başladım iyice -tatlicadiarzu-

canım ben 4. aydan sonra asermeye basladım. önceden hiç bisey canım istemiyordu. ilk aserdigim kokorec oldu :) batıkentte metrodan cıkınca burnuma kokorec kokusu geldi kokuyu takip ettim bayada mesafe varıs nasıl aldıysam kokuyu :) buldum ve yedim :)

sonra taze yapılmıs cilek receli canım cekti annemi aradım ertesi gün yaptı sagolsun

bu arada gecen hafta pazartesi günü banyoda düştüm. bebege bisey olmadı ama belimi incilttim. 1 hafta doktor rapor verdi. sürekli yattım. dirim dikkat et canım göbek büyüdükce insanın dengesi bozuluyor.

evet canım
teşekkür ederim boshayallersmile

süper ya:))
canım keşke bende o günleri görecekmiyim
aşermesemde normal yemek yesem,tiksinmeden

bu arada gecen hafta pazartesi günü banyoda düştüm. bebege bisey olmadı ama belimi incilttim. 1 hafta doktor rapor verdi. sürekli yattım. dirim dikkat et canım göbek büyüdükce insanın dengesi bozuluyor.
canım çok geçmiş olsun
inşallah bişey olmamıştır
Allah korusun
bende geçen hafta raporluydum bulantı olduğu için doktor verdi
canım zorlanmaya başladın artık değil mi
son aylar iyice zor oluyor
tahmin edebiliyorum

günaydın kızlar
evet dirimcim zorlastı hamilelik. iş yeride cok yogun ve stresli bebegimle daha fazla zaman gecirebilmek için bastan sadece 1 ay izin almak istiyorum insallah kötülesmem.

günaydın kızlar
evet dirimcim zorlastı hamilelik. iş yeride cok yogun ve stresli bebegimle daha fazla zaman gecirebilmek için bastan sadece 1 ay izin almak istiyorum insallah kötülesmem.
canım inşallah
seni okadar iyi anlıyorum ki
bir mide bulantım bile iş yerinde
beni perişan ediyor senin bide son aylar
havalarda ısınmaya başladı,çok zor oluyordur sanada
sanırım bende senin gibi yapıcam canım
doğumdan bir ay önce ayrılıcam izne

günaydınnn
ellerim ates gibi oluyor nerde soguk bi yer var yapıstırıyorum elimi :) ben dogumdan önce devletin verdiği 3 haftalık izni kullanacam 1 haftada yılllık izinimden alacam. 3 haftalık daha yıllık izinim kalıyor eger kötülesirsem 2 hafta daha önce izin alabilirim. dogumdan sonra raporlarla falan 4 ay daha kullanırım.

kızlar nerdesinizzzz

dirimmm nasıl gidiyor hamilelik
burcu tasındın tamamen dimi? ortam nasıl?
yusum evlilik nasıl?
charm ve daisybaby mrb diyip kactınız nerdesiniz?

canım bende senelik izinlerimi bırakıcam biraz,aralıkta kullanırım
yada rapor alıcam son aylar çok zor olur
ocaktan itibarende devletin verdiği 3 haftayı
canım nasıl olayım işte bugünde doktora gittik kontrole
geçen hafta minicikti,şimdi bir haftada nasıl değişmiş:)))
bir can taşıdığıma inanamıyorum
karnım çıkana kadar da inanamıcam sanırım
canım mide bulantısı için doktor ilaç vermedi bana ya
bende ısrar etmedim gerek yok dedi doktor

sen nasılsın?
bebeğin kilosu ne kadar olmuş canım?
iyiki havalar biraz serin şansına
sıcaklar çok bunaltır dı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…